Attendo

Attendo-senioritalon rakennustyöt käynnistyivät Mansikkalassa

Jaa

Attendo Vuokselaksi nimetyn ikäihmisten senioritalon rakennustyöt ovat käynnistyneet tällä viikolla Imatralla. Ympärivuorokautista hoivaa ja palveluasumista tarjoavaan taloon tulee 40 asukaspaikkaa. Uusi senioritalo vastaa myös lyhytaikaisen hoivan lisääntyneeseen tarpeeseen. Kiinteistö valmistuu kesään 2018 mennessä.

Senioritalon rakentaminen alkoi Imatralla. Kuva on vapaasti käytettävissä.
Senioritalon rakentaminen alkoi Imatralla. Kuva on vapaasti käytettävissä.

Attendo Vuokselaksi nimetyn ikäihmisten senioritalon rakennustyöt ovat käynnistyneet tällä viikolla Imatralla. Ympärivuorokautista hoivaa ja palveluasumista tarjoavaan taloon tulee 40 asukaspaikkaa. Uusi senioritalo vastaa myös lyhytaikaisen hoivan lisääntyneeseen tarpeeseen. Hoitomuotoa tarvitaan esimerkiksi ikääntyneen kunnon romahtaessa äkillisesti, sairaalahoidon ja kotiutumisen välivaiheessa sekä omaishoitajien loma-aikoina.
Kiinteistö valmistuu kesään 2018 mennessä.

- Haluamme tarjota erilaisia vaihtoehtoja ikääntyneiden hoiva- ja asumispalveluihin. Teemme aktiivista yhteistyötä omaisten kanssa ja tavoitteemme on säilyttää ikääntyneen elämä laatu ja sisältö mielekkäänä sekä tarjota laadukasta hoivaa turvallisessa ympäristössä, sanoo Anne Flink Attendosta. 

Senioritalossa yhden hengenhuoneet ovat esimerkiksi muunnettavissa pariskunnan asuttavaksi. Myös sauna- ja pihaympäristöön panostetaan erityisesti. 

Kohteessa rakennuttajana ja palvelutuottajana toimii Attendo, urakoinnista vastaa Lehto Oy ja rakennusvalvonnasta Qtio.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anne Flink
aluejohtaja, hoivapalvelut, Attendo
p. 050 538 9010
anne.flink@attendo.fi

Kuvat

Senioritalon rakentaminen alkoi Imatralla. Kuva on vapaasti käytettävissä.
Senioritalon rakentaminen alkoi Imatralla. Kuva on vapaasti käytettävissä.
Lataa
Imatran senioritalon rakentaminen. Kuva on vapaasti käytettävissä.
Imatran senioritalon rakentaminen. Kuva on vapaasti käytettävissä.
Lataa
Imatran senioritalon työmaa. Kuva on vapaasti käytettävissä.
Imatran senioritalon työmaa. Kuva on vapaasti käytettävissä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 20 000 työntekijää noin 500 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Hajanaisesta toiminnasta tehokkaaseen tekemiseen - monialainen päihdetyö perusterveydenhuollossa9.1.2018 09:52Tiedote

Terveysasemilla asioi paljon erilaisia päihdepotilaita. ”Esimerkiksi alkoholiongelmaisten ja lääkeaineiden väärinkäyttäjien kohtaaminen kuuluu terveysasemien arkeen”, kertoo Attendon päihdepalveluiden vastuulääkärinä toimiva Harri Seppälä. Päihteiden ongelmakäyttö on niin mittava kansanterveydellinen ja -taloudellinen asia, että sen käsittelyyn tarvitaan koko sote-koneisto.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme