Basam Books

Basam Books järjestää ensimmäistä kertaa jouluisen kulttuuritapahtuman Kaapelitehtaalla

Jaa

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Stadin joulu on tapahtuma, jossa kiinnostavien näytteilleasettajat lisäksi järjestetään ohjelmaa, täysin ilmaiseksi!

Neljän päivän ajan on mahdollista osallistua mielenkiintoisille luennoille. Esiintymässä ovat muun muassa FT, fyysikko, kirjailija Johanna Blomqvist, joka käsittelee tietoisuutta eri näkökulmista ja sen paikkaa eri maailmankuvissa ja päätyy tieteen ja henkisyyden yhdistävään tulkintaan, ja psykologi Tony Dunderfelt sekä mindfulness-pioneeri Leena Pennanen. Lisäksi paikalla on mielenkiintoisia kirjailijavieraita ja laaja-alaisia näytteilleasettajia. Eikä pidä unohtaa Kahta Kauniimmin kirjan julkistamistilaisuutta.

Jouluun voi rauhoittua osallistumalla Minna Anderssonin Lempeälle Yin-Joogaa-tunnille ja Petra Strengin vetämään meditaatiorummutukseen tai jammailemalla monipuolisen musiikkikattauksen tahtiin. Tarjolla on mm. Palefacea ja äänimaljamusiikkia.

Kattava ohjelmisto on saatavilla Basam Booksin verkkosivuilta.

Tule viettämään kanssamme lämminhenkistä koko perheen kulttuuritapahtumaa Kaapelitehtaalla 19.-22.12.2018. Tapahtuma on avoinna keskiviikkona klo 16-21 ja torstaista lauantaihin klo 11-21. Lämpimästi tervetuloa!

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Meritullinkatu 21
00170 HELSINKI

040 500 8695, asiakaspalvelu@basambooks.fihttps://basambooks.fi

Helsinkiläinen erikoiskustantamo Basam Books on palannut juurilleen filosofian, kaunokirjallisten klassikkojen, runojen ja suurten hahmojen elämäkertojen pariin. Vanha kunnon Basam Books jatkaa tutulla laadusta tinkimättömällä linjallaan ja kustantamon puikkoihin on palannut yli 20 vuotta alalla toiminut kustannusjohtaja Batu Samaletdin. Jatkossa kustannusohjelmaamme kuuluvat vahvasti myös äänikirjat, tavoitteena on tuoda kaikki Basam Booksin mestariteokset kuunneltavaksi myös äänikirjoina!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Kansalaisaktivismi & Empatia –kirjailta tänään Rosebud-kirjakaupan Kolmen sepän myymälässä28.5.2019 09:40:11 EESTTiedote

Tänään Rosebudin uudessa myymälässä järjestettävässä kirjaillassa pohditaan miten toimia osattomuuden säälittelyn, sivuuttamisen tai kieltämisen sijaan kunnioittavasti, toisten voimavaroja kunnioittaen ja empatiasta käsin. Tapahtumassa mukana ovat pääkaupunkiseudun vähävaraisia vuosien kokemuksella auttaneen Apuna Ry:n perustaja Heidi Jaari sekä empatian tiedettä tutkinut kirjailija Sami Keto.

Kutsu lehdistötilaisuuteen: Basam Books vastaa kustantamoalan muutokseen uudistamalla toimintaansa21.5.2019 21:17:09 EESTTiedote

Kutsumme kirjan tulevaisuudesta kiinnostuneet median edustajat lehdistötilaisuuteen Helsinkiin perjantaina 24.5 klo 10-11. Uudistunut Basam Books vastaa kirja-alan muutokseen painottamalla kustantamoiden asemaa kulttuurisena muutosvoimana ja tarjoamalla muun muassa aineksia omaehtoiseen henkiseen kasvuun sekä hyvinvoinnin, tiedon ja viisauden kartuttamiseen. Tavoite konkretisoituu näitä kehityskulkuja tukevien teosten julkaisemisen lisäksi merkityksellisiä kohtaamisen tiloja tarjoavissa tapahtumissa sekä koulutuksissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme