Vaasan kaupunki - Vasa stad

Björsinkallion louhoksella oleskelu on kielletty

Jaa

Sundomissa sijaitseva Björsinkallion louhos on kaupungin omistuksessa. Kevään ja alkukesän aikana alueella on tehty ilkivaltaa ja oleskeltu ilman asianmukaista lupaa. Asiaton oleskelu työmaa-alueella on turvallisuusriski.

Kuntatekniikan rakennuttamisyksikkö on käynyt kevään ja alkukesän ajan korjaamassa aitaa ja portteja. Tässä vaiheessa aidan korjaaminen joudutaan rahoittamaan asuinalueen katujen viimeistelylle tarkoitetuista rahoista. Kaupunki aikoo tehdä rikosilmoituksen vahingonteoista.

Alueella on kyltti informoimassa, että asiaton oleskelu alueella on kielletty. Louhoksella kulkeminen tapahtuu omalla vastuulla.

Alueelle tullaan rakentamaan virkistystoimintaa

Louhoksella ei ole tällä hetkellä aktiivista käyttöä, vaan louhos on hiljalleen täyttymässä pohjavedellä, minkä vuoksi alue on aidattu. Alueella on jyrkänteitä ja vedenalaisia kalliopintoja, jotka voivat aiheuttaa vaarallisia tilanteita.

Alueelle on tarkoitus rakentaa virkistystoimintaa tulevaisuudessa. Louhos on asemakaavassa merkitty vesialueeksi ja sitä ympäröivä alue lähivirkistys- tai urheilu- ja virkistyspalveluiden alueeksi. Louhoksen pohjoispuoliselle alueelle on tarkoitus rakentaa uimaranta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työpäällikkö Jukka-Pekka Raja-Aho, jukka-pekka.raja-aho@vaasa.fi, puh. +358 400 510 239

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme