A-Insinöörit Oy

AX-Suunnittelu on nyt A-Insinöörit

Jaa

A-Insinöörit -konserniin viime vuonna yrityskaupalla liittynyt AX-Suunnittelu jatkaa toimintaansa A-Insinöörit Teollisuus- ja talotekniikka Oy:nä. Yhdistymisen myötä A-Insinöörit on laajentunut talotekniikan ja teollisuustekniikan vahvaksi moniosaajaksi.

A-Insinöörien teollisuus- ja talotekniikan toimialalla työskentelee 140 asiantuntijaa valtakunnallisesti.
A-Insinöörien teollisuus- ja talotekniikan toimialalla työskentelee 140 asiantuntijaa valtakunnallisesti.

AX-Suunnittelun yhtiöt, Insinööritoimisto AX-LVI Oy, AX-Prosessit Oy ja AX-Konsultit Oy, ovat sulautuneet A-Insinöörit Teollisuus- ja talotekniikka Oy:ksi 30.9.2022. A-Insinöörien uusi toimialayhtiö on erikoistunut laaja-alaisesti talotekniikan sekä prosessi- ja ympäristötekniikan suunnittelupalveluihin.

Nimensä vaihtanut suunnitteluryhmä on ollut osa A-Insinöörejä joulukuussa 2021 toteutuneesta yrityskaupasta lähtien. A-Insinöörit tarjoaa nyt strategiansa mukaisesti kaikki suunnittelu- ja projektijohtopalvelut kiinteistö- ja rakennushankkeisiin.

– Tässä ajassa kumppanuudet ja vastuullisuus korostuvat entisestään. Koko arvoketjun kattavana palvelukumppanina kykenemme auttamaan asiakkaita sopeutumaan ympäröiviin muutoksiin ja saavuttamaan entistäkin keskeisimmiksi nousseet energiatehokkuus-, ympäristö- ja kustannustavoitteet, A-Insinöörien toimitusjohtaja Jyrki Keinänen sanoo.

A-Insinöörien Teollisuus- ja talotekniikan toimialayhtiötä johtaa Insinööritoimisto AX-LVI:n toimitusjohtajana toiminut DI Sasu Karkiainen.

– Kaikenkattavan palvelupaletin tarjoavana kumppanina tuomme helppoutta tilaajille ja parannamme tehokasta, sitoutunutta otetta hankkeissa. Tavoitteenamme on edelleen vahvistaa talotekniikan voimavaroja ja laajentua vahvasti etenkin pääkaupunkiseudulla, toimialajohtaja Sasu Karkiainen sanoo.

Toimialan palveluksessa on tätä nykyä 140 talo- ja teollisuustekniikan asiantuntijaa valtakunnallisesti. Osaksi toimialaa liittyivät keväällä oululaiset talotekniikkayritykset Airlon Development Oy ja Insinööritoimisto Silvea Oy sekä helsinkiläinen GHS Group Oy.

AX-yhtiöiden nimi on vaihtunut, mutta palveluista vastaavat tutut yhteyshenkilöt ja asiantuntijat. Talo-, ympäristö- ja prosessitekniikan asiantuntijat tavoittaa tutuista matkapuhelinnumeroista sekä puhelinvaihteen tai verkkosivujen ains.fi kautta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sasu Karkiainen, toimialajohtaja, teollisuus- ja talotekniikka, A-Insinöörit
puh. 050 525 4634
sasu.karkiainen@ains.fi

Jyrki Keinänen, toimitusjohtaja, A-Insinöörit
puh. 040 662 5662
jyrki.keinanen@ains.fi

Kuvat

A-Insinöörien teollisuus- ja talotekniikan toimialalla työskentelee 140 asiantuntijaa valtakunnallisesti.
A-Insinöörien teollisuus- ja talotekniikan toimialalla työskentelee 140 asiantuntijaa valtakunnallisesti.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

A-Insinöörit Oy
A-Insinöörit Oy
Puutarhakatu 10
33210 Tampere

A-Insinöörit (AINS Group) on suomalainen, ennakkoluuloton rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitalo. Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. 1 300 hengen asiantuntijayhteisömme tarjoaa kiinteistö- ja rakennushankkeisiin kaikki suunnittelu- ja projektijohtopalvelut viidellä liiketoiminta-alueella: rakennuttaminen, arkkitehtisuunnittelu, rakennesuunnittelu, teollisuus- ja talotekniikka sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelu. Toimimme 16 toimipisteessä Suomessa ja Virossa.

 A-Insinöörit – ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. www.ains.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta A-Insinöörit Oy

Vuoden 2022 puupalkinto lentoaseman aulan alakatolle – keveys ja paino haastoivat elementti- ja rakennesuunnittelua4.11.2022 08:13:43 EET | Tiedote

Vuoden 2022 Puupalkinnolla palkittu Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalilaajennuksen sisäänkäyntikatos ja lähtöaulan puinen alakatto on suunnittelultaan ja toteutukseltaan ainutlaatuinen. Saapuvien ja lähtevien matkustajien silmiä hivelevässä kattorakenteessa yhdistyy keveydellä leikittelevä arkkitehtuurinen visio, moderni puusepäntaito sekä vaativa rakennesuunnittelu.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme