Ecosir Group Oy

Automaattinen jätteen siirtojärjestelmä Tanskan HC-markkinoille

Jaa

Ecosir Group Oy suunnittelee ja toimittaa täysin automaattisen jätteiden putkisiirtoratkaisun Tanskaan Holbaekiin Care Center’iin. Järjestelmän toimitus toteutetaan yhdessä tanskalaisen jälleenmyyjäpartnerin Sisatech A/S:n kanssa. Vain muutama viikko sitten Ecosir Group ilmoitti edellisestä järjestelmä-sopimuksesta kööpenhaminalaiseen sairaalaan.

Holbaek Care center
Holbaek Care center

Ecosir Group on markkinajohtaja ja kiinteistöjen logistiikan kokonaisosaaja jätteiden ja pyykin siirtoteknologiassa ja erityisesti terveyden- ja vanhushuollon sovelluksissa. Kun jätteet ja pyykki siirretään nopeasti ja hygieenisesti pois osastoilta suljettua putkistoa pitkin, vapauttaa se terveydenhuollon henkilöstöä hoivaamaan potilaita. Uudet ratkaisut parantavat merkittävästi potilaan ja henkilökunnan turvallisuutta ja poistavat hygieniariskejä niin sairaaloissa kuin hoivakodeissa.

"Kartoituspalvelut, kohdesuunnittelu ja kehittämämme siirtoteknologia ovat saaneet merkittävän aseman kaikkein vaativimmassa Health Care-segmentissä. Järjestelmät mahdollistavat alhaiset elinkaari-kustannukset ja eliminoivat hygieniariskejä. Yhteistyö paikallisen partnerin kanssa Tanskassa on osa kansainvälistä laajentumisohjelmaamme", sanoo Mauri Leponen, toimitusjohtaja, Ecosir Group.

Sisatech A/S on pitkäaikainen ja tunnettu toimija Tanskassa ​​jätehuoltoalan tuote- ja projektiratkaisuissa mukaan lukien niiden asennus ja huolto.

"Pitkä kokemus alalta on tuonut meille keskeisen aseman markkinoilla. Ecosir Group’in korkea teknologia yhdistettynä paikallisiin tehtäviin ja asennuspalveluumme tekee kokonaisuudesta sopivimman ratkaisun Tanskan markkinoille", sanoo Morten Möller, johtaja, Sisatech.

Järjestelmäsuunnittelu ja -toimitukset tehdään vuoden 2014 - 2015 aikana.

Lisätietoja:

Mauri Leponen, toimitusjohtaja, Ecosir Group puh +358 20 7290300, sähköposti: info@ecosir.com

Morten Møller, johtaja, Sisatech / S tel +45 63 81 80 01 sähköposti: mm@sisatech.dk

Ecosir Group on johtava toimija Cleantech-alan ja erityisesti rakentamiseen liittyvien jätteiden ja pyykin siirtojärjestelmissä. Yhtiöllä on yli 25 vuoden kokemus ympäristöteknologiassa. Kansainvälisten hankkeiden lisäksi kotimaassa ovat meneillään kaksi Suomen suurinta ja moderneinta sairaalaratkaisua Espoossa (HUS) Espoon uusi sairaala sekä Kuopion yliopistollisessa sairaalassa (KYS). Järjestelmiä löytyy jo lähes sata yliopisto- ja keskussairaaloissa, terveyskeskuksissa sekä hoivalaitoksissa. Ecosir Group on suomalainen yritys ja raportoidaan Panostaja Oyj:n osakkuusyhtiönä. Panostaja Oyj (PNA1V) on julkinen yhtiö listattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä.

Sisatech on yksityinen yritys Tanskassa yli 20 vuoden kokemuksella jätteiden liittyvissä tuotteissa ja ratkaisuissa. Toimituksia löytyy useita kymmeniä Tanskassa terveydenhuollossa, rakentamisessa sekä yhdyskuntasovelluksissa. Laaja tuotevalikoima sisältää selvitykset, toimitukset, asennus- ja huoltotoiminnan. Yhtiön toimipaikka on Søndersø, Tanska.

Kuvat

Holbaek Care center
Holbaek Care center
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ecosir Group Oy
Ecosir Group Oy
Kehräsaari B
33200 TAMPERE

020 729 0300, info@ecosir.comhttp://www.ecosir.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ecosir Group Oy

Suomalaiselle Cleantech-osaamiselle kysyntää Aasiassa - Kiinteistöratkaisujen markkinajohtaja Ecosir Groupille merkittävä sopimus Koreassa SAMSUNG-ryhmään12.11.2013 09:40:45 EETTiedote

Kiinteistöratkaisujen markkinajohtaja Ecosir Group on tehnyt merkittävän yhteistyösopimuksen Koreaan SAMSUNG-konsernin Global Technologyn kanssa. Samsung konsernin rakennusyksikkö Samsung Construction ja sen jättihankkeet avaavat merkittävät portit maan kasvaville rakennusmarkkinoille jo pelkästään Samsung-ryhmässä. Pääsopimus solmittiin Ministeri Vapaavuoren johtaman Koreaan suuntautuneen Team Finland’in Business Delegation vierailun yhteydessä.

Aikaa hoivatyölle - Suomen nykyaikaisin uusi sairaala Espoossa varustetaan automaattisella jäte- ja pyykinsiirtojärjestelmällä11.11.2013 10:08:27 EETTiedote

Kiinteistöratkaisujen markkinajohtaja Ecosir Group toimittaa pääkaupunkiseudulle Espoon uuteen nykyaikaiseen sairaalaan (ESA) suurimman automaattisen jäte- ja pyykkisiirtojärjestelmänsä. Kun jätteet ja pyykit kulkevat siististi ja hygieenisesti putkistoja pitkin, ne vapauttavat sairaalahenkilökunnan hoivatyöhön, ja parantavat näin sairaala- ja hoitolaitosten potilasturvallisuutta ja -hygieniaa.