Ateria 22 -tapahtuman ohjelmasuunnittelu alkamassa
Julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun vuotuinen ammattilaispäivä Ateria 22 avaa ovensa Helsingin Messukeskuksessa 8.11.2022.
Ateria 22 on alan toimijoiden yhteinen kohtaamisfoorumi, jonka osallistujia ovat kuntien ruokapalvelujohtajat, ruokapalveluiden hankinnoista vastaavat päättäjät ja ravitsemusasiantuntijat.
Tapahtumassa on mahdollisuus verkostoitua, päivittää tietojaan luennoilla sekä tavata alan tavaran- ja palvelutoimittajia näyttelyssä. Tapahtumaan osallistuu vuosittain satoja päättäjiä ja alalla työskenteleviä. He vastaavat ammattikeittiöistä ja ruokapalvelujen tuottamisesta henkilöstöravintoloissa, sairaaloissa, kouluissa, vanhainkodeissa, varuskunnissa ja muissa sopimusruokailukohteissa.
Ohjelma rakennetaan ajankohtaisten aiheiden ympärille. Vastuulliset hankinnat, valmistus- ja kuljetusketjun ympäristövaikutukset, ruokahävikin minimointi, ruoan terveellisyys, allergiat ja ruokavaliot, ruoan alkuperä sekä mahdollisuus paikallisten raaka-aineiden ja tuotteiden käyttöön ovat esimerkkejä alaa puhuttavista aiheista.
Ateria 22 on ohjelmineen, näyttelyineen ja lounasmenuineen maksuton tapahtuma alan ammattilaisille mutta edellyttää ennakkoon rekisteröitymistä. Ohjelma julkistetaan ja rekisteröityminen avataan alkusyksystä osoitteessa www.julkinenateria.fi.
Ateria 22 -tapahtuman järjestää Helsingin Messukeskus yhteistyökumppaneinaan JHL, Proresto sekä Elintarvike ja Terveys -lehti.
Ateria 22 on avoinna Helsingin Messukeskuksessa (Messukeskus Siipi) tiistaina 8.11.2022 klo 8.30–16. Tapahtuma on alan ammattilaiskävijöille maksuton, kävijät voivat rekisteröityä tapahtumaan nettisivuilla www.julkinenateria.fi. #ateria22 #julkinenateria
Lisätietoja: Helsingin Messukeskus, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, tarja.gordienko@messukeskus.com, 050 5847 262
Kuvia edellisistä tapahtumista: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/Ateria/
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Tarja Gordienkoviestintäpäällikkö
Messukeskus | yritysviestintä
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus
Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus | | twitter.com/messukeskus
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Messukeskus
Gastro Helsinki toi horeca-alan yhteen vaikeiden vuosien jälkeen20.5.2022 17:05:30 EEST | Tiedote
Gastro Helsinki 2022 -tapahtumassa pääosassa olivat kohtaamiset. Messukävijät ja messuille osallistuneet yritykset tapasivat toisiaan kasvotusten ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin. Tapahtuman suurimmaksi puheenaiheeksi nousi työvoimapulan ratkaiseminen.
Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattillaiset kokoontuivat PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordiciin20.5.2022 09:31:47 EEST | Tiedote
Tapahtumakokonaisuudessa keskusteltiin alojen tulevaisuuksista, vastuullisuudesta, uusista materiaaleista ja pohdittiin muovialan työvoimatilannetta. Kahden vuoden välein järjestettävä tapahtuma houkutteli paikalle runsaasti alojen ammattilaisia.
Pelasta Itämeri -palkinto 4D Sieppari -teknologialle20.5.2022 00:01:00 EEST | Tiedote
Suomen Messusäätiön 20 000 euron Pelasta Itämeri -palkinnon saa tänä vuonna jyväskyläläinen Weeefiner Oy, joka on kehittänyt 4D Siepparin, jonka avulla otetaan talteen liuenneita metalleja teollisuuden sivuvirroista ja jätevesistä. Ratkaisu on ainutlaatuinen, edistää kiertotaloutta ja on monistettavissa. Palkinnolla tahdotaan vuosittain kiinnittää huomiota Itämeren tilaan ja palkita taho, joka on tehnyt arvokasta työtä ympäristön hyväksi.
Join us at the 2022 HIMSS European Health Conference & Exhibition19.5.2022 18:27:46 EEST | Press Invitation
HIMSS22 Europe Brings Changemakers Together in Helsinki to Reimagine Health
Suomen Mestarikoulu 2022-kilpailun voitti Niki Sipilä ja Jasper Juutinen, Turun ammatti-instituutti, TAI, Lemminkäisten koulutalo19.5.2022 16:41:44 EEST | Tiedote
Alan kilpailut ovat merkittävä osa Gastro Helsinki -ohjelmaa. Jo toista kertaa kisattava Mestarikoulu-kilpailu haluaa kasvattaa kiinnostusta ravintola-alan koulutusta ja osaajia kohtaan. Neljä kokkiparia kilpaili hyvässä yhteishengessä kahden päivän ajan mestaruudesta. Turun ammatti-instituutti, TAI, Lemminkäisten koulutalo ja Omnia Espoo putsasi pöydän.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme