Attendo

Attendo rakentaa Pieksämäelle mielenterveyskuntoutujien palvelukodin

Jaa

Attendo rakentaa Pieksämäen Kirkkomäelle mielenterveyskuntoutujien palvelukodin. Yksikkö tarjoaa 15 tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa ja viisi kevyemmän tuen asuntoa. Palvelukoti luo arviolta 11 uutta työpaikkaa.

Palvelukodin rakennustyöt on aloitettu ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan sisään ensi vuoden maaliskuussa. Ruustinnantielle nousevan yksikön rakennuttajana toimii Hoivatilat ja urakoitsijana Rakennusliike Tikakoski.

”Meille on tärkeää tehdä kuntoutusta osallistavalla ja yksilölähtöisellä otteella, ja tämä on huomioitu tilojen suunnittelussa. Avarat asukashuoneet ja yhteiset tilat mahdollistavat kodinomaisen mutta yhteisöllisen asumisen sekä monipuoliset kuntoutuspalvelut”, kertoo Attendon aluejohtaja Satu Louejoki.

Asukkaita palvelukotiin odotetaan pääasiassa Attendon Pieksämäen kaupungin kanssa solmiman puitesopimuksen kautta. Asukkaaksi uuteen palvelukotiin tahtovat henkilöt voivat kääntyä oman kuntansa sosiaalihuollon puoleen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Satu Louejoki
Aluejohtaja, Attendo
p. 044 4944 491
satu.louejoki@attendo.fi

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoivapalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoivapalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa. Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja vammautuneille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Tuotamme myös lastensuojelu- ja terapiapalveluita. Attendolla on kaikkiaan noin 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Lue lisää: www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Kallionsydämen toimintavastuu siirtyy Ylä-Savon SOTE kuntayhtymälle9.4.2020 11:58:25 EESTTiedote

Kiuruvedellä sijaitsevan ikäihmisten hoivakoti Attendo Kallionsydämen toimintavastuu siirtyy Ylä-Savon SOTE kuntayhtymälle 9.4.2020. Kallionsydämessä on ollut erittäin vakava koronavirusepidemia, jossa on menehtynyt yhdeksän asukasta. Attendo ja Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä haluavat päätöksellä varmistaa, että Kallionsydämen asukkaat saavat tarvitsemansa vaativan sairaanhoidon hoivakotiin.

Attendo jatkaa Kirkkopuiston toimintaa Valviran päätöksellä4.12.2019 14:15:09 EETTiedote

Attendo, Valvira, Pohjois-Suomen aluehallintovirasto ja Oulunkaaren kuntayhtymä ovat sopineet, että Attendo jatkaa ikäihmisten hoivakoti Kirkkopuiston toimintaa Utajärvellä 16.12. alkaen. Toiminta keskeytettiin viime keväänä Valviran päätöksellä, mutta nyt valvontaviranomainen katsoo, että tehtyjen toimenpiteiden johdosta hoivakodin toiminta voidaan siirtää takaisin Attendolle. Siirtymä ei vaikuta asukkaiden tai henkilöstön arkeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme