Pohjola Rakennus Oy Suomi

Avain Asunnot ja Pohjola Rakennus toteuttavat asumisoikeusasuntoja Jyväskylän Haukkalaan

Jaa

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa Avain Asumisoikeus Oy:lle Haukkarannan vanhalle koulualueelle kerrostalon, johon tulee yhteensä 21 asumisoikeusasuntoa. Kohde on jatkoa 2019 alkaneelle aluehankkeelle.

Avain Asunnot ja Pohjola Rakennus toteuttavat asumisoikeusasuntoja Jyväskylän Haukkalaan.
Avain Asunnot ja Pohjola Rakennus toteuttavat asumisoikeusasuntoja Jyväskylän Haukkalaan.

Jyväskylän Haukkarannan vanha koulualue jäi pois käytöstä vuonna 2016. Tontille alettiin rakentaa uutta asuntokantaa vuoden 2019 alkupuolella, jolloin Pohjola Rakennus käynnisti rakentamisen Avain Asunnoille tulevista vuokra- ja asumisoikeusasunnoista. Nyt alueelle nousee vielä yksi asuintalo, johon rakennetaan 21 asumisoikeusasuntoa. Kohteessa on erittäin monipuolinen asuntojakauma, sillä koteja löytyy näppäristä 27,5 neliön yksiöistä yli 80 neliön perheasuntoihin.

”Avain Asuntojen kanssa vahva yhteistyö jatkuu Haukkalassa ja olemme tyytyväisiä, että saimme Haukkalan aluekokonaisuutemme viimeisen talon myös toteutettavaksi Avain Asuntojen kanssa. Näin alueelle muodostuu selkeä ja eheä 179 asunnon kokonaisuus nyt rakentuvan 21 asumisoikeusasunnon myötä”, Pohjola Rakennuksen hankejohtaja Veli-Pekka Into kertoo kokonaisuudesta.

Ensimmäinen rakennettavista asuintaloista valmistui syyskuussa 2020 ja toisen odotetaan valmistuvan maaliskuun 2021 aikana. Nyt käynnissä olevan aluehankkeen viimeisen vaiheen myötä alueelle rakennetaan vielä yksi asuintalo. Kyseinen kohde viimeistelee Haukkalan aluekokonaisuuden vuoden 2021 loppuun mennessä.

”Haukkalan alueelle rakentuvat asumisoikeusasunnot täydentävät hyvin Avain Asuntojen vahvaa markkinaosuutta Jyväskylässä, joka onkin yksi painopistealueistamme. Samassa korttelissa on jo valmiina yksi 2020 valmistunut asumisoikeuskohde ja alkuvuodesta 2021 valmistuva vuokrakohde. Odotamme hyvää kysyntää myös näille uusille asumisoikeusasunnoille”, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Elias Kiviranta Avain Asunnoilta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Elias Kiviranta, myynti- ja markkinointijohtaja, Avain Yhtiöt Oy, 040 577 2784, elias.kiviranta@avainyhtiot.fi

Veli-Pekka Into, hankejohtaja, Pohjola Rakennus Oy, 044 421 0338, veli-pekka.into@pohjolarakennus.fi

Kuvat

Avain Asunnot ja Pohjola Rakennus toteuttavat asumisoikeusasuntoja Jyväskylän Haukkalaan.
Avain Asunnot ja Pohjola Rakennus toteuttavat asumisoikeusasuntoja Jyväskylän Haukkalaan.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Oy Suomi
Pohjola Rakennus Oy Suomi
Televisiokatu 4
00240 Helsinki

020 7759 600http://www.pohjolarakennus.fi

Koteja Pohjolan elosuhteisiin

 

Pohjola Rakennus Oy Suomi rakentaa viihtyisiä koteja Suomen elosuhteisiin yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Pohjola Rakennuksen palveluksessa on yli 3 000 ammattilaista, joista noin 250 on omaa henkilökuntaa. Monessa asiassa on onnistuttu: liikevaihtomme on kehittynyt positiivisesti ollen 295 MEUR vuonna 2019, lisäksi asiakastyytyväisyys oli 4,31/5 ja henkilöstön tyytyväisyys työnantajaan 4,1/5 vuonna 2019. Menestyksen takana ovat osaamisen jatkuva kehittäminen sekä palveluvalmis asenne: tarjoamme parhaat puitteet asukkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Valitse Pohjola Rakennus, kun haluat kotimaista osaamista kotimaiseen asumiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Suomi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme