HOK-Elanto

Ateneum Taidemenu: Sata vuotta ystävyyttä

Jaa

Ateneum Taidemenu on Ateneumin taidemuseon sekä Kappelin ja Salven tarjoama kokonaisvaltainen kulttuurielämys. Se sisältää herkullisen menun ja pääsylipun Ateneumiin, jossa on nähtävillä Sata vuotta ystävyyttä -näyttely 6.10. saakka.

Sulho Sipilä Syysmaisema, n. 1917-23. Kansallisgalleria / Ateneumin taidemuseo, kok. Ateneumin ystävät. Kuva: Kansallisgalleria / Jenni Nurminen
Sulho Sipilä Syysmaisema, n. 1917-23. Kansallisgalleria / Ateneumin taidemuseo, kok. Ateneumin ystävät. Kuva: Kansallisgalleria / Jenni Nurminen

Harva ravintola sopii niin hyvin Taidemenulle kuin Kappeli, jossa jo Suomen taiteen kultakauden taiteilijat viihtyivät – tai Salve, joka on viime vuosina profiloitunut entistä vahvemmin taideravintolaksi. Salvessa viihtyneiden Juhani Harrin ja Vexi Salmenympärille alkoi 1990-luvulla kehittyä taiteilijoiden pöytäkunta.
– Ravintola onkin hankkinut nimenomaan ravintolassa istuneiden taiteilijoiden teoksia. Pysyvien taideteosten lisäksi Salvessa on esillä Galleria Liven taiteilijoiden kuukausittain vaihtuva näyttely, kertoo ryhmäpäällikkö Henni Paajanen HOK-Elannosta.

Taidemenu on nautittavissa 15.8.–6.10. Asiakas saa menuun kuuluvan Ateneumin pääsylipun ravintolasta, mutta voi tutustua näyttelyyn joko ennen ateriaa tai sen jälkeen. Menu on edullisempi S-Etukortilla.
– HOK-Elannon avulla Ateneumin on mahdollista tavoittaa uusia yleisöjä. Pitkäjänteisen yhteistyön myötä näyttelymme ovat saaneet HOK-Elannon toimipisteissä kattavaa näkyvyyttä, johon meillä ei olisi mahdollisuutta ilman yhteistyötä, Ateneumin markkinointipäällikkö Suvi Rusanen sanoo.

Ateneumin ystävät ry on Suomen vanhin ja suurin museonystäväyhdistys, joka perustettiin vuonna 1919 Ateneumin taidemuseon tukemiseksi. Sadan vuoden aikana Ateneumin ystävät ovat lahjoittaneet Ateneumille yli 130 taideteosta. Näyttelyyn on koottu taidehankintoja ja taideteoksia, joilla on tärkeä merkitys sekä Ateneumin että Sinebrychoffin taidemuseon kokoelmissa. Näytteille tuodun teosvalikoiman kautta avataan taiteen hankkimisen tapoja ja kerrotaan taideteosten taustasta ja vaiheista.

Yhteyshenkilöt

ryhmäpäällikkö Henni Paajanen, HOK-Elanto, p. 010 76 60658

Kuvat

Sulho Sipilä Syysmaisema, n. 1917-23. Kansallisgalleria / Ateneumin taidemuseo, kok. Ateneumin ystävät. Kuva: Kansallisgalleria / Jenni Nurminen
Sulho Sipilä Syysmaisema, n. 1917-23. Kansallisgalleria / Ateneumin taidemuseo, kok. Ateneumin ystävät. Kuva: Kansallisgalleria / Jenni Nurminen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

HOK-Elanto
HOK-Elanto
Kaupintie 14, PL 53
00441 Helsinki

010 76 600http://www.hok-elanto.fi

HOK-Elanto, Stadin oma lafka, on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 630 000 asiakasomistajataloutta. Vuosittainen liikevaihtomme on yli 2 miljardia euroa, ja yritys työllistää noin 6 000 henkilöä.

Toimintaa ohjaavia perusarvoja ovat asiakasomistajan etu, osaava henkilökunta, kyky muuttua, vastuullisuus ja tuloksellisuus.

HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille. Toimialueemme kattaa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Vantaan. Marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikennemyymälöitä ja muita toimipaikkoja alueellamme on yli 320. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

Auto puhtaaksi kolmostien varressa – ABC Hyvinkään autopesu avataan 12.12.11.12.2019 14:15:02 EETTiedote

Hyvinkään ABC:n yhteyteen avataan torstaina 12. joulukuuta nopea ja tehokas autopesu. Kaksiosaisessa autopesussa yhtä ajoneuvoa jo kuivataan kun toista aletaan pestä, minkä ansiosta hallin kapasiteetti on kahdeksan autoa tunnissa, eli 7-8 minuuttia / auto. Autopesun maksimikorkeus on 2,9 metriä ja -leveys 2,5 metriä, joten kohtuullisen isokin auto saa pintansa puhtaaksi ja kiiltäväksi.

HOK-Elanto Triplassa: vahva startti uusille ravintolakonsepteille ja ensimmäiselle keskusta-Prismalle21.11.2019 09:00:00 EETTiedote

Triplassa rikottiin miljoonan kävijän raja avajaisviikolla ja HOK-Elannolle Tripla on osoittautunut osuvaksi liikepaikaksi. Triplaa varten kehitetyissä ravintolakonsepteissa on käynyt kuhina avajaiskuukauden aikana ja kiireiset ohikulkijat ovat ottaneet kauppakeskuksen nopeimman kaupan Alepan omakseen. Täysin uudenlainen kaupunkikeskustaan sovitettu Prisma on selkeästi vastannut kaupunkilaisten tarpeisiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme