Vaasan kaupunki - Vasa stad

Avoimessa päiväkodissa alkaa kielisuihkutoiminta

Jaa

Vaasan kaupungin ensimmäinen kielisuihkutoimintaa tarjoava kerho aloittaa elokuussa Vaahteramäen avoimessa päiväkodissa. Haku avointen päiväkotien kerhoihin on käynnissä 6.-19.5.

Kerhoja on Gerbyn, Huutoniemen ja Ristinummen avoimissa päiväkodeissa sekä keskustassa Vaahteramäen avoimessa päiväkodissa.

Vaahteramäen avoimen päiväkodin toiminta on jatkossa kaksikielistä, kun Gustavsborgin ruotsinkielisen avoimen päiväkodin toiminta jatkuu elokuusta alkaen samoissa tiloissa.

- Vaahteramäen kerhossa toteutetaan elokuusta alkaen kielisuihku-menetelmää, jossa lapset tutustuvat vieraaseen kieleen eli ruotsiin tai suomeen muun muassa laulun ja leikin avulla, kertoo varhaiskasvatuksen kehittämispäällikkö Eija Haldin.

Maksuttomia kerhoja kotihoidossa oleville lapsille

Vaasan avointen päiväkotien kerhot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille 3-5-vuotiaille vaasalaisille, kotihoidossa oleville lapsille. Kerhot kokoontuvat kolme kertaa viikossa, neljä tuntia kerrallaan.

- Avoimen päiväkodin kerho on hyvä vaihtoehto kotona hoidettavalle lapselle, joka kaipaa säännöllistä ja suunnitelmallista ryhmätoimintaa, kertoo Haldin.

Kerhoihin haetaan ensisijaisesti varhaiskasvatuksen sähköisen asioinnin kautta: www.vaasa.fi/varhaiskasvatuksen-sahkoinen-asiointi. Kerhopaikan saaneille lähetetään päätös toukokuun aikana. Kerhotoiminta alkaa 15.8.2019.

Yhteyshenkilöt

varhaiskasvatuksen kehittämispäällikkö Eija Haldin, puh. 040 581 2572, eija.haldin@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme