Aulis Lundell Oy

Aulis Lundell Oy:lle ja YIT Suomi Oy:lle toimitussopimus Liune-tuotteista

Jaa

Aulis Lundell Oy investoi viime vuonna voimakkaasti Liune-tuotteiden tuotantoautomaatioon. Uudistus on mahdollistanut aiempaa suuremmat toimituserät ja yhtiö on solminut YIT Suomi Oy:n kanssa toimitussopimuksen.

Toimitusjohtaja Leena Lundell ja Lauri Laine Liunen tuotekehityksestä
Toimitusjohtaja Leena Lundell ja Lauri Laine Liunen tuotekehityksestä

Seinän sisään liukuva Liune-väliovi syntyi jo 12 vuotta sitten tarpeesta luoda lisätilaa yhä kompaktimmiksi käyviin asuntorakentamisen uudiskohteisiin. Viime vuonna Aulis Lundell Oy investoi 0,6 MEUR Liune-ovien tuotantoautomaatioon ja teknologiaan. Tuotannon automaatio on mahdollistanut kapasiteetin kasvun ja aiempaa isommat toimituserät suurille rakennusalan asiakkaille.

- YIT:n kanssa solmittu sopimus on meille perheyhtiönä erittäin merkittävä ja se vahvistaa monivuotista luottamuksellista yhteistyötä. Yhteisenä tavoitteenamme on toteuttaa asiakkaille kustannustehokkaita ja toimivia tilaratkaisuja, toteaa Aulis Lundell Oy:n toimitusjohtaja Leena Lundell.

- Olemme kiinnostuneita asumisen innovatiivisista ratkaisuista ja luotettavista järjestelmistä, joilla voimme tarjota entistä parempaa asumisen laatua asiakkaillemme. Aulis Lundell Oy:n kanssa solmittu sopimus vastaa hyvin tähän tarpeeseen, vahvistaa YIT:n hankintajohtaja Jouni Hyötylä.

Lisätietoja:

Leena Lundell, toimitusjohtaja, Aulis Lundell Oy, puh. 044 522 3054, leena.lundell@aulislundell.fi

Jouni Hyötylä, hankintajohtaja, YIT Suomi Oy, puh. puh. 0400 406 174, jouni.hyotyla@yit.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Terhi Hakola
myyntipäällikkö
Aulis Lundell Oy
0440 357 002
etunimi.sukunimi@liune.fi

Kuvat

Toimitusjohtaja Leena Lundell ja Lauri Laine Liunen tuotekehityksestä
Toimitusjohtaja Leena Lundell ja Lauri Laine Liunen tuotekehityksestä
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aulis Lundell Oy
Aulis Lundell Oy
Tarrankuja 2
08500 Lohja

0207 341400https://www.aulislundell.fi/

Aulis Lundell Oy on erikoistunut rullamuovausteknologialla valmistettavien teräsprofiilien valmistamiseen, kevytrakennejärjestelmien kehittämiseen ja markkinointiin sekä jatkojalostettujen tuotteiden kuten elementtien valmistukseen. Yhtiömme on suomalainen perheyritys, olemme toimittaneet rakennusteollisuudelle Lundell-Profile -tuotteita jo vuodesta 1980.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aulis Lundell Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme