Attendo

Attendo osti Telkänhoiva Oy:n

Jaa

Jyväskylän sotainvalidien asuntosäätiö sr on myynyt Telkänhoiva Oy:n osakekannan Attendo Oy:lle. Omistusoikeus siirtyi 1.1.2019. Telkänhoiva Oy:n henkilökunta työsopimuksineen ja asiakkaiden palvelusopimukset siirtyvät sellaisenaan uudelle palveluntuottajalle. Kauppahintaa ei julkisteta.

Jyväskylän sotainvalidien asuntosäätiö sr haluaa turvata asiakkaidensa hyvät palvelut ja työntekijöiden työpaikat jatkossakin. Nykyisessä palvelujärjestelmässä selviytyäkseen tarvitaan vauraampi omistajapohja ja leveämmät hartiat, mitä pieni yleishyödyllinen säätiö voi tarjota. Asuntosäätiö haluaa tehdä vastuullisen ratkaisun hyvissä ajoin, ennen kuin palvelutuotannon laatu kärsii.

Asuntosäätiö palaa kiinteistöstä huolehtimiseen ja yleishyödylliseen palvelutehtävään. Säätiön perustehtävä on ollut huolehtia Jyväskylän seudun sotainvalidien asumispalveluista.

Palveluyksikön uusi nimi on Attendo Telkänhoiva.

”Jatkamme Telkänhoivan kodikasta ja lämminhenkistä perinnettä. Meille on sydämen asia huolehtia sotainvalidien, -veteraanien ja muiden asiakkaiden hyvinvoinnista niin palveluasumisessa kuin kotihoidossakin”, Attendon aluejohtaja Anne Flink sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jyväskylän sotainvalidien asuntosäätiön hallituksen puheenjohtaja Kyösti Tomperi, 050 401 0447

Jyväskylän sotainvalidien asuntosäätiön johtaja Pauliina Takala, 044 288 2128

Attendon aluejohtaja Anne Flink, 050 538 9010

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Attendo: Tulosennuste vuoden 2019 toiselle vuosineljännekselle ja kattava toimintaohjelma sisältäen Suomen johtoryhmän vahvistamisen18.6.2019 23:20:24 EESTTiedote

Attendo käynnistää toimintaohjelman luodakseen paremman tasapainon uusien hoiva- ja palvelukotien avaamisen ja käytössä olevien yksiköiden käyttöasteen ylläpitämisen välillä. Yhtiö odottaa markkinoiden odotuksia heikompaa tulosta johtuen pääasiassa uusien asukaspaikkojen myynnin alhaisemmasta kasvusta Suomessa. Attendo arvioi koko konsernin liikevoiton (EBITA*) olevan noin 120 miljoonaa Ruotsin kruunua vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä. Toisen vuosineljänneksen ennuste heijastaa jatkuvaa tulostasoa (run-rate) eikä sisällä kertaluonteisia eriä. Attendo ryhtyy myös toimiin vahvistaakseen Suomen organisaation johtoa uudella liiketoiminta-alueen johtajalla. Lisäksi yhtiö jatkaa uusien hoiva- ja palvelukotien määrän vähentämistä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme