Messukeskus

Bloggaajien ilmoittautuminen Viini ja Ruoka -messuille on käynnissä - Hae bloggaajapassia 17.10. mennessä

Jaa

Syksyn odotetuimpaan viini- ja ruokatapahtumaan voi ilmoittautua bloggaajaksi nyt. Viini ja Ruoka järjestetään Messukeskuksessa samaan aikaan Kirjamessujen kanssa 26.–29.10. Messut on hyvä paikka paitsi kerätä uusia ideoita blogia varten, myös hieroa tuttavuutta alan yritysten kanssa. Ruoka- ja juomabloggaajat voivat ilmoittautua messuille eli akkreditoitua bloggaajaksi 17.10. mennessä. Akkreditoidut bloggaajat pääsevät veloituksetta sekä Viini ja Ruoka -messuille että Kirjamessuille kaikkina messupäivinä sekä voivat osallistua kaikkiin medialle tarkoitettuihin tapahtumiin ja tilaisuuksiin messujen aikana.

Tänä vuonna Viini ja Ruoka -messuilla on mukana 90 yritystä, joista viinimaahantuojia on yli 30. Stockmann Herkku laajan juustovalikoimansa kanssa on tapahtumassa mukana ensimmäistä kertaa. Atria pitää ravintolaa, Gigantin osastolla voi tutustua uusimpiin keittiökoneisiin ja Gigantin näytöskeittiössä vuoden kiinnostavimpiin keittokirjailijoihin, Lidl esittelee laajaa elintarvikevalikoimaansa ja ruokarekkojen valikoimista löytyy syötävää Meksikosta Thaimaaseen ja Amerikasta Italiaan.

Bloggaajapasseja myönnetään bloggaajien lisäksi myös muille sisällöntuottajille, kuten tubettajille ja instaajille. Ohjeet bloggaajapassin hausta ja linkki hakemuksen täyttämiseen löytyy Messukeskuksen uutishuoneesta http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/. Bloggaajahaku on käynnissä sunnuntaihin 17.10. asti. Kaikille hyväksytyille bloggaajille ilmoitamme tarkemmat ohjeet bloggaajapassin noudosta sähköpostitse, joten täytä hakemus huolella.

Messutunnelmia ja -suunnitelmia voit jakaa somessa tunnisteilla #viinijaruoka ja #viinijaruoka2017. Facebookista löydät meidät eventistä Viini ja Ruoka 2017.

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Johanna Suni, johanna.suni@messukeskus.com

Viini ja Ruoka on Suomen suurin ruoka-, viini- ja ruokakulttuuritapahtuma ja järjestetään samaan aikaan Helsingin Kirjamessujen kanssa Messukeskuksessa Helsingissä. Viini ja Ruoka -tapahtuma on K-18, alaikäiset huoltajan seurassa. Avoinna to 26.10. klo 12–20 pe 27.10. ja la 28.10 klo 10–20, su 29.10. klo 10–18. viiniruoka.fi #viiniruoka

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsingin kirjamessuilla lapset osallistuvat ohjelmaan25.9.2018 12:20Tiedote

Helsingin Kirjamessut on yhdessä muiden lastenkulttuuritoimijoiden kanssa kehittänyt lasten aluetta voimakkaasti. Lapset ja koululaiset pääsevät nyt uppoutumaan tänä vuonna ilmestyneiden kirjojen ihanaan maailmaan ja kokemaan elämyksiä aivan uudella tavalla. Alueella tapahtuu koko ajan ja lapset voivat osallistua kaikkeen ohjelmaan. Kirjamessut kutsui myös YLE:n Pikku Kakkosen mukaan. Helsingin Kirjamessut järjestetään 25.–28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme