Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Atanas Aleksovski johtaa sairaanhoitopiirin valtuustoa

Jaa

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin valtuuston puheenjohtajaksi on valittu Atanas Aleksovski (SDP) Tampereelta. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin tiistaina valtuuston ensimmäisessä kokouksessa Jari Andersson (KOK) Sastamalasta ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Markku Mäki-Ventelä (PS) Ylöjärveltä.

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallitukseen ajalle 2021-2022 valittiin seuraavat henkilöt

KOK

Leena Kostiainen, Tampere, puheenjohtaja
Anneli Taina, Tampere
Pasi Viitasalo, Parkano

SDP

Pekka Järvinen, Valkeakoski, varapuheenjohtaja
Leena Mankkinen, Ylöjärvi
Jenni Jokinen, Sastamala

PS

Yrjö Schafeitel, Tampere
Harri Vuorenpää, Pirkkala

VIHR

Henri Backman, Tampere

KESK

Tuukka Liuha, Lempäälä

VAS

Minna Minkkinen, Tampere

Tampereen yliopiston edustajat

Seppo Parkkila
Marja Kaunonen

Yhteyshenkilöt

Sairaanhoitopiirin johtaja
Tarmo Martikainen
Puh. 050 5584579

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Elämänaukio 2, PL 2000
33521 TAMPERE

03 311 611http://www.tays.fi

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tuottaa terveyttä lähes miljoonalle suomalaiselle Tays Keskussairaalassa, Tays Hatanpäällä, Tays Pitkäniemessä, Tays Sastamalassa ja Tays Valkeakoskella sekä psykiatrian avohoidon eri toimipisteissä. Konserniimme kuuluvat myös Tekonivelsairaala Coxa, Tays Sydänsairaala, Fimlab Laboratoriot ja Tays Kehitysyhtiö. Lisätietoja meistä: tays.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Rokottamattomien koronatartunnan riski on edelleen merkittävä5.10.2021 12:55:52 EEST | Tiedote

Sairaalahoidossa olevien potilaiden määrä on pysynyt Taysissa viikon ajan ennallaan. Hoidossa on keskimäärin toistakymmentä potilasta koronataudin takia. Sairaalahoidossa olevista potilaista suurin osa on ollut rokottamattomia. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan rokottamattomilla on Suomessa 17-kertainen riski sairastua vakavaan koronainfektioon täysin rokotettuihin verrattuna. Tämä on sopusoinnussa aiemmissa tutkimuksissa arvioidun rokotteiden suojatehon kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme