BeatScanner

BeatScanner -sovellus rytmin mittaamiseen

Jaa

Analysoi, dokumentoi ja jaa lyöntisi ja rytmisi älypuhelimen avulla

BeatScanner rytmin mittaamiseen
BeatScanner rytmin mittaamiseen

BeatScanner hyödyntää älypuhelimen tai iPadin erittäin herkkää kiihtyvyysanturia ja gyroskooppia ja havaitsee pienimmätkin liikkeet. Mittaus kestää vähintään 15 sekuntia ja enintään kaksi minuuttia, jonka jälkeen tiedot analysoidaan automaattisesti BeatScannerin tehokkaalla pilvipalvelulla. Havainnollinen mittari osoittaa rytmissä havaitun vaihtelun.

”BeatScannerin analyysiohjelmiston laskema tulos kertoo rytmin vaihtelun. Mitä säännöllisempi rytmi, sitä alhaisempi tulos. Vihreä väri osoittaa rytmin tasaisuutta, keltainen hieman epäsäännöllistä ja punainen epäsäännöllistä rytmiä”, sanoo Ossi Tiihonen, SuperECG.comin perustaja.

Sydämen rytmin analysoimiseksi tarvitsee vain rentoutua tuolille tai sängylle. Puhelin tai iPad asetetaan sydämen kohdalle. Paras mittaustulos saadaan, kun laite on rintalastan tai kylkiluun päällä, jolloin liike voidaan tunnistaa täsmällisesti. Laite täytyy pitää vakaana mittauksen aikana ja varoa pudottamasta sitä.

BeatScannerin tehokas analytiikka mahdollistaa myös eläinten sykkeen ja rytmin analysoinnin. Eläinten rytmihäiriöiden havaitseminen tai sykkeen mittaaminen on usein haasteellista. BeatScannerilla mitattaessa eläimen tarvitsee vain olla rauhallinen ja paikallaan.

BeatScanner on ladattavissa App Storesta ja Google Play Storesta. Sovellus on optimoitu iOS 8.0:lle tai sitä uudemmalle käyttöjärjestelmälle ja mm. Samsungin S6 ja S7 -älypuhelimille.

BeatScannerista

BeatScanner -sovelluksen kehittäjät ovat insinöörejä, erikoislääkäreitä ja teknologian edelläkävijöitä, jotka ovat aikaisemmin kehittäneet etäanalyysiratkaisuja ja -palveluja mm. sydämen rytmihäiriöiden tunnistamiseen. Etädiagnostiikan ja analytiikan asiantuntijoina haluamme tuoda korkealaatuisen analyysin kaikkien saataville.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

info@beatscanner.com
Ossi Tiihonen
puh. 040 506 5547

Kuvat

BeatScanner rytmin mittaamiseen
BeatScanner rytmin mittaamiseen
Lataa
BeatScanner rytmin mittaamiseen
BeatScanner rytmin mittaamiseen
Lataa
BeatScanner rytmin mittaamiseen
BeatScanner rytmin mittaamiseen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

BeatScanner
Lars Sonckin kaari 10-16
02600 Espoo

http://www.beatscanner.com

BeatScanner - Analyze, document and share your beats and rhythms

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.