Bistro Heilin parsaviikot käynnistävät keväisen juhlasesongin
Hento parsa lisukkeineen on hienostunut valinta kevään eri juhliin. Joensuun Bistro Heilin valmiit parsamenut juomasuosituksineen helpottavat juhlasuunnittelijan työtä. Valmiiden menuiden lisäksi tarjolla on parsan ympärille koottuja klassikkoannoksia. Nyt alkaneet parsaviikot jatkuvat 24.5.2022 saakka.

Parsasesongin käynnistyminen kuvastaa uutta alkua; luonnon heräämistä eloon, valon tuloa ja makuaistien virkistymistä tuoreille raaka-aineille. Miedonmakuiselle parsalle lisukkeet valitaan huolella, jotta parsan maku säilyy pääosassa. Bistron parsalista noudattaakin melko klassista linjaa.
”Annoksista klassisin, ja todennäköisesti suosituimmaksi nouseva, on Parsaa Hollandaise. Kepeä parsa yhdistettynä pariloituun kalaan on aina hyvä valinta, meillä parsa yhdistetään kuhaan. Oma suosikkini on ruokahalua herättelevä parsakeitto”, Bistro Heilin ravintolapäällikkö Eerik Elavuori kertoo.
Parsa sopii juhlaan kuin juhlaan
Parsakausi tarjoaa hyvän syyn lähteä ulos ja ravintolaan syömään, sillä parsa sopii monenlaiseen herkutteluhaluun ja moniin eri tilanteisiin. Vappuun ja kevään juhliin parsamenut antavat hienon säväyksen. Valmiiksi koostettuja parsamenuita myydään vuosi vuodelta yhä enemmän, sillä asiakkaat arvostavat valmiiksi mietittyjä kokonaisuuksia juomasuosituksineen.
”Suosittelen lämpimästi parsamenuta niin perhe- kuin yritysjuhlien tarjoiluksi. Juhlahetken alkuun lasi kauniisti kuplivaa samppanjaa ja jälkiruoaksi sopivan kirpeä raparperinen jälkiruoka tai makea mansikkakakku – ja juhla on valmis”, Elavuori toteaa.
Original Sokos Hotel Kimmelin tyylikkäät tapahtumatilat sympaattisista lasikuutioista upeisiin sviitteihin tarjoavat parsan ympärille kootuille juhlille arvoisensa miljöön.
Bistro Heili, Original Sokos Hotel Kimmel, Itäranta 1, Joensuu.
Avoinna ma-to klo 11–22.30, pe-la klo 11–23, su klo 14–21.
Lue lisää ja varaa pöytä: https://www.raflaamo.fi/fi/joensuu/bistro-heili
Pyydä tarjous ja menuehdotus yritysjuhliin: sales.karelia@sokoshotels.fi
Lisätiedot: Eerik Elavuori, Bistro Heili, puh. 050 5902581, eerik.elavuori@sok.fi
Bistron parsamenu
- Parsakeittoa
- Kuhaa ja Parsaa Hollandaise
- Raparperipaistos, vaniljajäätelöä ja mansikkaa
S-Etukortilla 45,50 e / norm. 49 e
Mestarin parsamenu
- Parsakeittoa
- Parsaa ja pippuripihviä, tomaatti-voikastike
- Raparperipaistos, vaniljajäätelöä ja mansikkaa
S-Etukortilla 53 e / norm. 56 e
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Eerik Elavuori, ravintolapäällikkö, Bistro Heili, puh. 050 5902581, eerik.elavuori@sok.fi
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Myymäläverkoston ja verkkokaupan kehittäminen vahvistivat S-ryhmän päivittäistavarakaupan markkinaosuuden kasvua19.5.2022 09:02:00 EEST | Tiedote
S-ryhmän investoinnit myymäläverkostoon ja verkkokauppaan jatkuivat vahvoina, mikä näkyi markkinaosuuden kasvuna ja asiakastyytyväisyyden paranemisena. S-ryhmän päivittäistavarakaupan myynti kasvoi 3,2 prosenttia vuonna 2021. Nielsenin myymälärekisterin mukaan S-ryhmän päivittäistavarakaupan markkinaosuus oli viime vuonna 46,1 prosenttia (+0,1 %-yks.). S-ryhmä on selkeästi Suomen suurin päivittäistavarakaupan toimija ja sekä Prisma että S-market vahvistivat asemiaan Suomen suurimpina päivittäistavarakaupan ketjuina. Myös S-ryhmän pienmyymälöissä nähtiin hyvää myynninkasvua. Ruoan verkkokauppaa tarjoavien myymälöiden määrä kasvoi viime vuonna lähes sadalla myymälällä.
Korona-aika koetellut ihmisten jaksamista: "Takana on kaksi kuormittavaa vuotta. S-ryhmässä halutaan puhua avoimesti mielen hyvinvoinnista."18.5.2022 07:50:00 EEST | Tiedote
Mielenterveyden oireet ovat tunnistettu haaste suomalaiselle työelämälle. S-ryhmässä on edistetty mielen hyvinvointia pitkäjänteisesti, ja mielialahäiriöistä ja masennuksesta johtuvat sairauspoissaolot saatiin kääntymään laskuun vuonna 2019. Korona-aikana ahdistuneisuus ja työuupumus on lisääntynyt Suomessa, ja mielenterveyden haasteista johtuvat poissaolot kasvoivat vuonna 2021 myös S-ryhmässä. Osuuskauppa HOK-Elannolla on päätetty tarttua erityisesti luottamuksen kulttuurin vahvistamiseen ja nuorten mielen hyvinvointiin: ”Kampanjasta tai yhden vuoden kehitysalueesta ei ole kyse. Mielenterveydestä on tullut koko Suomen yhteinen asia ja pysyvä painopiste.”
Helsinkiläinen hotelliklassikko avautuu – uudistunut Solo Sokos Hotel Helsinki on tyylikäs kumarrus Helsingille10.5.2022 09:17:46 EEST | Tiedote
Helsinkiläinen klassikkohotelli avaa ovensa 10.5. täysin uudistettuna. Yksilölliseksi Solo-hotelliksi muuntunut Solo Sokos Hotel Helsinki on tasokas ja persoonallinen kaupunkihotelli. Katutason ravintoloihin on helppo piipahtaa niin after workille kuin vaikka yöpizzalle.
Kutsu medialle: Helsingin matkailukesä alkaa – korkeatasoinen Solo Sokos Hotel Helsinki avaa ovensa Kluuvissa 10.5.9.5.2022 07:02:00 EEST | Kutsu
Tervetuloa tutustumaan muodonmuutoksen kokeneeseen Solo Sokos Hotel Helsinkiin ja kuulemaan kaupungin matkailukesästä tiistaina 10.5. kello 12.
Sibeliuksen musiikki soi Ukko-Kolin huipulla 17. kesäkuuta4.5.2022 08:00:00 EEST | Tiedote
Kolin huipulla koetaan ainutlaatuisia hetkiä, kun sellisti Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian esittävät Sibeliuksen sävelmiä Break Sokos Hotel Kolin katolta käsin 17.6.2022. Tapahtumassa kansallismusiikki ja kansallismaisema yhdistyvät kesäisessä illassa, taustanaan Suomen tunnetuin maisema. Musiikkiesityksestä nautitaan hotelli Kolin maisemaravintolassa tai Luontokeskus Ukossa hyvän ruoan äärellä. Kansainvälisesti arvostetut taiteilijat Makkonen ja Azezian ovat tunnettuja Sibelius-asiantuntemuksestaan.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme