BDO Oy

BDO:n uusi vero- ja lakipalveluiden liiketoimintajohtaja haluaa edistää veropalvelujen digitalisointia

Jaa

Harri Huikuri aloitti BDO:n vero- ja lakipalveluiden liiketoimintajohtajana.

Harri Huikuri
Harri Huikuri

OTK Harri Huikuri on aloittanut talouden, hallinnon ja juridiikan asiantuntijapalveluja tarjoavan BDO:n vero- ja lakipalveluiden uutena liiketoimintajohtajana 1.9.2018. Huikuri on työskennellyt BDO:lla arvolisäveropalveluiden johtajana vuoden 2018 alusta.

Harri on tuonut BDO:lle lisää näkemystä erityisesti arvonlisäverotuksen ja muun välillisen verotuksen saralla, joiden parissa hän on työskennellyt yli 20 vuotta. Nykyiseen työpaikkaansa Harri siirtyi Deloittelta, jossa hän vastasi aikanaan välillisen verotuksen liiketoiminta-alueesta. Harri on jäsenenä verotukseen keskittyneessä kansainvälisessä järjestössä IFA:ssa (International Fiscal Association)sekä Suomen Veroasiantuntijoiden yhdistyksessä, jossa hän on ollut aktiivisesti mukana aina sen perustamisesta lukien. Kansainvälinen veroalan julkaisu International Tax Review (ITR) on noteerannut Harrin yhdeksi Suomen merkittävimmistä alv-asiantuntijoista vuosina 2013-2017. Harri on myös kokenut ja pidetty puhuja veroalan seminaareissa.

- Olemme iloisia, että saamme tarjota Harrin monipuolisen osaamisen BDO:n ja asiakkaidemme käyttöön. Harrin johdolla jatkamme voimakasta kasvuamme vero- ja lakipalveluissamme, toteaa BDO:n toimitusjohtaja Taneli Mustonen.

Katse kohti tulevaa: ”BDO:sta varteenotettava kumppani yhä useammalle asiakkaalle”

Harri kertoo tärkeimpinä tavoitteinaan olevan BDO:n vero- ja lakipalveluiden tunnettuuden lisäämisen sekä palvelukonseptien kehittämisen. Lisäksi hän haluaa tuoda BDO:n globaalit vero- ja lakiosaajat suomalaisen asiakaskunnan saataville, sillä nopeasti kasvava verkosto toimii tällä hetkellä 162 valtiossa yli 1500 toimiston voimin.

- Globaalia tunnettuuttamme ja laadukasta asiakaspalveluamme kuvastaa hyvin se, että BDO on toistamiseen kolmen vuoden sisällä voittanut arvostetun International Accounting Bulletinin (IAB) myöntämän ’Network of the Year’ -palkinnon, tiivistää Harri.

- Toivon, että asiakkaat tunnistavat meidät jatkossa yhä enemmissä määrin laadukkaiden vero- ja lakipalveluiden tarjoajina niin kotimaassa kuin myös kansainvälisissä tilanteissaan, ja pitävät meitä varteenotettavana kumppanina, kun mietitään, keneltä palveluita ostetaan, Harri toteaa.

BDO:n vero- ja lakitiimillä on jo takanaan kymmeniä vuosia osaamista yritysverotuksen, arvonlisäverotuksen ja kansainvälisen henkilöverotuksen sekä liikejuridiikan alueilla. Tiimin osaamista vahvistetaan jatkuvasti rekrytoimalla uusia asiantuntijoita.

- Olemme asiakkaitamme varten – kehitämme ja kasvatamme osaamistamme sen mukaan, mitä asiakkaamme tarvitsevat. Esimerkiksi veropalvelujen digitalisaatio sekä mm. siirtohinnoitteluosaaminen ovat avainasemassa, kun valmistaudumme palvelemaan yhä suurempia yritysasiakkaita, Huikuri visioi.

Yhteyshenkilöt

Harri Huikuri
Head of Tax and Legal Finland, BDO
+358 40 562 8672
harri.huikuri@bdo.fi

Taneli Mustonen
Toimitusjohtaja, BDO
+358 44 033 3263
taneli.mustonen@bdo.fi

Kuvat

Harri Huikuri
Harri Huikuri
Lataa
Taneli Mustonen
Taneli Mustonen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

BDO Oy
BDO Oy
Vattuniemenranta 2
00210 HELSINKI

020 743 2920http://www.bdo.fi

BDO on yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatioista. Tarjoamme laadukkaita tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluja kaiken kokoisille yrityksille, julkissektorille ja muille yhteisöille. Palvelemme asiakkaitamme 162 maassa 80 000 asiantuntijamme voimin, Suomessa meitä on noin 200.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BDO Oy

Uusia näkemyksiä ikääntyvän väestön sosiaali- ja terveyspalveluihin31.5.2019 14:04:00 EESTTutkimus

Yli 65-vuotiaiden ikäluokan odotetaan ylittävän 25 % maailman väestöstä vuoteen 2050 mennessä. Väestön ikääntymisen myötä terveys- ja hoitoalan palveluiden tarve kasvaa. Huolehditaanko ikääntyvän väestön hoidosta ja investoidaanko siihen parhaalla mahdollisella tavalla? Jotta hoidosta saadaan edullista ja tehokasta ja kasvutarpeen haasteista selviydytään, päätösten on pohjauduttava tietoon. BDO:n New Perspectives on Elderly Care -raportti yhdistää OECD:n tutkimustuloksia ja alan asiantuntijoiden näkemyksiä ikääntyvien hoidon järjestämisen kehityksestä ja ennusteista 10 maassa.

Pääomasijoittajat uskovat ohjelmistoalan yrityksiin: Kymmenen seikkaa, mitkä pääomasijoittajaa etsivän yrityksen tulee ottaa huomioon4.3.2019 10:41:20 EETTutkimus

Yksityisillä pääomasijoitusyhtiöillä on runsaasti kiinnostusta ja suuria odotuksia ohjelmistoalan yrityksiä kohtaan. Peräti 92% teknologiayhtiöihin keskittyvistä pääomasijoittajista odottavat portfolioittensa arvon kasvavan tulevina vuosin, ja 67% pääomasijoittajista mainitsevat teknologian alana, jolla myös yritysten arvon uskotaan kasvavan seuraavan 12 kuukauden aikana. Tiedot käyvät ilmi BDO:n vuosittain tekemän kansainvälisen Private Equity Perspective Survey -kyselyn tuloksista. Guide for software companies being acquired by Private Equity -oppaaseemme on koottu 10 keskeistä tekijää ohjelmistoalan yrityksille, jotka ovat kiinnostuneet joko myymään tai houkkuttelemaan investointeja pääomasijoittajilta.

Talousjohtajan kybertuvallisuuden TOP10 – Mitä talousjohtajan tulee vähintään tietää kyberturvallisuudesta?22.10.2018 14:42:43 EESTTiedote

Talouden ja hallinnon asiantuntijaorganisaatio BDO on tämän vuoden aikana haastatellut satoja globaalien yritysten talousjohtajia kyberturvallisuuteen liittyen. Haastattelujen tulokset osoittavat selkeästi, että tietotaidon ja käytännön tekemisen välinen kuilu on monelle talousjohtajalle varsin turhauttava. Kuilun olemassaolo on ymmärrettävä, sillä suurin osa yritysten ylimmän johdon tai hallituksen jäsenistä ei ole koskaan saanut asianmukaista kyberturvallisuuskoulutusta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme