Uudenmaan ELY-keskus

Broarna över Välijoki och Jokelanjoki i Gustav Adolfs förnyas – trafiken leds till en omväg måndagen den 6 juni kl. 12.00

Dela

Nokantie (väg 4251) i Gustav Adolfs stängs för trafik under tiden som broarna över Välijoki och Jokelanjoki förnyas. Under arbetets gång leds trafiken till en omväg.

Karta, omväg medan arbetet pågår.
Karta, omväg medan arbetet pågår.

Förnyandet av broarna över Välijoki och Jokelanjoki i Gustav Adolfs medför ändringar i trafikarrangemangen på Nokantie. Nokantie (väg 4251) stängs av för trafik på bron över Välijoki mellan Kartanoahontie och Kuusilehdontie måndagen den 6 juni 2022 kl. 12.00 och öppnas för trafik senast söndagen den 12 juni 2022 kl. 12.00. Arbetet inleds på bron över Välijoki och trafiken stängs bara av på en bro åt gången. När arbetet är klart kan vägen öppnas även tidigare.

Trafiken leds till en omväg via Hartolantie (väg 423) och Jousantie (väg 428). Omvägen är 62 km lång.

Gång- och cykeltrafiken kan ta sig förbi byggplatsen längs en tillfällig rutt.

Bild: Karta, omväg medan arbetet pågår.

Nyckelord

Kontakter

Mer information:

Entreprenör: M. Huhtakallio Oy, Marko Huhtakallio, tfn. 040 557 3888

Tillsynskonsult: Siltainsinöörit TH Oy, Henry Niemi, tfn. 045 126 9960

Projektchef: NTM-centralen i Sydöstra Finland, Terhi Siltanen, tfn. 040 733 7816

Bilder

Karta, omväg medan arbetet pågår.
Karta, omväg medan arbetet pågår.
Ladda ned bild

Om

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

NTM-centralerna är statliga myndigheter som främjar den regionala utvecklingen genom att sköta statsförvaltningens uppgifter och utveckling. NTM-centralerna sköter uppgifter i anslutning till näringar, arbetskraft, kunnande samt trafik och infrastruktur samt miljö och naturresurser. NTM-centralerna utvecklar och stöder ekonomiskt, socialt och ekologiskt hållbar välfärd.

Följ Uudenmaan ELY-keskus

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Uudenmaan ELY-keskus

Planeringen av landsväg 11617 (Linjatie) till byväg upphör, Tusby och Mäntsälä29.6.2022 15:24:26 EEST | Tiedote

Planeringen av en bygväg för Linjatie (landsväg 11617) på gränsen mellan Tusby och Mäntsälä kommuner som inleddes våren 2022 upphör och vägavsnittet genomförs inte som byväg. De beläggningsarbeten som programmerats för Linjatie och Niittykulmantie genomförs dock enligt planen under sommaren 2022. Körbanemarkeringarna genomförs på sedvanligt sätt enligt dimensioneringsanvisningarna för landsvägar med två körfält. Inga farthinder byggs på Linjatie i samband med beläggningsarbetena. Hastighetsbegränsningen på Linjatie förblir tills vidare oförändrad. Tusby kommuns tidtabellsmål för genomförandet av detaljplanen Joenranta invid Linjatie påverkade beslutet att avsluta planeringen av byvägsprojektet. Byggarbetena under den tid som planområdet byggs kommer att öka byggplatstrafiken betydligt på Linjatie, vilket skulle ha försämrat byvägens funktion och säkerhet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum