Booky.fi Oy

Booky Group keskittää logistiikan palvelut Porvoon Kirjakeskukseen

Jaa

Booky.fi Oy:n logistiikkapalvelut siirtyvät Porvoon Kirjakeskukseen. Groupin organisaatiouudistuksen myötä konserni vahvistaa logistiikan liiketoimintojaan keskittämällä kaikki logistiikan palvelut Porvoon Kirjakeskukseen 1.7.2019 alkaen.

“Haluamme tukea asiakkaiden parempaa palvelua uudistamalla voimakkaasti kasvanutta organisaatiota. Virtaviivainen rakenne helpottaa ja nopeuttaa prosesseja”, kiteyttää konsernin pääomistaja ja Booky.fi:n toimitusjohtaja Antti Ypyä muutosta.

Konsernin tukitoiminnot kuten IT ja asiakaspalvelu keskitetään Booky.fi:lle 1.7.2019 alkaen.  

Booky.fi  on laajan valikoiman verkkokirjakauppa. Booky.fi Oy tuottaa myös konsernin tukipalvelut. Yritys on osa Booky Groupia, johon kuuluvat logistiikan palveluita tuottava Porvoon Kirjakeskus Oy, kirjastomateriaalien ja -palveluiden toimittaja sekä peruskoulujen oppimateriaalien välittäjä Suomen kirjastopalvelu Oy ja nuottikauppa Ostinato Oy. Konserni työllistää noin 120 henkeä ja sen liikevaihto on noin 54 miljoonaa euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt


Lisätiedot


Booky.fi Oy, toimitusjohtaja Antti Ypyä, antti.ypya@bookygroup.fi, puh. 075 756 3600
Booky Group, viestintäjohtaja Vilja Perttola, vilja.perttola@bookygroup.fi, 040 755 3319 


www.booky.fi

Tietoja julkaisijasta

Booky.fi Oy
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A, 5. krs
00580 Helsinki

0407553319https://www.booky.fi/

Booky.fi Oy on suomalainen perheyritys. Verkkokirjakaupan valikoimaan kuuluvat kaikki kotimaiset ja noin 15 miljoonaa ulkomaista kirjaa, elokuvia, pelejä, musiikkia sekä toimistotarvikkeita. Perinteisten kirjakauppatuotteiden lisäksi Booky tarjoaa myös logistiikan ja verkkokaupan palveluita. Booky.fi on osa Booky Groupia, johon kuuluu myös Suomen kirjastopalvelu Oy ja Porvoon Kirjakeskus Oy.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Booky.fi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme