Attendo

Attendo hakee Tampereen suunterveyden valinnanvapauskokeiluun

Jaa

Tampereen kaupungin suunterveyden valinnanvapauskokeilu käynnistyy loppukeväällä. Attendo on hakenut mukaan kokeiluun palveluntuottajaksi. Tampereen lisäksi kokeilussa ovat mukana lähikunnat Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Valkeakoski, Orivesi ja Vesilahti.

Tampereen kaupungin suunterveyden valinnanvapauskokeilu käynnistyy loppukeväällä. Attendo on hakenut mukaan kokeiluun palveluntuottajaksi. Valituksi tullessaan Attendo tarjoaa ripeän hoitoonpääsyn lisäksi muun muassa ilta-aikoja ydinkeskustan hammasklinikallaan. Kaupunki tekee päätöksen kokeiluun valittavista palveluntarjoajista toukokuun lopussa.

Attendo haluaa tarjota asiakaslähtöistä ja joustavaa palvelua valinnanvapauskokeilun puitteissa. Vastaanotto on auki iltaisin ja viikonloppuisin, joten aikoja pyritään järjestämään tarpeen vaatiessa potilaille myös virka-aikojen ulkopuolelta. Monelle tamperelaiselle tuttu Attendo Hammaslääkäri Posti sijaitsee kaupungin keskustassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

”Olemme innoissamme tästä mahdollisuudesta. Attendolla on pitkä kokemus julkisen ja yksityisen palvelun yhdistämisestä, sillä olemme tuottaneet Tampereen kaupungille hammashoitoa ostopalveluna jo vuodesta 2010 alkaen”, kommentoi vastaava hammaslääkäri Mika Kuusinen Attendo Hammaslääkäri Postista.

Asiakkaat voivat helposti yhdistää kokeilun piirissä olevia perushammashoitopalveluja ja sen ulkopuolella olevia yksityisiä erikoisalapalveluita. Kokeilun piirissä olevat asiakkaat pääsevät listautumaan haluamalleen palveluntarjoajalle, kun palveluntarjoaja on hyväksytty eli näillä näkymin toukokuun lopussa.

Tampereen kaupunki hyväksyttiin joulukuussa 2017 mukaan sosiaali- ja terveysministeriön suun terveydenhuollon valinnanvapauskokeiluun vuodelle 2018. Kokeilu jatkuu valinnanvapauspilottina vuoden 2019 alusta lähtien. Tampereen lisäksi kokeilussa ovat mukana lähikunnat Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Valkeakoski, Orivesi ja Vesilahti.

Lisätietoja valinnanvapauskokeilusta löydät Tampereen kaupungin sivuilta: https://www.tampere.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/valinnanvapauskokeilu/suun-terveydenhuolto.html

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lauri Korkeaoja
Viestintä- ja yhteiskuntasuhteiden johtaja, Attendo
p. 044 0788 282
lauri.korkeaoja@attendo.fi

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 24 000 työntekijää noin 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Attendo Pelimannin toiminta keskeytetty väliaikaisesti – korjaavat toimenpiteet on jo aloitettu8.2.2019 22:44:19Tiedote

Länsi-Suomen aluehallintovirasto on antanut tänään 8.2.2019 päätöksen, jolla Attendo Pelimannin toiminta on väliaikaisesti keskeytetty. Asukkaat jäävät Attendo Pelimanniin siten, että Kuussote-kuntayhtymä vastaa toistaiseksi toiminnasta ja Attendo vuokraa koko henkilöstön kuntayhtymän käyttöön. Lisähenkilöstöä vuokrataan tarvittaessa myös Kuusiolinna Terveys Oy:ltä, jonka alihankkijana Attendo on toiminut. Korjaavat toimenpiteet on käynnistetty ja Attendo pyytää anteeksi virheitä toiminnassaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme