Vaasan kaupunki - Vasa stad

Avgiftsfri sommargympa: stig upp, gå ut och rör på er allihopa!  

Dela

Vasa stads idrottsservice erbjuder Vasaborna avgiftsfria ledda gruppmotionstimmar på Sandön och Kasernfältets konstgräsplan i juni och juli.

Från och med den 31.5 utlovas det kettlebellträning, zumba, parkjumpa och sommar-yoga från måndag till torsdag. Se tidtabellerna: www.vaasa.fi/sv/halsomotionsgrupper

– Alla pass är avgiftsfria och lämpar sig för personer i alla åldrar och på alla konditionsnivåer. Ta gärna med egen utrustning, exempelvis din egen kettlebell. Vi har också ett par kulor som vi lånar ut, säger idrottsplanerare Siv Aro.  

Största delen gruppträningstimmarna hålls på Sandön. Tisdagarnas park-jumppamix hålls på Kasernfältets konstgräsplan.

Under gruppträningstimmarna följs koronarestriktionerna om säkerhetsavstånd och man får inte komma med om man är förkyld. Vi följer begränsningarna gällande deltagarantalet och uppdaterar dessa varje dag om så krävs. För tillfället är deltagarantalet 50 pers.

Kontakter

idrottsplanerare Siv Aro, tfn 040 721 9760, siv.aro@vaasa.fi

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum