Messukeskus

Bloggaajien ilmoittautuminen Viini ja Ruoka -messuille on käynnissä - Hae bloggaajapassia 17.10. mennessä

Jaa

Syksyn odotetuimpaan viini- ja ruokatapahtumaan voi ilmoittautua bloggaajaksi nyt. Viini ja Ruoka järjestetään Messukeskuksessa samaan aikaan Kirjamessujen kanssa 26.–29.10. Messut on hyvä paikka paitsi kerätä uusia ideoita blogia varten, myös hieroa tuttavuutta alan yritysten kanssa. Ruoka- ja juomabloggaajat voivat ilmoittautua messuille eli akkreditoitua bloggaajaksi 17.10. mennessä. Akkreditoidut bloggaajat pääsevät veloituksetta sekä Viini ja Ruoka -messuille että Kirjamessuille kaikkina messupäivinä sekä voivat osallistua kaikkiin medialle tarkoitettuihin tapahtumiin ja tilaisuuksiin messujen aikana.

Tänä vuonna Viini ja Ruoka -messuilla on mukana 90 yritystä, joista viinimaahantuojia on yli 30. Stockmann Herkku laajan juustovalikoimansa kanssa on tapahtumassa mukana ensimmäistä kertaa. Atria pitää ravintolaa, Gigantin osastolla voi tutustua uusimpiin keittiökoneisiin ja Gigantin näytöskeittiössä vuoden kiinnostavimpiin keittokirjailijoihin, Lidl esittelee laajaa elintarvikevalikoimaansa ja ruokarekkojen valikoimista löytyy syötävää Meksikosta Thaimaaseen ja Amerikasta Italiaan.

Bloggaajapasseja myönnetään bloggaajien lisäksi myös muille sisällöntuottajille, kuten tubettajille ja instaajille. Ohjeet bloggaajapassin hausta ja linkki hakemuksen täyttämiseen löytyy Messukeskuksen uutishuoneesta http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/. Bloggaajahaku on käynnissä sunnuntaihin 17.10. asti. Kaikille hyväksytyille bloggaajille ilmoitamme tarkemmat ohjeet bloggaajapassin noudosta sähköpostitse, joten täytä hakemus huolella.

Messutunnelmia ja -suunnitelmia voit jakaa somessa tunnisteilla #viinijaruoka ja #viinijaruoka2017. Facebookista löydät meidät eventistä Viini ja Ruoka 2017.

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Johanna Suni, johanna.suni@messukeskus.com

Viini ja Ruoka on Suomen suurin ruoka-, viini- ja ruokakulttuuritapahtuma ja järjestetään samaan aikaan Helsingin Kirjamessujen kanssa Messukeskuksessa Helsingissä. Viini ja Ruoka -tapahtuma on K-18, alaikäiset huoltajan seurassa. Avoinna to 26.10. klo 12–20 pe 27.10. ja la 28.10 klo 10–20, su 29.10. klo 10–18. viiniruoka.fi #viiniruoka

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme