Uudenmaan ELY-keskus

Bergstan risteyssilta lähellä Porvoota peruskorjataan, työ vaikuttaa paikallistien 1601 (Vt 7) liikenteeseen

Jaa

Maaliskuussa käynnistyvä Bergstan risteyssillan peruskorjaus aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin paikallistiellä 1601 (Vt 7) Porvoon lähistöllä. Sillan korjaustyöt valmistuvat kokonaisuudessaan heinäkuun loppuun mennessä.

Bergstan risteyssillan peruskorjaus aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin paikallistiellä 1601.
Bergstan risteyssillan peruskorjaus aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin paikallistiellä 1601.

Porvoon lähistöllä sijaitsevan Bergstan risteyssillan peruskorjaus aloitetaan maaliskuussa 2021. Sillan vesieristeet, kaiteet, sillan alapuolella olevat välitukipilarit sekä reunapalkit kunnostetaan ja päällysteet uusitaan. Työt ajoradalla valmistuvat heinäkuussa 2021.

Bergstan risteyssillalla nopeusrajoitus on 30 km/h ja käytössä on ainoastaan yksi kaista. Sillalla on käytössä liikennevalo-ohjaus korjaustöiden ajan. Kevyelle liikenteelle on oma kulkuväylä koko korjaustyön ajan.

Sillan alapuolella (Vt 7) tehtävien välitukipilareiden kunnostuksen ajaksi sillan kohdalla nopeusrajoitus 60 km/h ja käytössä kaksi ajokaistaa molempiin suuntiin.

Karttalinkki siltapaikalle:

Bergstan risteyssilta             

Työn rakennuttajana toimii ELY-keskus. Urakoitsijana kohteessa toimii Destia Oy ja urakan valvonnasta vastaa Rakennuttajatoimisto HTJ Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Timo Repo, ELY-keskus, puh. 0295 021 338
Työmaapäällikkö Olli-Pekka Angeria, Destia Oy, puh. 040 540 5899
Valvontakonsultti Timo Kanto, Rakennuttajatoimisto HTJ Oy, puh. 050 512 5950

Kuvat

Bergstan risteyssillan peruskorjaus aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin paikallistiellä 1601.
Bergstan risteyssillan peruskorjaus aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin paikallistiellä 1601.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 B 5. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Muutoksia Helsingintien (tie 170) liikenteelle Porvoossa Munkbyn sillan kohdalla kevyen liikenteen väylän rakentamisen vuoksi16.4.2021 09:37:30 EEST | Tiedote

Kevyen liikenteen väylän rakentaminen välillä Tyysterintie- Ernestas aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin Helsingintien (mt 170) varrelle Porvoossa Munkbyn sillan kohdalla. Rakennustyöt alkoivat syksyllä 2020 ja valmistuvat kokonaisuudessaan syksyllä 2021. Rakennustyö ei kuitenkaan aiheuta mitään häiriöitä moottoritielle.

Espoon Kehä I:n Mestarintunnelissa sulkuja öisin 6.–9.4. klo 00.00.–04.3031.3.2021 10:28:32 EEST | Tiedote

Kehä I:llä Espoon Leppävaarassa sijaitsevan Mestarintunnelin molemmat tunneliputket suljetaan yötestien vuoksi. Sulkuajankohdat ovat tiistain ja keskiviikon (6.–7.4.) välinen yö ja keskiviikon ja torstain (7.–8.4.) sekä torstain ja perjantain (8.–9.4.) välinen yö klo 00.00–04.30. Täksi ajaksi Kehä I:n liikenne johdetaan kiertotielle Turuntien ja Mäkkylän puistotien kautta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme