Messukeskus

AVITA AudioVisual Expon ohjelmassa nousevat esille alan kasvupotentiaali, uudet tekniset ratkaisut sekä turvallisuus

Jaa

Pohjois-Euroopan suurimman AV-alan ammattilaistapahtuman ohjelmassa nousevat esiin ajankohtaiset teemat – alan kasvupotentiaali ja kehitys, uudet, tekniset ratkaisut ja turvallisuus. Ohjelmaa tarjotaan päälavan lisäksi kahdella tietoiskulavalla. AVITA AudioVisual Expo 26.–27.9. Messukeskuksessa, Helsingissä.

Keskiviikkona päälavalla Suomen Kansallisoopperan ja -baletin tuotantojohtaja Timo Tuovila kertoo suuriin yleisötapahtumiin tarkoitetun tapahtumatalon turvallisuusasioista. Tekniset ratkaisut on oltava kunnossa, mutta myös oikea asenne ja talon henkilöstön kokonaisosaaminen ovat merkittävissä rooleissa turvallisuudesta puhuttaessa. (Keskiviikko, 26.9. klo 11.11.45).

Klo 14 päälavalla Akun Tehtaan Aku Syrjä puhuu toimialan murroksesta ja sen kasvupotentiaalista ja kertaa samalla Akun tehtaan toimintahistoriaa ja nykynäkymiä.

Klo 16 päälavalla KopterCamin CTO Marco Godles avaa ammattimaisen drone-kuvauksen ja -operoinnin mahdollisuuksia ja valottaa AV-alan uusia, kehittyviä toiminta-alueita sekä broadcast- ja elokuvatoiminnan uusia muotoja. Esitys sopii niin AV- ja tapahtuma-alan ihmisille kuin turvallisuus- ja kiinteistöalan kävijöille. Samaan aikaan Bright Finland Oy järjestää osastollaan 1d31 Pohjoismaiden ensimmäisen HOG Factor -valo-ohjelmointikilpailun, jossa finaaliin valitut oppilaitokset näyttävät ohjelmointitaitonsa.

Torstaina päälavalla Studiotec Oy:n Juha Kähäri ja Santa Monica Networksin Aki Anttila pureutuvat modernin, keskitetyn tietoverkon uusiin toteutuksiin ja mahdollisuuksiin (torstai, 27.9. klo 12–13). Klo 14 näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi kertoo uuden tapahtuma- ja tuotantopaikkakonsepti Aviapolis Studiosin taustoista ja tavoitteista. Hän puhuu myös toimialan muutoksista ja alan kasvun luomista tarpeista uudentyyppisille tapahtuma- ja tuotantopaikoille.

Muita päälavan aiheita ovat muun muassa LG:n OLED-teknologian uudet mahdollisuudet, keskitetyn virranjakelun edut sekä se, miten ääntä suunnitellaan ja miksataan Lontoon suurissa musikaaliteattereissa. AudioVisual Expo toimii myös alan naisverkoston, Women of InfoComm, tapaamisen näyttämönä.

AV2017 AWARDS -tilaisuudessa palkitaan alan vaikuttavimpia toimijoita

AV-alan toimijoiden ja vaikuttajien vapaamuotoisessa verkostoitumistilaisuudessa palkitaan ensimmäistä kertaa alalla vaikuttavia henkilöitä ja yrityksiä. AV2017 AWARDS -palkintokategoriat ovat: AV-teko, AV-kohde, AV-innovaatio, AV-alan elämäntyö, AV-alan avaus ja AV-alan kouluttaja.

Palkintoluokkien voittajat valitsee alan toimijoista muodostettu palkintoraati, johon kuuluvat: tuotantojohtaja Timo Tuovila, Suomen Kansallisooppera ja -baletti, lehtori Jyrki Sinisalo, Metropolia, tekninen tuottaja Johanna Haapajärvi, RMC Light & Sound Oy, Creative Director Mikko Linnavuori, Bright Finland Oy, esitystekniikkasuunnittelija Timo Muurinen, Granlund Oy (AVITA ry:n hallituksen edustaja).

AVITA Audiovisual Expo järjestetään samaan aikaan Kiinteistömessujen, turvallisuusalan FinnSecin, kyberturvallisuustapahtuma Cyber Security Nordic sekä Ahlsell Oy:n oman asiakastapahtuman kanssa. Katso koko ohjelma: www.avmessut.fi, www.avita.fi

Kuvia edellisestä tapahtumasta http://messukeskus.mediabank.fi

Lisätietoja:

tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com Avita ry:n toiminnanjohtaja Timo Tuominen, puh. 050 315 2204, timo.tuominen@avita.fi

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

I love me -tapahtumassa näkyy trendit ja Suomi10022.9.2017 10:11Tiedote

I love me paneutuu ihmisen hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti, sisältäen kauneutta ja terveyttä sekä keholle että mielelle. Tapahtuman kymmenen ohjelma-aluetta tarjoavat yhteensä satoja kiinnostavia luentoja, demoja, harjoituksia, näytöksiä ja kisoja, joista voi ammentaa inspiraatiota omaan elämäänsä. Ohjelma juhlistaa myös satavuotiasta Suomea ja esittelee syksyn trendit. I love me järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 20.–22.10.2017.

Teknologia 17 -messuilla venäläis-suomalainen yrityspäättäjien foorumi21.9.2017 15:31Tiedote

Messukeskuksessa ti-to 10.—12.10. järjestettävien Teknologia-messujen näytteilleasettajat edustavat laajasti teknologiateollisuuden eri sektoreita. Messuilta haetaan uusien tuotteiden ja palveluiden sekä uusien asiakkaiden ja kumppaneiden lisäksi myös lisäarvoa olemassa oleviin asiakassuhteisiin. Messuohjelman yksi vetonauloista on venäläis-suomalainen yrityspäättäjien foorumi Partneriat.

Vene 18 Båt -messut haluaa olla mukana pelastamassa Itämerta18.9.2017 07:11Tiedote

Helsingin Vene 18 Båt -messujen yhteistyökumppani on vuonna 2018 kulttuuri- ja Itämerensuojeluhankkeistaan tunnettu John Nurmisen Säätiö, joka on käynnistänyt kymmenen vuoden aikana useita Puhdas Itämeri -hankkeita. Venemessut tahtoo olla mukana Itämeren pelastamisessa ja Itämeren suojelu nouseekin näkyvästi esille messujen ohjelmassa ja osastoilla. Tapahtuman yhtenä teemana on Puhdas Itämeri. Vene 18 Båt -messut järjestetään 9.–18.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kutsu: Kansainväliset turvallisuusalan FinnSec-messut 26. - 27.9.201718.9.2017 06:48Kutsu

tFinnSec 2017 turvallisesta liiketoimintaympäristöstä, maakuntien varautumisesta, turvainvestointien vaikutuksesta liiketoimintaan, vapaasta liikkuvuudesta, asumisen turvallisuudesta, väestösuojien rakentamisesta sekä kaupanalan turvallisuudesta. Avajaispäivänä 26.9. turvallisuudesta puhuvat ja ottavat siihen kantaa mm. liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner, kansliapäällikkö Päivi Nerg ja tulevaisuustutkija Ilkka Halava. Keskiviikkona 27.9. Vapaa liikkuvuus? Vapaa rikollisuus? -seminaarissa turvallisuuskonsultti Jeff Martin Englannista kertoo, mitä on opittu Englannin iskuista, tanskalainen Henrik Moll puhuu radikalisoitumisen vaikutuksista rikollisuuden ehkäisemiseen ja kansanedustaja Kari Tolvanen pohtii kotouttamisen haasteita.

Turvallisuusala ottaa isoja askelia18.9.2017 06:38Tiedote

Digitaaliset turvajärjestelmät kehittyvät juuri nyt isoin askelin. Maailma muuttuu ja yritysten on varauduttava uudenlaisiin riskeihin, uhkiin ja häiriöitilanteisiin, jotta liiketoiminta voi jatkua ja turvallisuus on taattu. Kansainväliset turvallisuusalan FinnSec-messut tiistaista keskiviikkoon 26. – 27.9.2017 Messukeskuksessa Helsingissä päivittää yritysten ja yhteisöjen turvallisuudesta vastaavien sekä yrityspäättäjien tiedot.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme