Lapin ELY-keskus

Avoimia yleisötilaisuuksia Lapin alueen tulvariskien hallintasuunnitelmaehdotuksista vuosille 2022–2027

Jaa

Vuosien 2022–2027 tulvariskien hallintasuunnitelmaehdotusten kuuleminen päättyy 14.5.2021.

Ennen kuulemisajan päättymistä on vielä mahdollisuus tulla keskustelemaan kaikille avoimiin yleisötilaisuuksiin Kemin merivesitulvariskien hallintasuunnitelmaehdotuksesta sekä Tornionjoen-Muonionjoen, Kemijoen ja Ivalojoen vesistöalueiden tulvariskien hallintasuunnitelmaehdotuksista. Lisäksi tilaisuuksissa käydään läpi katsaus kevään tulvatilanteeseen (pl. Kemi). Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus järjestää tilaisuudet Teams-kokouksina yhteistyössä Lapin alueen tulvaryhmien kanssa. Tilaisuuksien ohjelmat osallistumislinkkeineen löytyvät kunkin tilaisuuden alla esitetyltä internet-sivulta.

Kemi, torstai 22.4.2021 klo 18–20
www.ymparisto.fi/trhs/kemi

Tornionjoki ja Muonionjoki, tiistai 27.4.2021 klo 18–20
www.ymparisto.fi/trhs/tornionjoki

Kemijoki ja Ounasjoki, torstai 29.4.2021 klo 18–20
www.ymparisto.fi/trhs/kemijoki

Ivalojoki, tiistai 4.5.2021 klo 18–20
www.ymparisto.fi/trhs/ivalojoki

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Vesitalousasiantuntija Niina Karjalainen, 029 5037 354, etunimi.sukunimi(at)ely-keskus.fi

Tietoja julkaisijasta

Lapin ELY-keskus
Lapin ELY-keskus
Rovaniemi: Hallituskatu 3 B (valtion virastotalo)
Kemi: Valtakatu 28

0295 037 000http://www.ely-keskus.fi/lappi

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapin ELY-keskus

Lämpöaalto kasvattaa nopeasti Lapin jokien virtaamia12.5.2021 10:53:31 EEST | Tiedote

Sään lämpeneminen saa Lapin jokien virtaamat tällä viikolla nopeaan nousuun. Lämpöaalto jää kuitenkin ennusteiden mukaan lyhytaikaiseksi ja viikonloppuna on huomattavasti kylmempää. Tästä syystä lumen sulaminen näyttää jakautuvan pitkälle aikavälille ja tulvasta tulee monissa joissa kaksihuippuinen: ensimmäinen virtaamahuippu tämän viikon lämpenemisen seurauksena ja toinen toukokuun lopulla tai vasta kesäkuun alulla.

Lapin äkillisiin rakennemuutoksiin lisämäärärahoja Lapin ELY-keskukselle ja TE-toimistolle5.5.2021 13:48:51 EEST | Tiedote

Työ- ja elinkeinoministeriö on myöntänyt lisämäärärahaa Lapin ELY-keskukselle ja TE-toimistolle yhteensä 2,3 miljoonaa euroa julkisiin työvoima- ja yrityspalveluihin eli koulutusten ja valmennusten hankintaan, palkkatukeen, starttirahaan ja muihin asiantuntijapalveluihin. Lisäksi määrärahaa on myönnetty 530 000 euroa asiantuntijoiden palkkaamiseksi ELY-keskukseen ja TE-toimistoon vuosille 2021 - 2022.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme