Visit NaantaliVisit Naantali

BRINKHALL’S UUSII VALIKOIMAANSA JA JATKAA VIINIVALLANKUMOUSTAAN TURUN SAARISTOSSA

Jaa

Kotimaista omenajääviiniä ja -kuohuviiniä valmistavan Brinkhall Sparkling Oy’n tehtaanmyymälän kauden avajaiset järjestetään Röölässä lauantaina 3. maaliskuuta 2018, Nuottasilakkamarkkinoiden yhteydessä. Ovet ovat avoinna kaikille omenaviinin valmistuksesta kiinnostuneille klo 10.00- 16.00. Lehdistötilaisuus alkaa klo 12.15 ja uuden pakkauslinjan avaa perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko. Paikalla on myös Naantalin kaupungin, Brinkhallin kartanon ja yrityksen omistajien edustajia.

Brinkhall Sparkling Oy on joulukuussa 2015 perustettu kotimaisten omenaviinien valmistaja. Tuotantotilojen kunnostus ja laiteasennukset aloitettiin kesällä 2016. Brinkhall Sparkling Oy jalostaa kunnianhimoisesti ja antaumuksella erinomaisia viinejä, jotka on valmistettu Rymättylässä sijaitsevan oman omenatarhan ja pohjoisen ilmaston parhaista lajikkeista. Puhtaat, maultaan intensiiviset raaka-aineet yhdistyvät perittyjen ranskalaisten samppanja- ja viinivalmistuksen menetelmien ja osaamisen kanssa. Vuonna 2018 valikoimaan tulee myös luomuomenoista valmistettuja tuotteita.

Tilaisuudessa lanseeramme uuden ”Eeva”-  jääviinin, jota on kypsytetty pitkään tammitynnyrissä. Samoin esittelemme uuden sadon kuohuviinin ”Brinkhall’s Celebration”, pakattuna tyylikkääseen design- pulloon. Molemmat uutuustuotteet ovat saatavissa välittömästi tehtaanmyymälästä ja kesään mennessä myös Alkosta.

Avajaisten ohjelma:

10:00             Tehtaan ovet avautuvat

11:45             Viralliset avajaiset, perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko

12:15             Lehdistötilaisuus

16:00             Avajaiset päättyvät, tehtaan ovet ja myymälä sulkeutuvat yleisöltä

Osoite:  Rööläntie 365, 21150 Röölä

Lisätietoja:

Jean-Marc Hering                                                             

Toimitusjohtaja & Viinintekijä                                                                     

jean-marc.hering@brinhallsparkling.fi

puh. 040 775 9168

Juhani Salovaara

Perustajaosakas

juhani.salovaara@brinkhallsparkling.fi
puh. 050 554 4914


Jean-Marc Hering
Toimitusjohtaja & Viinintekijä
jean-marc.hering@brinhallsparkling.fi
puh. 040 775 9168

Avainsanat

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Visit Naantali

Naantalin Venemessuilla yritetään Guinnessin ennätystenkirjaan13.3.2018 08:20Tiedote

Naantalin Venemessuilla yritetään tänä vuonna huimaa maailmanennätystä, kun suomalaiset extreme-tähdet Lauri Keränen ja Matias Kivisaari saapuvat Naantaliin vedenpäällä ajettavien moottoripyöriensä kanssa. Guinnessin ennätystenkirjaan on tarkoitus kirjoittaa nopeusennätys moottoripyörällä veden päällä ajossa. Tämän hetkinen epävirallinen nopeusennätys on italialaisen Luca Colombon 80 km/h.

KIRJAHYRRÄN MARRASKUU HOUKUTTI JA HURMASI13.11.2017 08:20Tiedote

Kolmannen kerran Naantalissa 9.-11.11. järjestetty lastenkirjallisuuden festivaali Kirjahyrrä kokosi jälleen päiväkotien ja koulujen oppilaat sekä lapsiperheet yhteen nauttimaan kirjallisuuden ja lukemisen riemusta. Kolmeen päivään sisältyi yli 30 tuntia ohjelmaa 30 esiintyjän voimin. Eri puolilla kaupunkia järjestetyt tapahtumat keräsivät kaikkiaan yli 1 000 kävijää. Ennakkovarausten perusteella useat tilaisuudet olivat täynnä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme