Lumme Energia Oy

Aurinkosähköpuisto Sulkavalle

Jaa

Solarigo aikoo rakentaa Sulkavan kunnan alueelle teollisen mittakaavan aurinkosähköpuiston

Aurinkosähköpuisto (kuvituskuva)
Aurinkosähköpuisto (kuvituskuva)

Aurinkosähköpuiston energia on Sulkavalla tuotettua päästötöntä, uusiutuvaa energiaa. Lumme Energia toimittaa Sulkavan kunnalle tämän alkuperätakuulla todennetun ja paikallisesti tuotetun uusiutuvan aurinkosähköpuiston energian.

- Sulkavan kunta haluaa omilla päätöksillä toimia puhtaan ilman ja luonnon puolesta. Kuntien pitää tehdä ilmastotekoja ja tämä on Sulkavan kunnan valitsema tie kohti hiilineutraalia Suomea, toteaa Sulkavan kunnanhallituksen puheenjohtaja Kaisa Ralli.

- Uusiutuvan energian hankinta paikallisesti tuotettuna ja lähellä on taloudellisesti ja ympäristöllisesti kunnan elinvoimaa tukeva linjaus, kertoo Sulkavan kunnanjohtaja Juho Järvenpää.

- Lumme Energia ja Solarigo tarjoavat asiakkailleen konkreettisia välineitä ja palveluja ilmastotavoitteiden toteuttamiseen aurinkovoimaloiden ja uusiutuvan energian avulla. Me olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme olla edistämässä Sulkavan kunnan tavoitteita kohti hiilineutraalia ympäristöä, linjaa Solarigon toimitusjohtaja Antti Koskelainen.

Lumme Energia ja Solarigo kuuluvat Suur-Savon Sähkö -konserniin. Sulkavan kunta puolestaan on osaomistajana Suur-Savon Sähkö -konsernissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sulkavan kunta:
kunnanhallituksen puheenjohtaja Kaisa Ralli kaisa.ralli@sulkava.fi +358 40 084 5925, kunnanjohtaja Juho Järvenpää juho.jarvenpaa@sulkava.fi +358 44 4175 202

Solarigo: toimitusjohtaja Antti Koskelainen antti.koskelainen@solarigo.fi +358 40 726 7673

Lumme Energia: toimitusjohtaja Tapo Lehtoranta tapo.lehtoranta@lumme-energia.fi +358 50 465 2860

Kuvat

Aurinkosähköpuisto (kuvituskuva)
Aurinkosähköpuisto (kuvituskuva)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Lumme Energia Oy
Prikaatinkatu 3 a, PL 40
50100 Mikkeli

https://www.lumme-energia.fi

Solarigo on kotimainen energiayhtiö, joka toimittaa kotimaista aurinkosähköä yrityksille avaimet käteen periaatteella järjestelmätoimituksina sekä sähkösopimuksella ilman asiakkaan omaa investointia.

 

Lumme Energia on kotimainen energia-alan uudistaja, joka toimittaa sähköenergiaan liittyviä kokonaisratkaisuja ja luo lisäarvoa asiakkailleen. Autamme asiakkaitamme vaikuttamaan oman ympäristönsä kestävään kehitykseen ja varmistamme parhaat palvelut jokaiseen tarpeeseen nyt ja tulevaisuudessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lumme Energia Oy

Asiantuntijuus on joukkuelaji2.2.2022 12:00:00 EET | Tiedote

Jatkuva oppiminen ja asiantuntijuuden kehittäminen toimivat tulevaisuuden työelämän energiapankkina ja lisäävät yrityksen kilpailukykyä yhä kiristyvässä kilpailussa. Lumme Energialle helmikuussa valmistunut opinnäytetyö aiheesta on oiva esimerkki oppilaitosyhteistyöstä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK:n ja Lumme Energian välillä. Vastavuoroisesti koulumaailma saa arvokasta tietoa yritysten arjesta, toteaa liiketalouden ylempään ammattikorkeakoulututkintoon liittyneen opinnäytetyön tehnyt Päivi Kousa Lumme Energialta.

POHJOIS-SUOMEN ENERGIATIETO TUKEMAAN LUMME ENERGIAN KASVUA - Uudet toimipisteet Mikkeliin ja Savonlinnaan27.8.2021 14:00:00 EEST | Tiedote

Lumme Energia Oy ja Pohjois-Suomen Energiatieto Oy (PSET) ovat sopineet liiketoimintajärjestelystä, jossa PSET ottaa vastuulleen Lumme Energian sähkönmyynti- ja palvelusopimusten operatiivisen hallinnan, laskutuksen sekä tiedonvaihtopalvelut. Järjestely vauhdittaa Lumme Energian kasvua tehostamalla taustaprosesseja sekä liiketoimintatiedon hallintaa. Järjestelyn seurauksena valtakunnallinen ja usealla eri paikkakunnalla toimiva Pohjois-Suomen Energiatieto perustaa uudet toimipisteet Mikkeliin sekä Savonlinnaan. Muutos ei edellytä toimenpiteitä asiakkailta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme