Asuntosäätiö

Asuntosäätiölle tunnustusta poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta

Jaa
Asuntosäätiölle on myönnetty Future Workplaces -sertifikaatti poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta. Sertifikaatti myönnetään organisaatioille, joiden yrityskulttuuria on johdettu erinomaisella työntekijäymmärryksellä.

Future Workplaces -sertifikaatti ansaitaan Siqni-henkilöstökyselyn perusteella. Siqni-kysely kartoittaa, mitkä ovat yrityksen työntekijöille merkityksellisimpiä tekijöitä työssä, ja miten nämä merkityksellisimmät asiat toteutuvat nykyisessä työyhteisössä. Sertifikaatti ei perustu työpaikan ulkopuolisten tahojen, tai yrityksen johdon, ennalta määrittämään malliin työhyvinvoinnista, motivaatiosta tai hyvästä työpaikasta.

Kriteerinä Future Workplaces -sertifikaatin saannille on Siqni-indeksin korkea tulos. Siqni-Indeksi muodostuu eNPS:stä eli työpaikan suositteluindeksistä ja Liekki-indeksistä, joka mittaa työntekijöille merkityksellisten asioiden toteutumista arjessa.

– Toteutimme Siqni-kyselyn ensimmäistä kertaa Asuntosäätiössä osana yrityskulttuurimme kehittämistä. Halusimme selvittää, mitkä asiat ovat työtekijöillemme merkityksellisiä, ja miten näitä asioita johtamalla, voimme kehittää meistä vieläkin paremman työpaikan. Olemme erittäin ylpeitä tuloksistamme, iloitsee Asuntosäätiön henkilöstöpäällikkö Minna Saarni.

Asuntosäätiön työpaikan suositteluindeksi (eNPS) oli 54 ja Liekki-indeksi, joka kertoo työntekijöille merkityksellisimpien asioiden toteutumisesta, 83. Vastaavat luvut muissa sertifiointia tavoitelleissa työpaikoissa olivat 12 (eNPS) ja 73 (Liekki-indeksi).

– Olemme viimeisten vuosien aikana panostaneet johdonmukaisesti työntekijäkokemuksen kehittämiseen esimerkiksi esihenkilöiden valmennuksilla, prosessejamme selkeyttämällä ja koko henkilöstöä osallistavilla työpajoilla. On todella hienoa voida todeta, että olemme oikealla tiellä. Saimme Siqni-henkilöstökyselystä erinomaista materiaalia, jonka pohjalta aiomme jatkaa työtämme, toteaa Minna Saarni.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Minna Saarni
Henkilöstöpäällikkö
020 161 2240
minna.saarni@asuntosaatio.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Asuntosäätiö
Asuntosäätiö
Tuulikuja 2
02100 Espoo

020 161 2400http://www.asuntosaatio.fi

Asuntosäätiö on yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa. Tarjoamme lähes 18 000 kotia 32 paikkakunnalla; asokoteja, vuokrakoteja ja omistuskoteja. Vuosittain käynnistämme noin 400 uuden asunnon tuotannon. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli lähes 200 miljoonaa euroa. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua.

asuntosaatio.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Asuntosäätiö

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme