Atradius

Atradius Atrium -portaali saa päivityksen

Jaa

Nykyaikaisessa kilpailuhenkisessä toimintaympäristössä helposti saatavilla oleva tieto ja tehokkaat välineet tiedon analysoimiseksi voivat muodostaa ratkaisevan kilpailuedun.

Atradius Atrium on edistyksellinen työväline, joka auttaa minimoimaan luotonhallintaan käytetyn ajan. Näin yritys voi keskittyä olennaiseen eli kaupankäyntiin.

Työkalu tarjoaa asiakkaille, meklareille ja edustajille nopeamman ja tehokkaamman tavan täyttää korvaushakemukset. Atriumin avulla he voivat myös etsiä ja tarkastella ostajien luottokelpoisuutta koskevia tietoja ennen luottolimiitin hakemista.

Atrium kehitettiin käyttäen Oracle-verkkojulkaisutekniikkaa. Atradius on vakiinnuttanut tarkoituksella tietotekniikkaympäristönsä Oraclelle. Näin asiakas hyötyy saumattomasta integraatiosta ja Oracle-lisenssien optimaalisesta käytöstä.

Alun perin vuonna 2017 julkaistu sovellus on rakennettu läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja meklareiden kanssa. Kesäkuussa 2021 Atradius Atrium tulee uudistumaan. Päivitetty Atradius Atrium sisältää useita parannuksia liittyen mm. luottolimiittien hallintaan, ostajahakuun ja korvauksiin. Jatkossa Atradius Atriumin käyttö tulee olemaan entistäkin selkeämpää ja nopeampaa.

Atradius Atrium on kiinteässä yhteydessä Atradius Insights -analyysityökaluun, joka auttaa yrityksiä tunnistamaan riskit, seuraamaan portfolion suorituskykyä ja löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Atradius Suomen maajohtaja Juhani Laitala kommentoi, mitä tulee ottaa huomioon digitalisaation myötä.

– Yritysten strategiat muuttuivat lyhytaikaiseksi selviytymistaisteluksi koronan vuoksi. Nyt onkin tärkeää taata toiminnan jatkuvuus, jotta voi taas tulevaisuudessa kasvaa. Kokonaisuus ratkaisee. Jos yksi pala palapelistä puuttuu, peli on epätasapainossa. Etsi siis oikeat työkalut yrityksellesi ja ole varmempi liikkeissäsi, Laitala kommentoi.

Lue lisää Atradius Atriumista täältä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Atradius
Atradius
Mannerheimintie 4
00100 Helsinki

+ 358 96 811 240https://atradius.fi/

Luottovakuuttamisen, takausten ja perintäpalveluiden asiantuntijoina olemme sitoutuneet rakentamaan vahvoja asiakassuhteita.

Atradius on merkittävässä roolissa tukiessaan kansainvälisesti toimivien suomalaisten yritysten liiketoimintaa. Kansainvälinen verkostomme mahdollistaa sen, että pystymme vastaamaan suomalaisten asiakkaidemme moninaisiin tarpeisiin sekä koti- että vientimarkkinoilla.

Olemme kansainvälinen yritys; toimimme 52 eri maassa ja meillä on tiedot yli 240 miljoonan yrityksen maksutapakäyttäytymisestä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Atradius

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme