Attendo

Attendo Suomen talousjohtajaksi on nimitetty Henna Plit

Jaa

Henna Plit on nimitetty Attendo Suomen talousjohtajaksi ja osaksi yhtiön johtoryhmää. Hän vastaa talouden kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Plit aloittaa tehtävässään tänään 14.10.

”Olemme todella tyytyväisiä saadessamme tiimiimme vahvan osaajan, jolla on monipuolinen kokemus talouden eri osa-alueilta. Talousjohtajana Hennalla on merkittävä rooli johdon strategisena tukena laadukkaan ja kannattavan liiketoiminnan varmistamisessa. Hänen laaja-alainen osaamisensa sekä näkemyksensä toiminnan kehittämisestä ovat omiaan juuri tähän”, toteaa Attendon liiketoimintajohtaja Virpi Holmqvist.

Henna Plit on toiminut aiemmin seitsemän vuotta Postilla eri liiketoimintaryhmien talousjohtajana. Ennen sitä hän on työskennellyt vastaavissa tehtävissä muun muassa Sanomilla sekä Oraksella.

”On hienoa päästä työskentelemään toimialalle, joka on ihmisyyden ytimessä. Ikääntyvä yhteiskuntamme ja sitä mukaa hoiva-ala on murroksessa, joka haastaa kehittämään inhimillistä ja korkealaatuista hoivaa. Se koskettaa meistä jokaista elämämme jossain vaiheessa”, Plit sanoo.

Plit pyrkii heti aloitettuaan käymään Attendon hoiva- ja palvelukodeissa keskustelemassa henkilöstön ja asukkaiden kanssa.

”Motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö sekä toimivat kiinteistöratkaisut ja tukipalvelut luovat yhdessä asukkaillemme hyvän arjen. Juuri tähän arkeen haluan ensitöikseni tutustua huolellisesti”, Plit jatkaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Henna Plit
Talousjohtaja
henna.plit@attendo.fi

Haastattelupyynnöt:

Ilona Sammaljärvi
Viestintäpäällikkö
p. 044 596 5549
ilona.sammaljarvi@attendo.fi

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoivapalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoivapalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa. Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja vammautuneille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Tuotamme myös lastensuojelu- ja terapiapalveluita. Attendolla on kaikkiaan noin 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Lue lisää: www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Kallionsydämen toimintavastuu siirtyy Ylä-Savon SOTE kuntayhtymälle9.4.2020 11:58:25 EESTTiedote

Kiuruvedellä sijaitsevan ikäihmisten hoivakoti Attendo Kallionsydämen toimintavastuu siirtyy Ylä-Savon SOTE kuntayhtymälle 9.4.2020. Kallionsydämessä on ollut erittäin vakava koronavirusepidemia, jossa on menehtynyt yhdeksän asukasta. Attendo ja Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä haluavat päätöksellä varmistaa, että Kallionsydämen asukkaat saavat tarvitsemansa vaativan sairaanhoidon hoivakotiin.

Attendo jatkaa Kirkkopuiston toimintaa Valviran päätöksellä4.12.2019 14:15:09 EETTiedote

Attendo, Valvira, Pohjois-Suomen aluehallintovirasto ja Oulunkaaren kuntayhtymä ovat sopineet, että Attendo jatkaa ikäihmisten hoivakoti Kirkkopuiston toimintaa Utajärvellä 16.12. alkaen. Toiminta keskeytettiin viime keväänä Valviran päätöksellä, mutta nyt valvontaviranomainen katsoo, että tehtyjen toimenpiteiden johdosta hoivakodin toiminta voidaan siirtää takaisin Attendolle. Siirtymä ei vaikuta asukkaiden tai henkilöstön arkeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme