Bermanto Oy

Bermanto Oy osti Nanten Oy:n lattia-asennusliiketoiminnan

Jaa

Bermanto Oy on ostanut Nanten Oy:n lattia-asennusliiketoimintayksikön 28.2.2018 allekirjoitetulla kaupalla. Liiketoimintakaupassa Bermanto Oy:lle siirtyvät Nanten Oy:n asennusurakat ja -henkilökunta. Nanten Oy jatkaa edelleen Bio-pohjaisten pinnoitusmateriaalien kehitystä ja valmistusta niin kotimaan kuin kansainvälisillekin markkinoille.

Bermanto Oy:n kasvanut betonilattialiiketoiminta on tuonut mukanaan myös pinnoitustoiminnan kasvun osana ainutlaatuista Bermanto®360-palvelukonseptia. Tästä syystä pinnoitusosasto on aktiivisesti etsinyt yhteistyökumppaneita urakoiden läpiviemiseen.

”Meille oli tärkeää saada lisää voimaa pinnoitusurakointiin, joten keskustelut Nanten Oy:n kanssa osuivat otolliseen aikaan”, toteaa Bermanto Oy:n toimitusjohtaja Ari Simola.

”Halusimme työntekijämme hyvään kotiin ja Bermanto Oy voimakkaasti kasvavana yrityksenä oli sopiva ostajaehdokas. Nanten Oy keskittyy jatkossa vahvaan ydinliiketoimintaansa; laadukkaiden uuden sukupolven pinnoiteratkaisujen tarjoamiseen alan ammattilaisille. Keskittämällä osaamistamme tuemme vahvasti Nanten konsernin kasvu- ja kansainvälistymisstrategiaa”, kertoo Nanten Group Oy:n liiketoimintajohtaja Sami Rastas.

Innovatiivinen palvelukonsepti ainoa laatuaan

Bermanto Oy perustettiin 4.5.2016, kun suomalaiset perheyhtiöt Lattia-Miredex Oy, Piimat Oy ja Dyny Oy yhdistyivät. Samalla ostettiin Betomix Oy:n lattialiiketoiminta. Kesällä 2017 mukaan liittyi Etelä-Suomen Imubetoni Oy ja 28.02.2018 Nanten Oy:n lattia-asennusliiketoiminta.

Innovatiivinen “kaikki yhden katon alta” -liikeidea on ainutlaatuinen Suomessa. Bermanto Oy on Suomen ensimmäinen yritys, joka voi ottaa tuoteosakaupan tyyliin vastuun koko betonilattiaprojektista. Bermanto®360-palvelukonsepti pitää sisällään betonilattian suunnittelun ja toteutuksen, pinnoituksineen tai pintakäsittelyineen sekä huoltoineen. Bermanto Oy:ltä saa myös pelkät materiaalit mitoituksineen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot
Bermanto Oy
Ari Simol
0500 713 294
ari.simola@bermanto.fi

Nanten Oy
Sami Rastas
040 902 2322
sami.rastas@nanten.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suurin suomalainen betonilattiaurakoitsija

Suomalaiset perheyhtiöt Lattia-Miderex Oy, Piimat Oy, Dyny Oy ja Etelä-Suomen Imubetoni Oy sekä Betomix Oy:n lattialiiketoiminta yhdistyivät Bermanto Oy:ksi. Keräsimme yli 100 vuoden kokemuksen yhden katon alle luodaksemme ainutlaatuisen Bermanto®360-palvelukonseptin. Bermanto työllistää 100 henkilöä ja liikevaihto on 20 miljoonaa euroa.

Bermanto® on Suomen ensimmäinen yritys, joka voi ottaa tuoteosakaupan tyyliin vastuun koko betonilattiaprojektista. Bermanto®360 pitää sisällään betonilattian suunnittelun ja toteutuksen, pinnoituksineen tai pintakäsittelyineen sekä huoltoineen. Meiltä saat myös pelkät materiaalit mitoituksineen.

www.bermanto.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Bermanto Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme