Vaasan kaupunki - Vasa stad

Avbrott kan förekomma i servicen inom den rehabiliterande arbetsverksamheten

Dela

Vasa stad har konkurrensutsatt serviceproducenterna inom rehabiliterande arbetsverksamhet i grupp fr.o.m. 1.1.2020. Av serviceproducenterna valdes tre, av vilka en drog sig ur efter konkurrensutsättningen. Detta kan medföra olägenheter för serviceklienterna.

Vid konkurrensutsättningen som ordnades på hösten valdes serviceproducenterna Vasa Settlementförening rf, SPR-Kirppis och Resurscentret Föregångarna rf. Staden lyckades inte nå något avtal med Vasa Settlementförening rf, som varit den största köpserviceproducenten, vilket kan leda till avbrott i servicen.

Eftersom servicen är lagstadgad, har Vasa stad börjat utreda alternativ för en ny arbetsverksamhetsplats. Klienterna informeras om avbrott i servicen och strävan är att på det här sättet minimera eventuella olägenheter för dem.

Rehabiliterande arbetsverksamhet är socialservice som en kommun ska erbjuda. Kommunen kan endera köpa servicen eller själv producera den: i Vasa används båda tillvägagångssätten.

Nyckelord

Kontakter

- Sysselsättningschef Helena Nurmikoski, tfn 040 173 0517, helena.nurmikoski@vasa.fi
- Serviceområdeschef för vuxensocialarbete Virpi Kortemäki, tfn 040 524 9970, virpi.kortemaki@vasa.fi
- Socialhandledare Anu Timonen, tfn 040 525 0778, anu.timonen@vasa.fi

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum