Attendo

Attendo rakentaa Pajuharjuntielle

Jaa

Lapinlahden kunnanhallitus on hyväksynyt Attendon ostotarjouksen Pajuharjuntiellä sijaitsevasta tontista.

Pajuharjuntielle rakennetaan ikääntyneille tehostetun palveluasumisen hoivakoti, jossa on 30-asukaspaikkaa. Hoivakodin rakennustyöt käynnistyvät välittömästi, kun lupa-asioilla on lainvoima. Hoivakoti valmistuu arviolta kesään 2018 mennessä.

”Lapinlahdella ei ole yksityisiä hoivapalveluntuottajia ja tulevan sote-uudistuksen myötä tarjoamme paikkakunnan ikääntyneille enemmän valinnanvaraa hoivapalveluissa. Lisäksi hoivakoti vastaa kasvavaan palvelutarpeeseen Lapinlahden ikääntymisen johdosta. Olemme innoissamme mahdollisuudesta laajentaa toimintaamme Lapinlahdelle,” kertoo aluejohtaja Anne Flink Attendosta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anne Flink
aluejohtaja, Attendo
p. 050 538 9010
anne.flink@attendo.fi

Alex Gullichsen
myyntipäällikkö, Attendo
p. 044 494 2139
alex.gullichsen@attendo.fi

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 20 000 työntekijää noin 500 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Hajanaisesta toiminnasta tehokkaaseen tekemiseen - monialainen päihdetyö perusterveydenhuollossa9.1.2018 09:52Tiedote

Terveysasemilla asioi paljon erilaisia päihdepotilaita. ”Esimerkiksi alkoholiongelmaisten ja lääkeaineiden väärinkäyttäjien kohtaaminen kuuluu terveysasemien arkeen”, kertoo Attendon päihdepalveluiden vastuulääkärinä toimiva Harri Seppälä. Päihteiden ongelmakäyttö on niin mittava kansanterveydellinen ja -taloudellinen asia, että sen käsittelyyn tarvitaan koko sote-koneisto.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme