Kasvu Open

Automaation tulevaisuus Kasvupolulla viritetään kasvuyritysten automaatioratkaisut huippuvireeseen

Jaa

Haku Automaation tulevaisuus Kasvupolku®-sparraukseen on alkanut. Ensimmäistä kertaa järjestettävä Automaation tulevaisuus Kasvupolku® tarjoaa yrityksille mahdollisuuden päästä keskustelemaan keskeisten toimijoiden kanssa ja kehittämään yhdessä automaation ratkaisuja.

Automaation tulevaisuus Kasvupolulle voivat hakea mukaan yritykset, jotka tarjoavat automaation ratkaisuja.
Automaation tulevaisuus Kasvupolulle voivat hakea mukaan yritykset, jotka tarjoavat automaation ratkaisuja.

Automaation tulevaisuus Kasvupolulle voivat hakea mukaan yritykset, jotka tarjoavat automaation ratkaisuja muun muassa seuraaville aloille:

 • robotiikka
 • digitaaliset kaksoset
 • liiketoiminnan automatisointi
 • konenäkö
 • valmistuksenohjaus
 • BACnet (rakennusautomaatio)
 • OPC/OPC UA
 • simulointi
 • käynnissäpito
 • mittaustekniikka
 • sekä automaation ratkaisut energia-, rakennus-, turvallisuus- ja teknologia-aloille.

Yritykset voivat olla kansainvälisille vesille tähtääviä, ekosysteemin ja verkoston rakentajia, alansa pioneereja, startup-yrityksiä tai vakiintuneita alansa toimijoita. 

Kasvu Openin Kasvupolku®-sparraukseen voivat hakea mukaan kaikki yritykset, joilla on y-tunnus ja vahva tahto kasvattaa liiketoimintaa. Sparrauksessa yritykset saavat apua muun muassa koronapandemiasta selviämiseen, rahoitusosaamisen kartuttamiseen sekä myyntiin ja markkinointiin.  Sparraus on maksutonta kaikille mukaan valituille yrityksille.

– Sparraajat antavat konkreettisia neuvoja ja avaavat verkostojaan. Sparraus ei siis ole vain liiketoimintamallin viilaamista, vaan johdattelua potentiaalisten kumppanien ja asiakkaiden puheille, kaksi kertaa sparraukseen osallistuneen kasvuyritys Secappin liiketoimintajohtaja Jani Lehtinen sanoo.

JOKAINEN KASVUPOLULLE MUKAAN VALITTU KASVUYRITYS:

 • saa henkilökohtaista sparrausta liiketoimintaan kahdessa sparrauspäivässä.
 • tapaa yrityskohtaisesti valitut 5–8 eri alojen asiantuntijaa eli sparraajaa.
 • verkostoituu alueellaan/toimialallaan ja valtakunnallisesti merkittävien kumppaneiden kanssa.
 • voi halutessaan kisata Vuoden kasvuyritys -tittelistä.

HAKU JA VALINNAT

Hakuaika Automaation tulevaisuus Kasvupolulle on 4.1.-17.3.2021. Täytä hakemus Kasvu Openin verkkosivuilla, ja hae mukaan Automaation tulevaisuus Kasvupolulle. Hae mukaan tästä. 

Automaation tulevaisuus Kasvupolulle valitaan mukaan 15 kasvuyritystä. Valinnat tekee Kasvupolun tuomaristo. Tuomaristo koostuu Kasvupolku®-kumppaneiden edustajista, jotka valitsevat sparrattavat yritykset hakemusten perusteella. 

Kasvupolkujen tuomaristot arvioivat kasvuyrityksiä kriteereillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla.

Automaation tulevaisuus Kasvupolku-kumppani on Suomen Automaatioseura ry. Suomen Automaatioseuran tarkoituksena on edistää automaatiotekniikan teorian ja sovellusten kehittämistä sekä kokemusten vaihtoa seuran jäsenten ja automaation käyttäjien kesken. 

Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä hakuajan jälkeen.

LISÄTIETOJA KASVUPOLUSTA:

Anni Hintikka
anni.hintikka@kasvuopen.fi
040 024 4488

LISÄTIETOJA NETISSÄ: Automaation tulevaisuus Kasvupolku®

Avainsanat

Kuvat

Automaation tulevaisuus Kasvupolulle voivat hakea mukaan yritykset, jotka tarjoavat automaation ratkaisuja.
Automaation tulevaisuus Kasvupolulle voivat hakea mukaan yritykset, jotka tarjoavat automaation ratkaisuja.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä

050 304 6794http://www.kasvuopen.fi

Kasvu Open on kaikille yrityksille avoin ja maksuton kasvun sparrausohjelma. 

Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.

 Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit ovat: Nordea, DNA, TT-säätiö, Technopolis, Innovestor, Keski-Suomen Liitto, Business Jyväskylä, Varma, Kauppalehti, KPMG, Kauppakamari, Rastor-instituutti ja AWS. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme