BearIT Oy

BearIT Oy laajentaa toimintaansa pääkaupunkiseudulle – LearnIT-ohjelma käynnistyy Helsingissä

Jaa

LearnIT on ohjelmistoalan osaajille tarkoitettu valmennusohjelma, jonka tavoitteena on päivittää osallistujien osaaminen ajan tasalle ja työllistää heidät alan yrityksiin. Ohjelman sisältö räätälöidään osallistujien taustan ja yritysten tarpeiden mukaan.

Tamperelainen ohjelmistotalo BearIT Oy laajentaa toimintaansa pääkaupunkiseudulle käynnistäen LearnIT-työvoimakoulutusohjelmansa Helsingissä yhdessä Uudenmaan TE-toimiston kanssa. LearnIT-ohjelma  on tähän asti pyörinyt Tampereella, ja osallistujat ovat työllistyneet Tampereella toimiviin ohjelmistoyrityksiin.

- Tämä on iso asia meille ja avaa ovia pääkaupunkiseudun suuntaan. Saamamme vastaanoton perusteella tätä on pääkaupunkiseudulla kovasti kaivattu ja odotettu, BearIT Oy:n toimitusjohtaja Teemu Karhu toteaa.

Täsmävalmennusta laadunvarmistuksen tehtäviin

Tällä kertaa BearIT Oy toteuttaa ohjelman täsmävalmennuksena laadunvarmistuspalveluita tarjoavalle Comiq Oy:lle. Koulutusohjelman sisältö räätälöidään Comiq Oy:n tarpeisiin, ja koulutus koostuu lähiopetus- ja työskentelyjaksoista. Ohjelma käynnistyy heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

- Haemme ohjelmaan alan osaajia, jotka haluavat kehittyä laadunvarmistuksen ja testauksen tehtäviin. Tavoitteena on, että kuuden kuukauden mittaisen koulutusohjelman jälkeen osallistujat työllistyvät Comiq Oy:lle, ohjelman koordinaattori Anne Tervakari kertoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

BearIT Oy
Åkerlundinkatu 11 D
33100 Tampere

http://www.bearit.fi

BearIT Oy on digitaalinen ohjelmistotalo, joka työllistää parisenkymmentä henkilöä Tampereella ja pääkaupunkiseudulla. Autamme asiakkaitamme vaativissa ohjelmistoprojekteissa ja keskitymme enenevissä määrin myös omaan tuotekehitykseen. Ydinosaamistamme ovat pilvi- ja mobiilikehitys sekä terveydenhuollon digitaalipalvelut. Lisäksi valmennamme ohjelmistoalan osaajia ja kehitämme ratkaisuja työllistymisen edistämiseksi. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BearIT Oy

Ohjelmistoyritys BearIT Oy kasvaa - Petri Salosta asiakkuus- ja myyntijohtaja6.3.2019 16:03:29 EETTiedote

Petri Salo aloittaa BearIT Oy:n asiakkuus- ja myyntijohtajana maaliskuun alusta 2019 alkaen. Salon vastuulle yrityksessä kuuluvat myynnin ja asiakkuuksien kehittäminen sekä uusien liiketoiminta-alueiden tunnistaminen. Aiemmin Salo on työskennellyt myynti- ja johtotehtävissä ICT-alalla mm. MPY Palveluilla, CGI:llä, Solitalla ja Solteqilla. - Petri on meille arvomaailmaltaan ja tyyppinä sopiva. Hänellä on vahva kokemus jo valmiiksi alalta ja osaamista BI-puolelta, BearIT Oy:n toimitusjohtaja Teemu Karhu toteaa. - Hienoa päästä osaksi BearIT Oy:tä ja vauhdittamaan yrityksen kasvua, Petri Salo kertoo.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme