MessukeskusMessukeskus

Ateria 22 -tapahtuman ohjelmasuunnittelu alkamassa

Jaa

Julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun vuotuinen ammattilaispäivä Ateria 22 avaa ovensa Helsingin Messukeskuksessa 8.11.2022.

Ateria 22 on alan toimijoiden yhteinen kohtaamisfoorumi, jonka osallistujia ovat kuntien ruokapalvelujohtajat, ruokapalveluiden hankinnoista vastaavat päättäjät ja ravitsemusasiantuntijat. 

Tapahtumassa on mahdollisuus verkostoitua, päivittää tietojaan luennoilla sekä tavata alan tavaran- ja palvelutoimittajia näyttelyssä. Tapahtumaan osallistuu vuosittain satoja päättäjiä ja alalla työskenteleviä. He vastaavat ammattikeittiöistä ja ruokapalvelujen tuottamisesta henkilöstöravintoloissa, sairaaloissa, kouluissa, vanhainkodeissa, varuskunnissa ja muissa sopimusruokailukohteissa.

Ohjelma rakennetaan ajankohtaisten aiheiden ympärille. Vastuulliset hankinnat, valmistus- ja kuljetusketjun ympäristövaikutukset, ruokahävikin minimointi, ruoan terveellisyys, allergiat ja ruokavaliot, ruoan alkuperä sekä mahdollisuus paikallisten raaka-aineiden ja tuotteiden käyttöön ovat esimerkkejä alaa puhuttavista aiheista.

Ateria 22 on ohjelmineen, näyttelyineen ja lounasmenuineen maksuton tapahtuma alan ammattilaisille mutta edellyttää ennakkoon rekisteröitymistä. Ohjelma julkistetaan ja rekisteröityminen avataan alkusyksystä osoitteessa www.julkinenateria.fi

Ateria 22 -tapahtuman järjestää Helsingin Messukeskus yhteistyökumppaneinaan JHL, Proresto sekä Elintarvike ja Terveys -lehti.

Ateria 22 on avoinna Helsingin Messukeskuksessa (Messukeskus Siipi) tiistaina 8.11.2022 klo 8.30–16. Tapahtuma on alan ammattilaiskävijöille maksuton, kävijät voivat rekisteröityä tapahtumaan nettisivuilla www.julkinenateria.fi. #ateria22 #julkinenateria 

Lisätietoja: Helsingin Messukeskus, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, tarja.gordienko@messukeskus.com, 050 5847 262

Kuvia edellisistä tapahtumista: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/Ateria/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Pelasta Itämeri -palkinto 4D Sieppari -teknologialle20.5.2022 00:01:00 EEST | Tiedote

Suomen Messusäätiön 20 000 euron Pelasta Itämeri -palkinnon saa tänä vuonna jyväskyläläinen Weeefiner Oy, joka on kehittänyt 4D Siepparin, jonka avulla otetaan talteen liuenneita metalleja teollisuuden sivuvirroista ja jätevesistä. Ratkaisu on ainutlaatuinen, edistää kiertotaloutta ja on monistettavissa. Palkinnolla tahdotaan vuosittain kiinnittää huomiota Itämeren tilaan ja palkita taho, joka on tehnyt arvokasta työtä ympäristön hyväksi.

Suomen Mestarikoulu 2022-kilpailun voitti Niki Sipilä ja Jasper Juutinen, Turun ammatti-instituutti, TAI, Lemminkäisten koulutalo19.5.2022 16:41:44 EEST | Tiedote

Alan kilpailut ovat merkittävä osa Gastro Helsinki -ohjelmaa. Jo toista kertaa kisattava Mestarikoulu-kilpailu haluaa kasvattaa kiinnostusta ravintola-alan koulutusta ja osaajia kohtaan. Neljä kokkiparia kilpaili hyvässä yhteishengessä kahden päivän ajan mestaruudesta. Turun ammatti-instituutti, TAI, Lemminkäisten koulutalo ja Omnia Espoo putsasi pöydän.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme