Aviador Kustannus

Aviadorin tiedotteet siirtyvät STT Infon uutishuoneeseen

Jaa

Aviador Kustannus siirtyy käyttämään STT Infon uutishuonetta uusien kirjajulkaisujein ja muiden mediatiedotteidensa julkaisemiseen.

Aviadorin viestintä uudistuu kevään kunniaksi!

Helmikuun lopusta alkaen Aviadorin kaikki tiedotteet uusista kirjajulkaisuista, kirjanjulkistamistilaisuuksista ja muista kustantamollemme tärkeistä uutisista löytyvät upouudelta STT Infon uutishuoneeltamme. Sieltä löytyvät helposti kunkin julkaisemamme kirjan, tapahtumakutsun tai muun uutisen tiedot, yhteystietomme ja sosiaalisen median kanavamme sekä kuvia ja videoita median käyttöön – tai ihan vain lukijoiden huviksi! Jos olet STT Infon käyttäjä, voit tilata kanavamme tiedotteet suoraan omalle STT:n aikajanallesi ja sähköpostiisi.

Uutishuoneen lisäksi saamme käyttöömme STT:n tiedotteenjakelukanavat. Se tarkoittaa sitä, että jatkossa Aviadorin tiedotteet lähetetään sähköpostilistoillemme STT:n kautta. Se tekee tiedotteiden jakelusta sujuvampaa meille ja vuodenvaihteen kirjanjulkistamissumassa ylikuormittuneille sähköpostipalvelimillenne, mutta kätevöittää myös teidän vastaanottajien tiedonsaantia. Tiedotteidemme ulkonäkö, käytettävyys ja saavutettavuus nimittäin selkenevät hurjasti. Tiedotteet siirtyvät palvelun avulla automaattisesti suoraan myös lehtien toimitusten omiin, sisäisiin uutispalveluihin.

Käynnistelemme uusia systeemejä ja totuttelemme niihin hetken aikaa. Vanhempien tiedotteiden ja materiaalin ilmestyminen uutishuoneelle saattaa viedä muutamia viikkoja. Olemme kuitenkin innoissamme yhteistyöstämme STT:n kanssa. Toivomme, että tiedotuksestamme tulee tämän avulla mahdollisimman sujuvaa ja kaikille saavutettavaa, jotta tieto uusista, kiinnostavista kirjajulkaisuistamme saavuttaa mahdollisimman monet! Kevät on oleva täynnä hienoa uutta kirjallisuutta.

Tervetuloa seuraamaan uutisiamme!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on vuonna 2012 perustettu kotimainen kustantamo, joka kustantaa kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin. Painopisteitämme ovat käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta sekä musiikkikirjat – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme