Bamla Agency

Boksi ostaa vaikuttajaviestinnän toimisto Monochromen ja laajentaa palveluitaan

Jaa

Vuonna 2016 perustettu luova vaikuttaja­toimisto Monochrome siirtyy osaksi vaikuttajamarkkinoinnin alustasta tunnettua Boksia. Yritysoston myötä Boksin palvelut laajenevat tehostetusta ja helposta vaikuttajakampanjoiden hallinnasta räätälöityihin vaikuttajakampanjoihin. Monochrome jatkaa toimintaansa osana Boksia nykyisellä nimellään.

Vuonna 2018 perustettu Boksi on kehittänyt vaikuttajamarkkinoinnin tehostamiseen helppokäyttöisen verkkoalustan, joka yhdistää sosiaalisen median vaikuttajat ja brändit keskenään. Kuluttajabrändit ja markkinointitoimistot voivat Boksin kautta tilata kuvia, videoita ja vaikuttajamarkkinointia suoraan sosiaalisen median pieniltä ja keskisuurilta vaikuttajilta. 

Yritysoston myötä Boksin pystyy tarjoamaan vaikuttajamarkkinoinnista kiinnostuneille brändeille sekä sosiaalisen median sisällöntuottajille entistä tehokkaammin koko vaikuttajamarkkinoinnin skaalan, aina mikrovaikuttajista suurten seuraajamäärien vaikuttajiin. Samalla Boksi lisää alustansa rinnalle uudeksi palveluksi asiakas- ja vaikuttajakohtaisesti räätälöidyt kampanjat. 

“Monochrome on ollut edelläkävijä kotimaisen vaikuttajamarkkinoinnin alan rakentamisessa ja kehittämisessä. Täyden palvelun vaikuttajatalona Monochrome on tarjonnut sekä brändeille, että vaikuttajille monipuoliset ja kokonaisvaltaiset vaikuttajamarkkinoinnin toteutukset ja palvelut, keskittyen etenkin suuriin ja keskisuuriin vaikuttajiin. Monochromen palveluosaaminen täydentää Boksin osaamista täydellisesti. Toivotamme Monochromen lämpimästi osaksi Boksin kasvavaa tiimiä”, kertoo Lasse Laaksonen, Boksin toimitusjohtaja ja yksi yrityksen perustajista.

"Haluamme yhdessä tarjota niin brändeille kuin vaikuttajilla kiinnostavia yhteistöitä sekä tuloksellisia kampanjoita. Boksilla on vahvaa osaamista alan viemisestä eteenpäin teknologian avulla, ja Monochrome tuo puolestaan mukaan asiantuntemusta etenkin isompien vaikuttajien kanssa toimimisesta. Yhdessä voimme rakentaa sekä palvelutarjoamaa että teknologiaa kansainvälisellä mittakaavalla ja palvella entistä paremmin koko vaikuttajaskaalaa, aina sosiaalista mediaa harrastavista vaikuttajista suurten seuraajamäärien ammattilaisiin”, kertoo Monochromea osana Boksia jatkossakin luotsaava Emma Naumanen. Naumanen on Monochromen toimitusjohtaja ja toinen perustajista.

Monien brändien haasteena on edelleen kohderyhmän parhaiten tavoittavien vaikuttajien löytäminen ja vaikuttajayhteistöiden hallinta. Boksin automatisoitu ja helppokäyttöinen alusta on ratkaissut brändeille merkittävän haasteen, josta kertoo yrityksen vaikuttava asiakaskunta. Boksia käyttää jo yli 400 suomalaista brändiä, kuten Fazer, Partioaitta, Tikkurila, Luhta Sportswear Company ja Sinituote.

Boksi laajentaa yritysostojen kautta

Nopeasti kasvanut Boksi työllistää tällä hetkellä 40 työntekijää, joista 35 Suomessa ja 5 Saksassa. Boksi on myös kerännyt taustalleen merkittäviä kotimaisia ja ulkomaisia sijoittajia, kuten Trind Venturesin, Nexit Venturesin ja Aikainen Venturesin. Lisäksi sijoittajina on yksittäisiä enkelisijoittajia

“Monochromen yritysosto on osa Boksin kansainvälistä laajentumisstrategiaa. Olemme huomanneet, että vaikuttajamarkkinoinnissa paikallinen ymmärrys ja verkostot on kriittisiä alan yritysten menestymiselle”, visioi Laaksonen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

From Left: Lasse Laaksonen (Boksi CEO & co-founder) Matilde Pelkonen (Monochrome co-founder) Tomer Atzmon (Boksi CFO & co-founder) Emma Ohra-aho Naumanen (Monochrome CEO & co-founder)
From Left: Lasse Laaksonen (Boksi CEO & co-founder) Matilde Pelkonen (Monochrome co-founder) Tomer Atzmon (Boksi CFO & co-founder) Emma Ohra-aho Naumanen (Monochrome CEO & co-founder)
Lataa
Boksin tiimikuva
Boksin tiimikuva
Lataa

Linkit

Lyhyesti Boksista

Vuonna 2018 perustettu Boksi on kehittänyt vaikuttajamarkkinoinnin automatisointiin verkkoalustan, joka yhdistää sosiaalisen median vaikuttajat ja brändit. Kuluttajabrändit voivat Boksin kautta tilata kuvia, videoita ja vaikuttajamarkkinointia suoraan sosiaalisen median vaikuttajilta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Bamla Agency

Lifeline Ventures keräsi uuden 150 miljoonan euron rahaston – jatkaa aikaisen vaiheen yrittäjien tukemista17.5.2023 12:25:21 EEST | Tiedote

Poikkeuksellisista menestystarinoistaan tunnettu suomalainen alkuvaiheen sijoittaja Lifeline Ventures julkistaa tänään uuden 150 miljoonan euron rahastonsa. Uusi rahasto on yksi suurimmista Suomessa koskaan kerätyistä rahastoista. Samalla se jatkaa Lifelinen menestyksekästä sijoitusstrategiaa, jonka keskiössä ovat erittäin varhaisen vaiheen yritykset.

Kulttuuritalo uudistuu – ASM Global "Kultsan" uudeksi operaattoriksi2.5.2023 12:07:21 EEST | Tiedote

Maailman johtavana tapahtumatilojen hallinnoijana tunnettu ASM Global huolehtii jatkossa Helsingin Kulttuuritalon toiminnoista. Kulttuuritalon uutena operaattorina ASM Global avaa virallisesti toimintansa Suomen markkinoilla. ASM Global hallinnoi globaalisti yli 350 tapahtumapaikkaa ja tarjoaa tilat yli 20,000 erilaiselle kulttuuritapahtumalle vuosittain. ASM Globalin hallinnoimissa tapahtumatiloissa vierailee vuosittain 165 miljoonaa tapahtumakävijää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme