Attendo

Attendo avaa Tampereen keskustaan työterveyshuollon ja yksityislääkärin vastaanotot

Jaa

Attendo avaa 1. maaliskuuta Tampereen keskustassa Rautatienkadulla perinteikkään Postin Hammaslääkäriaseman oheen työterveyshuollon ja yksityislääkärien vastaanottojen toimipaikat.

Attendo avaa 1. maaliskuuta Tampereen keskustassa Rautatienkadulla perinteikkään Postin Hammaslääkäriaseman oheen työterveyshuollon ja yksityislääkärien vastaanottojen toimipaikat. Attendolla on ennestään Pirkanmaalla Valkeakosken työterveyshuollon toimipaikka, joka on toiminut vuodesta 2008 lähtien vastaten esimerkiksi kokonaisuudessaan Valkeakosken kaupungin työterveyshuollonpalveluiden toteuttamisesta.

- Työterveyshuollon toimintamallimme perustuu yrityksille ja asiakkaille kustannusvaikuttaviin ratkaisuihin ja tuomme yrityksille selkeitä kustannussäästöjä vaikuttamalla työkyvyttömyysjaksojen ennaltaehkäisyyn ja työurien pidentämiseen tehokkaasti, kertoo Kirsi Salminen Attendon Tampereen työterveyshuollosta.

Asiakkaat saavat käyttöönsä perinteisen työterveyshuollon palvelun lisäksi sähköiset terveyspalvelut, joiden välityksellä työterveyshuollossa voi asioida myös kotoa tai työpaikalta käsin.

- Ajanvarauksia voi tehdä nettiajanvarauksessa, mutta korostamme palvelumallissamme hoitoon hakeutumista puhelimitse tai sähköisen palvelualustan kautta, jolloin voimme jo heti ensikontaktista alkaen ohjata asiakkaan oikean henkilön vastaanotolle tai esimerkiksi tarvittaviin tutkimuksiin jo ennen vastaanottoa. Pyrimme pitämään asioinnin mahdollisimman sujuvana asiakkaan palvelutarpeeseen vastaamisessa ja tämä tuo myös palveluita hankkivalle kustannussäästöjä, kuvaa Kirsi Salminen.

Attendon Tampereen työterveyshuolto on aluksi avoinna arkisin klo 8 – 16, mutta palvelutarjontaa laajennetaan iltoihin ja viikonloppuihin kysynnän mukaan. Toimipaikka tarjoaa työterveyslääkärin ja -hoitajan palvelujen lisäksi työpsykologin ja työfysioterapeutin palvelut. Palvelut ovat myös yksityisasiakkaiden käytettävissä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kirsi Salminen
yksikönjohtaja, Attendo Tampereen työterveyshuolto
p. 044 494 3190
kirsi.salminen@attendo.fi

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 24 000 työntekijää noin 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme