Avidly Oyj

Avidly kasvaa Mikkelissä – alueella paljon potentiaalia

Jaa

Markkinoinnin palvelutoimisto Avidly avaa uuden toimipisteen TUMA-taloon Mikkelissä. Samalla työntekijämäärä kasvaa, kun Mikkeliin palkataan uusi projektipäällikkö.

Avidly on toiminut Mikkelissä aktiivisesti toukokuusta 2018, kun vielä tuolloin Zeeland Familyna tunnettu Avidly osti strategisen markkinoinnin ja viestinnän yrityksen Nitroidin. Mikkeli on toimipaikkana tärkeä ja läsnäolo kaupungissa on olennaista olemassa olevien asiakkuuksien kannalta.

– Näemme Mikkelissä paljon potentiaalia. Mikkelissä on vilkkaan opiskelijaelämän, hyvän startup-skenen ja virkeän kotimaisen yritystoiminnan ansiosta paljon mahdollisuuksia kasvulle, kertoo liiketoimintajohtaja ja strategi Sanna Rautio.

Uusi toimipiste turva- ja materiaaliteknologian innovaatiokeskus TUMA:ssa takaa Avidlylle keskeisen paikan lähellä asiakkaita ja kumppaneita niin kaupungin keskustassa kuin kampusalueella. Talossa toimivat muun muassa Mikkelin kehitysyhtiö Miksei, LUT-yliopiston ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun yksiköt, useita eri alojen yrityksiä sekä julkisen sektorin toimijoita. Kaupungissa tehdään ainutlaatuista tutkimusta esimerkiksi vesitutkimuksen alalla.

– TUMA-talo on mukava tapaamispaikka lähellä kaunista Kasarminmäkeä. Uudet tilat antavat myös mahdollisuuksia laajentumiselle tulevaisuudessa.

Mikkelissä pitää pääkonttoriaan muun muassa bussiyhtiö Savonlinja, jonka brändin Nitroid uudisti muutama vuosi sitten. Lisäksi Avidly vastaa ensi vuonna jalkautettavasta Mikkelin kaupungin brändiuudistuksesta ja bränditarinasta, joka on ehtinyt herättää jo paljon keskustelua.

Tähän asti Avidly on toiminut Mikkelissä yhden työntekijän voimin. Nyt graafinen suunnittelija Jenny Korhonen saa seurakseen projektipäällikkönä aloittavan Laura Salosen, joka tulee vastaamaan myös alueen uusasiakashankinnasta.

Uusi toimipiste avataan 1.11.2018 osoitteessa Sammonkatu 12, 50130 Mikkeli.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Sanna Rautio, p. 0400 663 013, sanna.rautio@avidlyagency.com

Tietoja julkaisijasta

Avidly Oyj
Avidly Oyj
Konepajankuja 1
00510 HELSINKI

010 231 9000https://www.avidly.fi

Avidly (aiemmin Zeeland Family) on Suomen johtava markkinoinnin palvelutoimisto ja johtava Pohjoismainen markkinoinnin automaatioyhtiö, joka on listattu Nasdaq First North -markkinapaikalla Helsingissä. Synnytämme kasvun mahdollisuuksia, jotka vievät asiakkaitamme eteenpäin. Toteutamme tätä tehtävää noin 250 henkilön voimin 15 toimipisteessä. www.avidlyagency.com/fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avidly Oyj

Markkinointitoimisto Avidly ryhtyy tekoihin paremman huomisen puolesta – ehdotuksia teemasta haetaan yleisöltä17.1.2019 09:43:13 EETTiedote

Markkinoinnin palvelutoimisto Avidly haluaa muuttaa huomista paremmaksi konkreettisilla teoilla. Yhtiö julkaisee #tomorrowbono-ohjelman, jossa ihmiset saavat ehdottaa, mikä asia Suomessa kaipaisi muutosta tai säilyttämistä. Valittavalle kohteelle Avidly lupaa veloituksetta työaikaansa, huomiota ja väsymätöntä ponnistelua muutoksen aikaansaamiseksi.