Ateneumin taidemuseo / Konstmuseet Ateneum / Ateneum Art Museum

Ateneumin Repin-näyttelyyn liput 21.–29.8. vain Lippu.fi:stä

Jaa

Kiristyneen koronavirustilanteen vuoksi ja pääoville muodostuvien jonojen estämiseksi Ateneumin taidemuseo siirtää kaikki Repin-näyttelyn viimeisten päivien 21.–29.8. liput myyntiin ainoastaan Lippu.fi:hin. Lipunmyynti alkaa torstaina 19.8.2021 klo 9.00. Näyttelyn aukioloaikoja pidennetään torstaista 19.8. alkaen. Pääovelta ei ole mahdollista ostaa lippua lauantaista 21.8. alkaen. Muutokset ovat mahdollisia.

Yleisöä jonottamassa Repin-näyttelyyn. Kuva: Kansallisgalleria / Hannu Aaltonen.
Yleisöä jonottamassa Repin-näyttelyyn. Kuva: Kansallisgalleria / Hannu Aaltonen.

Näyttelyssä ryhmiä ti–pe 17.–20.8. – ovelta lippuja hyvin rajoitetusti

Ryhmät ovat voineet varata vierailun näyttelyyn voimassa olevia rajoituksia noudattaen. Ryhmävierailujen vuoksi lippuja myydään vain pieniä määriä alla olevina aikoina. Ennakkolipun ostaneet voivat vierailla näyttelyssä normaalisti.

Tiistai 17.8. klo 10–18 (näyttely avoinna klo 21 asti)
Torstai 19.8. klo 10–14.30 ja klo 17–19 (näyttely avoinna klo 23 asti)
Perjantai 20.8. klo 10–17 (näyttely avoinna klo 23 asti)

Lipun ostaminen Lippu.fi:stä

Kaikki 21.–29.8. saatavilla olevat liput Repin-näyttelyyn myydään Lippu.fi:n kautta. Lippuja on vain rajallinen määrä. Ovelta ei ole mahdollista ostaa lippua lauantaista 21.8. alkaen. Ilja Repinin näyttelyn suuren kysynnän vuoksi Ateneum on valinnut kumppanikseen Lippu.fi:n, jolla on ruuhkatilanteissakin suuri kapasiteetti lipunmyyntiin.

Lippu.fi:n kautta ostettaessa normaalin pääsylipun hinta on 19 € ja alennetun pääsylipun hinta 17 € (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, siviilipalvelus- ja varusmiehet/-naiset). Lippu.fi:ssä käyvät maksuvälineenä myös eri vuosikortit (esim. museokortti, pressikortti, Ateneumin ystävien ja opettajien jäsenkortit). Lippu.fi:stä voi varata pääsylipun myös alle 18-vuotiaalle. Oikeus alennus- tai ilmaislippuun tarkistetaan lipuntarkastuksen yhteydessä.

Lisätiedot alennusryhmistä ja vuosikorteista

Kaikkiin Lippu.fi:stä ostettuihin lippuihin, myös ilmaiseen sisäänpääsyyn oikeuttaviin kortteihin sekä alle 18-vuotiaiden lippuihin, lisätään Lippu.fi:n palvelumaksu 2 euroa sekä vähintään 1 euron tilausmaksu riippuen valitusta toimitustavasta. Lippu.fi-verkkopalvelun lisäksi lipun voi ostaa Lippu.fi:n puhelinpalvelusta, puh. 0600 900 900 (ma–pe 9–17, 2 € / alk. min + mpm/pvm) sekä Stockmannilta.

Osta pääsylippu Lippu.fi:n sivuilta to 19.8. alkaen

Saapuminen Ateneumiin

Ennakkolipun ostaneiden museovieraiden sisäänkäynti on Ateneuminkujan puolella. Pääovet Kaivokadun puolella ovat kiinni 21.–29.8.2021.

Pääsyliput on myyty ajankohtiin, jotka alkavat 30 minuutin välein. Sisään voi saapua haluamanaan ajankohtana lipussa lukevan 30 minuutin aikana. Suosittelemme saapumaan päivän viimeiseen ajankohtaan heti sen alkaessa, jolloin näyttelyyn tutustumiseen on yksi tunti aikaa ennen museon sulkeutumista.

Edellytämme kasvomaskin tai visiirin käyttöä. Lue kaikki ohjeemme turvalliseen museovierailuun

Laajennetut aukioloajat la 21.–su 29.8.2021

Repin-näyttelyn suosion ja tiukentuneiden koronarajoitusten vuoksi Ateneum pidentää museon aukioloaikoja, jotta mahdollisimman moni voisi nähdä näyttelyn. 

Katso näyttelyn ja museon muiden palveluiden aukioloajat verkkosivuilla

Lisätiedot yleisölle

Ennakkolippujen myynti ja niihin liittyvät kysymykset
Lippu.fi myyntipalvelu: puh. 0600 900 900 (ma–pe 9–17, 2 € / alk. min + mpm/pvm)
Katso kaikki Lippu.fi:n yhteystiedot

Muut kysymykset
Ateneumin palvelupiste, puh. 0294 500 401, ainfo [a] ateneum.fi (museon aukioloaikoina).

Twitter@AteneumMuseum | Facebook: AteneumArtMuseum | Instagram: ateneummuseum

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tiedottaja Anna Kari, puh. 040 717 8185, anna.kari at ateneum.fi

Kuvat: press.ateneum.fi | Huom! Kuvapankki on uudistunut. Luothan pankkiin henkilökohtaisen tunnuksen.

Kuvat

Yleisöä jonottamassa Repin-näyttelyyn. Kuva: Kansallisgalleria / Hannu Aaltonen.
Yleisöä jonottamassa Repin-näyttelyyn. Kuva: Kansallisgalleria / Hannu Aaltonen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ateneumin taidemuseo / Konstmuseet Ateneum / Ateneum Art Museum
Ateneumin taidemuseo / Konstmuseet Ateneum / Ateneum Art Museum
Kaivokatu 2
00100 HELSINKI

0294 500 200http://www.ateneum.fi

Ateneum on Suomen taiteen koti ja osa Kansallisgalleriaa yhdessä nykytaiteen museo Kiasman sekä Sinebrychoffin taidemuseon kanssa. Kokoelmaamme kuuluu yli 20 000 kansallisaarretta, jotka ovat meidän kaikkien yhdessä omistamia taideteoksia. Meiltä löytyy taidetta 1800-luvulta moderniin. www.kansallisgalleria.fi

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ateneumin taidemuseo / Konstmuseet Ateneum / Ateneum Art Museum

The Modern Woman and Dialogue: online press conference on Wednesday 9 February at 11:0026.1.2022 10:25:21 EET | Press Invitation

The exhibitions The Modern Woman and Dialogue – Elina Brotherus and Hannele Rantala will be presented at the Ateneum Art Museum from Thursday 10 February to Sunday 27 March 2022. The opening day of the exhibitions has been advanced by one day. More information about the exhibitions is to be given online on 9 February from 11:00 to 12:00, and visitors can explore the exhibitions at the Ateneum from 14:00 to 16:00.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme