Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Avoin tilaisuus hyvinvointialueen strategiasta 1.4. kello 12–14

Jaa

Tervetuloa kuulemaan ja kysymään hyvinvointialueen strategiasta!

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen strategialuonnos on parhaillaan lausuntokierroksella. Luonnosta esitellään, ja sitä on mahdollisuus kommentoida kaikille avoimessa etätilaisuudessa perjantaina 1.4.2022 kello 12–14.

– Strategia linjaa Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen johtamista, poliittista ohjausta ja kehittämistyötä pitkällä aikajänteellä. Strategiassa otetaan kantaa, miten varmistamme hyvinvointialueella asukkaiden yhdenvertaisuuden, sujuvat ja oikea-aikaiset palvelut sekä talouden tasapainon.

– Strategia auttaa meitä myös ennakoimaan muutoksia esimerkiksi väestön palvelutarpeissa ja toimintaympäristössä. On tärkeää tunnistaa, mikä on kriittistä hyvinvointialueen aloittaessa toimintansa”, kertoo sote-järjestämisen vastuuvalmistelija Kirsti Ylitalo-Katajisto.

Hyvinvointialuestrategian lisäksi tilaisuudessa käsitellään myös hyvinvointialuevalmistelun osallisuustyön ajankohtaisia asioita.

Tilaisuus toteutetaan Teamsin välityksellä.

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Tilaisuudessa ovat mukana hyvinvointialueen valmistelusta Kirsti Ylitalo-Katajisto, Anu Vuorinen, Liisa Jurmu ja Laura Paloheimo.

Tutustu strategian luonnokseen jo ennen tilaisuutta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen verkkosivuilla.

Voit jättää asiantuntijoille kysymyksiä etukäteen tai esittää kysymyksiä suoraan 1.4.2022 pidettävässä tilaisuudessa.

Tervetuloa mukaan!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Osallisuusasiantuntija
Liisa Jurmu
liisa.jurmu@popsote.fi
040 527 2578

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen.

Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme