Kokkolan kaupunki

AVIn rajoitukset vaikuttavat yleisötilaisuuksiin ja tilojen käyttöön

Jaa

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston määräämät rajoitukset vaikuttavat yleisötilaisuuksiin ja tilojen käyttöön Kokkolassa. Uudet rajoitukset ovat voimassa 23.1. – 20.2.2022. Kaupunki huomioi rajoitukset omassa toiminnassaan. Tilakohtaiset ohjeet päivitetään ja niistä tiedotetaan tarkemmin ensi viikon alussa. Liikuntatilojen osalta ohjeet ovat valmiina.

Yleisötilaisuudet

Sisätiloissa järjestettävissä yleisötilaisuuksissa on voimassa 10 henkilön kokoontumisrajoitus

Tilojen käyttöä koskevat rajoitukset:

Kaupunki toimii AVIn määräyksen mukaisesti hallinnoimissaan tiloissa. Tilojen käyttö järjestetään ja ohjeistetaan siten, että asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä voidaan ehkäistä.

Kokkolan kaupungin liikuntatilat

Yleisohjeistus on voimassa kaikissa tiloissa

  • Tule harrastamaan vain terveenä.
  • Pidä turvavälit ja muista hyvä hygienia.
  • Käytä kasvomaskia suosituksen mukaan.
  • Mikäli saatat lasta harrastukseen, käytä kasvomaskia. Saattajia pyydetään jättämään / odottamaan lasta tilojen ulkopuolella.
  • Vältä kaikkea tarpeetonta oleskelua aulatiloissa ja pukuhuoneissa. Saavu ja poistu vuorollesi varatun ajan puitteissa.

Liikuntapalvelut korostaa kaikkien käyttäjien vastuuta tilojen turvallisessa käytössä.

Ohjeet seuroille ja tilojen vuokraajille

Kaupungin tilojen vuokraajat (urheiluseurat, ryhmien järjestäjät jne) ovat velvoitettuja tekemään omaa toimintaansa koskevat kirjalliset terveysturvallisuussuunnitelmat ja noudattamaan AVIn antamia ohjeita. Toiminta tulee suunnitella siten, että lähikontakteja voidaan välttää ja terveysturvallisuutta lisätä. Kirjallinen suunnitelma on esitettävä pyydettäessä.

Lisätietoa AVIn tiedotteessa ja verkkosivulla https://avi.fi/usein-kysyttya-koronaviruksesta.

Halutessasi käyttää suunnitelman tukena AVIn lomaketta.

Liikuntapalvelujen ja –tilojen erityisjärjestelyt

Ohjatut ryhmät ja tapahtumat


Liikuntapalvelujen ohjatut ryhmät toteutetaan koronaturvallisuusohjeistusten mukaisesti. Osallistujamääriä rajoitetaan tarvittaessa. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan suoraan osallistujille.

Liikuntapalvelut ei järjestä tapahtumia, esim. perhetemmellystä sisätiloissa toistaiseksi. Vuokralaisten järjestämien tapahtumien ja toiminnan terveysturvallisuudesta vastaa tilojen vuokraaja voimassa olevia määräyksiä noudattaen.

Uintikeskus VesiVeijari


Kävijämäärää seurataan ruuhkien estämiseksi ja rajoitetaan tarvittaessa. Pukuhuoneiden kaapeista on käytössä 2/3. Harrastajien tulee noudattaa saunojen ja altaiden henkilömäärärajoituksia.

Sisäliikuntatilat


Noudata yleisohjeita ja hygieniamääräyksiä. Vältä sisäliikuntatilassa kontakteja muihin kuin omaan harrastusryhmääsi. Tilojen kävijämääriä seurataan ja rajoitetaan tarvittaessa. Lisäksi voi olla tilakohtaisia erityisjärjestelyitä.

Kuntosalit


Noudata yleisohjeita ja hygieniamääräyksiä. Pyyhi laitteet käytön jälkeen (tiloissa on puhdistusaineet ja liinat). Tilojen kävijämääriä seurataan ja rajoitetaan tarvittaessa. Lisäksi voi olla tilakohtaisia erityisjärjestelyitä.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme