MessukeskusMessukeskus

AVITA AudioVisual Expon ohjelmassa nousevat esille alan kasvupotentiaali, uudet tekniset ratkaisut sekä turvallisuus

Jaa

Pohjois-Euroopan suurimman AV-alan ammattilaistapahtuman ohjelmassa nousevat esiin ajankohtaiset teemat – alan kasvupotentiaali ja kehitys, uudet, tekniset ratkaisut ja turvallisuus. Ohjelmaa tarjotaan päälavan lisäksi kahdella tietoiskulavalla. AVITA AudioVisual Expo 26.–27.9. Messukeskuksessa, Helsingissä.

Keskiviikkona päälavalla Suomen Kansallisoopperan ja -baletin tuotantojohtaja Timo Tuovila kertoo suuriin yleisötapahtumiin tarkoitetun tapahtumatalon turvallisuusasioista. Tekniset ratkaisut on oltava kunnossa, mutta myös oikea asenne ja talon henkilöstön kokonaisosaaminen ovat merkittävissä rooleissa turvallisuudesta puhuttaessa. (Keskiviikko, 26.9. klo 11.11.45).

Klo 14 päälavalla Akun Tehtaan Aku Syrjä puhuu toimialan murroksesta ja sen kasvupotentiaalista ja kertaa samalla Akun tehtaan toimintahistoriaa ja nykynäkymiä.

Klo 16 päälavalla KopterCamin CTO Marco Godles avaa ammattimaisen drone-kuvauksen ja -operoinnin mahdollisuuksia ja valottaa AV-alan uusia, kehittyviä toiminta-alueita sekä broadcast- ja elokuvatoiminnan uusia muotoja. Esitys sopii niin AV- ja tapahtuma-alan ihmisille kuin turvallisuus- ja kiinteistöalan kävijöille. Samaan aikaan Bright Finland Oy järjestää osastollaan 1d31 Pohjoismaiden ensimmäisen HOG Factor -valo-ohjelmointikilpailun, jossa finaaliin valitut oppilaitokset näyttävät ohjelmointitaitonsa.

Torstaina päälavalla Studiotec Oy:n Juha Kähäri ja Santa Monica Networksin Aki Anttila pureutuvat modernin, keskitetyn tietoverkon uusiin toteutuksiin ja mahdollisuuksiin (torstai, 27.9. klo 12–13). Klo 14 näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi kertoo uuden tapahtuma- ja tuotantopaikkakonsepti Aviapolis Studiosin taustoista ja tavoitteista. Hän puhuu myös toimialan muutoksista ja alan kasvun luomista tarpeista uudentyyppisille tapahtuma- ja tuotantopaikoille.

Muita päälavan aiheita ovat muun muassa LG:n OLED-teknologian uudet mahdollisuudet, keskitetyn virranjakelun edut sekä se, miten ääntä suunnitellaan ja miksataan Lontoon suurissa musikaaliteattereissa. AudioVisual Expo toimii myös alan naisverkoston, Women of InfoComm, tapaamisen näyttämönä.

AV2017 AWARDS -tilaisuudessa palkitaan alan vaikuttavimpia toimijoita

AV-alan toimijoiden ja vaikuttajien vapaamuotoisessa verkostoitumistilaisuudessa palkitaan ensimmäistä kertaa alalla vaikuttavia henkilöitä ja yrityksiä. AV2017 AWARDS -palkintokategoriat ovat: AV-teko, AV-kohde, AV-innovaatio, AV-alan elämäntyö, AV-alan avaus ja AV-alan kouluttaja.

Palkintoluokkien voittajat valitsee alan toimijoista muodostettu palkintoraati, johon kuuluvat: tuotantojohtaja Timo Tuovila, Suomen Kansallisooppera ja -baletti, lehtori Jyrki Sinisalo, Metropolia, tekninen tuottaja Johanna Haapajärvi, RMC Light & Sound Oy, Creative Director Mikko Linnavuori, Bright Finland Oy, esitystekniikkasuunnittelija Timo Muurinen, Granlund Oy (AVITA ry:n hallituksen edustaja).

AVITA Audiovisual Expo järjestetään samaan aikaan Kiinteistömessujen, turvallisuusalan FinnSecin, kyberturvallisuustapahtuma Cyber Security Nordic sekä Ahlsell Oy:n oman asiakastapahtuman kanssa. Katso koko ohjelma: www.avmessut.fi, www.avita.fi

Kuvia edellisestä tapahtumasta http://messukeskus.mediabank.fi

Lisätietoja:

tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com Avita ry:n toiminnanjohtaja Timo Tuominen, puh. 050 315 2204, timo.tuominen@avita.fi

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Pörssin kehitys, kiinteistösijoittaminen ja verotehokas sijoittaminen puhuttavat Sijoitus Invest 2017 tapahtumassa Messukeskuksessa Helsingissä.22.11.2017 13:31Tiedote

Sijoitus Invest järjestetään 29.-30.11.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma tuo saman katon alle niin yksityis- kuin ammattisijoittajatkin. Kävijöitä on tapahtumassa kahden päivän aikana noin 5000. Tapahtumassa on neljä seminaarilavaa jossa on puheenvuoroja koko kahden päivän ajan sekä kattava näyttelyalue.

MP-messut kutsuu nuoret uuteen MP-miittiin22.11.2017 10:40Tiedote

MP-messut järjestää yhdessä NRJ:n kanssa nyt ensimmäistä kertaa nuorille suunnatun MP-miitin perjantaina 2.2. MP-messujen sulkeutumisajan jälkeen. MP-miitin pääesiintyjä on Evelina. Illan aikana nähdään myös henkeäsalpaava kansainvälinen Globe of Death Show ja Stunt Freaks Team Show. Tapahtuma tarjoa nuorille mukavaa yhdessäoloa ja moottoripyöräilyhenkistä ohjelmaa. Paikalla ovat NRJ:n juontajat ja Biisonimafia. MP-miittiin osallistuvat pääsevät MP-messuille sunnuntaina 4.2. veloituksetta.

Nettikonsultaatiolla erikoishammashoitoa syrjäseuduille17.11.2017 08:00Tiedote

Hammaslääkäripäivien Innovaatio-palkinnon 2017 saa kansainvälinen konsultaatioportaali QAdental, joka vie hammaslääketieteen erikoisosaamista etänä sinne, missä sitä ei muuten ole saatavilla. Innovaatio-palkinto myönnetään vuosittain yritykselle, joka on kehitystyöllään parantanut hammaslääkäreiden työskentelyolosuhteita, potilasturvallisuutta tai potilaan hoitoa. Palkitut innovaatiot esitellään Hammaslääkäripäivillä 23.–25.11.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

Vene 18 Båt -messujen Uusi Aalto uudistuu ja kalastusalue kasvaa16.11.2017 15:53Tiedote

Helsingin kansainvälisten Vene 18 Båt -messujen Uusi Aalto -alue uudistuu ja kalastusalue kasvaa. Messualueelle tuodaan Uusi Aalto -altaan lisäksi kaksi uutta allasta, toinen kalastusveneille ja toinen sukeltamiseen. Purjehdussatama tuo messuille uusia tarinoita kuultavaksi ja keskittää messujen ohjelmia yhteen paikkaan. Pääosassa venemessuilla edelleen komeilevat veneet, jotka täyttävät Messukeskuksen kaksi suurinta hallia. Tarvikkeet ja varusteet löytyvät muista halleista ja matkailulle suunnitellaan entistä näyttävämpää kokonaisuutta. Vene 18 Båt -messut järjestetään 9. – 18.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme