MessukeskusMessukeskus

AVITA AudioVisual Expon ohjelmassa nousevat esille alan kasvupotentiaali, uudet tekniset ratkaisut sekä turvallisuus

Jaa

Pohjois-Euroopan suurimman AV-alan ammattilaistapahtuman ohjelmassa nousevat esiin ajankohtaiset teemat – alan kasvupotentiaali ja kehitys, uudet, tekniset ratkaisut ja turvallisuus. Ohjelmaa tarjotaan päälavan lisäksi kahdella tietoiskulavalla. AVITA AudioVisual Expo 26.–27.9. Messukeskuksessa, Helsingissä.

Keskiviikkona päälavalla Suomen Kansallisoopperan ja -baletin tuotantojohtaja Timo Tuovila kertoo suuriin yleisötapahtumiin tarkoitetun tapahtumatalon turvallisuusasioista. Tekniset ratkaisut on oltava kunnossa, mutta myös oikea asenne ja talon henkilöstön kokonaisosaaminen ovat merkittävissä rooleissa turvallisuudesta puhuttaessa. (Keskiviikko, 26.9. klo 11.11.45).

Klo 14 päälavalla Akun Tehtaan Aku Syrjä puhuu toimialan murroksesta ja sen kasvupotentiaalista ja kertaa samalla Akun tehtaan toimintahistoriaa ja nykynäkymiä.

Klo 16 päälavalla KopterCamin CTO Marco Godles avaa ammattimaisen drone-kuvauksen ja -operoinnin mahdollisuuksia ja valottaa AV-alan uusia, kehittyviä toiminta-alueita sekä broadcast- ja elokuvatoiminnan uusia muotoja. Esitys sopii niin AV- ja tapahtuma-alan ihmisille kuin turvallisuus- ja kiinteistöalan kävijöille. Samaan aikaan Bright Finland Oy järjestää osastollaan 1d31 Pohjoismaiden ensimmäisen HOG Factor -valo-ohjelmointikilpailun, jossa finaaliin valitut oppilaitokset näyttävät ohjelmointitaitonsa.

Torstaina päälavalla Studiotec Oy:n Juha Kähäri ja Santa Monica Networksin Aki Anttila pureutuvat modernin, keskitetyn tietoverkon uusiin toteutuksiin ja mahdollisuuksiin (torstai, 27.9. klo 12–13). Klo 14 näyttelijä-juontaja Mikko Leppilampi kertoo uuden tapahtuma- ja tuotantopaikkakonsepti Aviapolis Studiosin taustoista ja tavoitteista. Hän puhuu myös toimialan muutoksista ja alan kasvun luomista tarpeista uudentyyppisille tapahtuma- ja tuotantopaikoille.

Muita päälavan aiheita ovat muun muassa LG:n OLED-teknologian uudet mahdollisuudet, keskitetyn virranjakelun edut sekä se, miten ääntä suunnitellaan ja miksataan Lontoon suurissa musikaaliteattereissa. AudioVisual Expo toimii myös alan naisverkoston, Women of InfoComm, tapaamisen näyttämönä.

AV2017 AWARDS -tilaisuudessa palkitaan alan vaikuttavimpia toimijoita

AV-alan toimijoiden ja vaikuttajien vapaamuotoisessa verkostoitumistilaisuudessa palkitaan ensimmäistä kertaa alalla vaikuttavia henkilöitä ja yrityksiä. AV2017 AWARDS -palkintokategoriat ovat: AV-teko, AV-kohde, AV-innovaatio, AV-alan elämäntyö, AV-alan avaus ja AV-alan kouluttaja.

Palkintoluokkien voittajat valitsee alan toimijoista muodostettu palkintoraati, johon kuuluvat: tuotantojohtaja Timo Tuovila, Suomen Kansallisooppera ja -baletti, lehtori Jyrki Sinisalo, Metropolia, tekninen tuottaja Johanna Haapajärvi, RMC Light & Sound Oy, Creative Director Mikko Linnavuori, Bright Finland Oy, esitystekniikkasuunnittelija Timo Muurinen, Granlund Oy (AVITA ry:n hallituksen edustaja).

AVITA Audiovisual Expo järjestetään samaan aikaan Kiinteistömessujen, turvallisuusalan FinnSecin, kyberturvallisuustapahtuma Cyber Security Nordic sekä Ahlsell Oy:n oman asiakastapahtuman kanssa. Katso koko ohjelma: www.avmessut.fi, www.avita.fi

Kuvia edellisestä tapahtumasta http://messukeskus.mediabank.fi

Lisätietoja:

tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com Avita ry:n toiminnanjohtaja Timo Tuominen, puh. 050 315 2204, timo.tuominen@avita.fi

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Veneilijöillä mielessä jo tuleva veneilykausi ja hankinnat18.2.2018 18:42Tiedote

Vene 18 Båt -messut keräsi kymmenen päivän aikana 9. -18.2.2018 Messukeskukseen Helsinkiin 64 500 kävijää. Helsingissä järjestettävä Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma on kaupallisesti erittäin hyvä. Tänä vuonna venekauppaa tehtiin messulla edellisvuosien tahtiin ja tulevat viikot näyttävät todelliset myyntiluvut. Pääkaupunkiseudulla ostettiin viime vuonna entistä enemmän veneitä ja kasvun uskotaan jatkuvan myös tänä vuonna.

Vene 18 Båt -messuilla 540 venettä ja 758 880 litraa vettä12.2.2018 09:54Tiedote

Helsingin venemessuilla 9. – 18.2.2018 Messukeskuksessa esitellään 540 eritarkoituksiin sopivaa venettä. Messuilla on harvoin esillä olevat suomalainen ClubSwan 50 sekä italialaiset Ferretti ja Riva Iseo. Reilusti yli puolet veneistä on suomalaisia. Keskiviikkona 14.2. messuilla julkaistaan Messujen avomoottorivene, Messujen retki- ja yhteysmoottorivene sekä Messujen matkamoottorivene. Venemessuilla on kuusi allasta, joissa on yhteensä melkoinen määrä vettä – yhteensä 758 880 litraa. Uusin messujen altaista on Kalastusveneallas, jonka laitamilla on kahdeksan hyvin varusteltua kalastusvenettä, joissa kalastusoppaat pitävät esityksiään.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme