Avara Oy

Avara uudisti asuntojensa asukaskokemuksen – Avaran ja Realian yhteistyön piiriin yli 8000 asuntoa

Jaa

Avara ja Realia Management ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Sen myötä Realia vastaa jatkossa Avaran johtamien 8 000 vuokra-asunnon palveluista.

Avara ja Realia Management ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka myötä Realia vastaa jatkossa Avaran johtamien yhtiöiden kiinteistövarallisuuden eli noin 8 000 vuokra-asunnon paikallis-, asiakas-, isännöinti- sekä asuntoesittelypalveluista. Sopimus kattaa Avaran johtamat nykyiset asuinkiinteistöportfoliot sekä lähivuosina myös eri puolille Suomea valmistuvat asunnot.

”Avara on uudistanut koko kiinteistöjohtamisen palvelumallin asukaskokemuksen ja palvelun laadun parantamiseksi. Realian kanssa solmittu sopimus on merkittävä osa uutta toimintamalliamme. Hyvät kokemuksemme yhteistyöstä Realian kanssa saa näin luonnollisen jatkon”, Avara Oy:n liiketoimintajohtaja Tuomas Rantsi toteaa.

Realia on jo nyt vastannut osasta Avaran johtamista vuokrakohteista, mutta uuden sopimuksen myötä yhteistyö laajenee merkittävästi. Ensimmäiset sopimuksen mukaiset kohteet siirtyvät Realian hoitoon ensi vuoden alusta. Loput Avaran johtamat kiinteistökohteet siirtyvät Realia hoitoon 1.5.2020 mennessä.

”Olen erittäin iloinen, että hyvin sujunut yhteistyömme Avaran kanssa jatkuu ja laajenee. Avara on Suomen suurin asuinkiinteistöjen sijoitus- ja varainhoitoyhtiö, ja haluamme tarjota jatkossakin ensiluokkaista palvelua Avaralle sekä vuokralaisille”, Realia Managementin vuokra-asuntojen kiinteistönjohtamispalveluista vastaava johtaja Lasse Käck sanoo.

Avara Oy
Viestintä

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Avara Oy

Mika Savolainen, Partner, toimitusjohtaja, Avara Oy, p. 040 098 6526
Tuomas Rantsi, Partner, liiketoiminta- ja kiinteistökehitysjohtaja, Avara Oy, p. 040 838 5276

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@avara.fi

Realia Management Oy

Kari Virta, toimitusjohtaja, Realia Group Oy, p. 040 751 1853
Lasse Käck, johtaja, Realia Management Oy, p. 0400 419 299

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@realia.fi

Tietoja julkaisijasta

Avara Oy
Avara Oy
Kansakoulukatu 10
00100 Helsinki

+358504903141http://www.avara.fi

Avara lyhyesti

Avara on Suomen johtava asuinkiinteistösijoitusten sijoitus- ja omaisuudenhoitoyhtiö, jonka johdettavana valtakunnallisesti on noin 1,2 miljardin euron arvoinen asuinkiinteistöomaisuus viidessä eri salkussa. Lue lisää osoitteessa www.avara.fi.

Realia Management lyhyesti

Realia Management on osa Realia Group -konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Realia Groupiin kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, Huom! Huoneistomarkkinointi, Realia Isännöinti, Realia Management ja Arenna. Baltian liiketoiminnoista vastaa Ober-Haus sekä Ruotsin toiminnoista Hestia. Realia Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 134 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 2 000 henkilöä. Yhteistä kaikille yrityksille on asiakastyytyväisyyden korostaminen, jota rakennetaan räätälöidyillä tuotteilla sekä aktiivisella ja ammattitaitoisella palvelulla. www.realiamanagement.fi www.realiagroup.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avara Oy

Avara perusti uuden vapaarahoitteisen asumisen rahaston menestyksekkään ykkösrahaston jatkoksi12.12.2019 10:18:00 EET | Tiedote

Avara perusti uuden vapaarahoitteisen rahaston vastaamaan asumisen ja erityisesti vuokra-asumisen tarpeeseen. Tavoitteena on rakentaa kasvukeskuksiin yli 2 000 asuntoa. Puolen miljardin euron suuruista salkkua varten tavoitellaan 200 miljoonan euron pääomia ammattimaisilta sijoittajilta niin kotimaasta kuin ulkomailta. Tarkoitusta varten on jo noin 40 miljoonan euron sijoitussitoumukset olemassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme