Booky.fi päällystää kirjastojen kirjat Bio-kirjamuovilla

Jaa

Booky.fi Oy siirtyy käyttämään kirjastokirjojen muovituksessa kasvipohjaista Bio-kirjamuovia. Ympäristöystävällisemmän materiaalin käyttöön siirrytään kokonaan siirtymäajan puitteissa. Kirjojen muovituksesta vastaa Booky.fi:n logistiikkakumppani Porvoon Kirjakeskus Oy.

Kirjojen päällystäminen muovilla pidentää selvästi kirjan käyttöikää ja vähentää näin ympäristön kuormitusta. Booky.fi haluaa huomioida vastuullisuuden vaatimukset toiminnassaan ja vastata samalla muovitusvaihtoehdon kasvavaan kysyntään.   

Pelloplastin mattapintainen Bio-kirjamuovi on ulkonäöltään ja käyttöominaisuuksiltaan hyvin lähellä aikaisempaa muovitusmateriaalia. Se on valmistettu kasvipohjaisesta kalvosta. Kalvo valmistetaan uusiutuvista luonnonvaroista eikä se sisällä lainkaan fossiilisia raaka-aineita. BIO-kirjamuoveissa käytetään vesiohenteisia akryylidispersio-liimoja, jotka eivät sisällä liuottimia.   

Booky.fi Oy on laajan valikoiman verkkokirjakauppa. Yhtiö aloitti toimintansa kirjojen välittämiseen keskittyvänä verkkokauppapalveluna vuonna 2005. Yritys tuottaa myös konsernin tukipalvelut. Booky.fi on osa Booky Groupia, johon kuuluvat logistiikan palveluita tuottava Porvoon Kirjakeskus Oy, kirjastomateriaalien ja -palveluiden toimittaja sekä peruskoulujen oppimateriaalien välittäjä Suomen kirjastopalvelu Oy ja nuottikauppa Ostinato Oy. Konserni työllistää noin 120 henkeä ja sen liikevaihto on noin 48 miljoonaa euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Booky Group, myyntijohtaja Anna Humalainen, anna.humalainen@bookygroup.fi, puh. 045 679 1276

Lisätietoja materiaalista: www.pelloplast.fi

Tietoja julkaisijasta

Booky.fi Oy
Booky.fi Oy
Työpajankatu 13 A, 5. krs
00580 Helsinki

0407553319https://www.booky.fi/

Booky.fi Oy on suomalainen perheyritys. Verkkokirjakaupan valikoimaan kuuluvat kaikki kotimaiset ja noin 15 miljoonaa ulkomaista kirjaa, elokuvia, pelejä, musiikkia sekä toimistotarvikkeita. Perinteisten kirjakauppatuotteiden lisäksi Booky tarjoaa myös logistiikan ja verkkokaupan palveluita. Booky.fi on osa Booky Groupia, johon kuuluu myös Suomen kirjastopalvelu Oy ja Porvoon Kirjakeskus Oy.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Booky.fi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme