Aulis Lundell Oy

Aulis Lundell Oy vahvistaa organisaatiotaan

Jaa

Rakennustuoteinnovaatioistaan tunnettu Aulis Lundell Oy on nimittänyt DI Jukka Suutarin liiketoimintajohtajaksi 25.11. alkaen. Vahvassa kasvussa olevan perheyhtiön tavoitteena on vahvistaa johtamista, kehittää menestyksekästä liiketoimintaa ja lisätä jalansijaa pohjoismaisilla markkinoilla.

Toimitusjohtaja Leena Lundell ja liiketoimintajohtaja Jukka Suutari
Toimitusjohtaja Leena Lundell ja liiketoimintajohtaja Jukka Suutari

Jukka Suutarilla on kattava kokemus useilta teollisuuden aloilta. Hän on uransa aikana työskennellyt Suomen lisäksi muun muassa Saksassa. Viimeiset viisitoista vuotta Suutari on toiminut myyntitehtävissä vastuualueinaan kotimaan lisäksi muut Pohjoismaat ja Venäjä.

- On hienoa liittyä Lundellin tiimiin. Lohjalaisena tunnen yrityksen entuudestaan, ja olen seurannut sen uutisia vuosien ajan. Yhtiö on vakaalla ja vahvalla pohjalla ja innovoi ennakkoluulottomasti. Vastaavasti B2B-myynti ja kansainväliset markkinat ovat omia vahvuuksiani ja uskon, että niille on käyttöä Aulis Lundellin strategiassa 2020-luvulla. Näen tässä myös hienon mahdollisuuden kehittää omaa osaamistani, toteaa Jukka Suutari.

- Jukka Suutari on erinomainen vahvistus operatiiviseen johtoomme, ja olen iloinen saadessani hänet kehittämään organisaatiotamme. Katsomme jo pitkälle eteenpäin ja tähtäämme myös uusille markkinoille. Jukalla on kansainvälisestä liiketoiminnasta näyttöjä ja osaamista, joka meiltä on puuttunut, vahvistaa toimitusjohtaja Leena Lundell.

Aulis Lundell Oy on viimeisten kahden vuoden aikana investoinut tuotantoteknologiassaan robotisaatioon ja automaatioon, mikä on tuonut lisäkapasiteettia ja uusia mahdollisuuksia myös tuotekehitykseen. Vastuullisesti toimiva yritys panostaa voimakkaasti kestävään kehitykseen, mistä tuoreimpana osoituksena ovat kaikkien tuoteperheiden EPD-ympäristöselosteet rakentajille ja suunnittelijoille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Leena Lundell, toimitusjohtaja, puh. 044 522 3054, leena.lundell@aulislundell.fi
Jukka Suutari, liiketoimintajohtaja, puh. 040 530 3212, jukka.suutari@aulislundell.fi

Kuvat

Toimitusjohtaja Leena Lundell ja liiketoimintajohtaja Jukka Suutari
Toimitusjohtaja Leena Lundell ja liiketoimintajohtaja Jukka Suutari
Lataa
Liiketoimintajohtaja Jukka Suutari
Liiketoimintajohtaja Jukka Suutari
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Aulis Lundell Oy
Aulis Lundell Oy
Tarrankuja 2
08500 Lohja

0207 341400https://www.aulislundell.fi/

Aulis Lundell Oy on erikoistunut rullamuovausteknologialla valmistettavien teräsprofiilien valmistamiseen, kevytrakennejärjestelmien kehittämiseen ja markkinointiin sekä jatkojalostettujen tuotteiden kuten elementtien valmistukseen. Yhtiömme on yksityinen perheyritys, olemme toimittaneet rakennusteollisuudelle kuumasinkitystä teräsohutlevystä rullamuovaamalla valmistettuja LUNDELL-PROFILE -tuotteita jo vuodesta 1980. 

Yhtiön päämarkkina-alue on kotimaa. Toimimme hyvien liikenneyhteyksien varrella Lohjalla Länsi-Uudellamaalla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aulis Lundell Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme