Uudenmaan ELY-keskus

Broreparationer medför ändringar i trafiken på Rv 7 vid Kiala viadukt och Kiala övergångsbro i Borgå

Dela

Arbetena med grundrenoveringen av Kiala broar som inleds i april medför ändringar i trafikarrangemangen på Rv 7 på Kiala broar. Broreparationerna slutförs i sin helhet före utgången av juli.

Kiala broar i Borgå.
Kiala broar i Borgå.

Grundrenoveringen av Kiala broar i Borgå inleds i april 2022. Broarnas vattenisoleringar och beläggningar förnyas och räcken, stödmurar och kantbalkar iståndsätts. Arbetet på körbanorna slutförs i juli 2022.

Under den tid då broarna repareras flyttas trafiken till en omväg via de intilliggande broarna. Körfältena på dem är 3,1 och 2,8 meter breda. Hastighetsbegränsningen på byggplatsområdet är 50 km/h.

Byggherre är NTM-centralen i Sydöstra Finland. Entreprenör för objektet är Destia Oy och Rakennuttajatoimisto HTJ Oy ansvarar för övervakningen av entreprenaden.

Bifogade kartlänk till broplatsen.

Nyckelord

Kontakter

Mer information:

Projektchef Timo Repo, NTM-centralen i Sydöstra Finland, tfn 0295 021 338

Arbetsplatschef Olli-Pekka Angeria, Destia Oy, tfn 040 540 5899

Tillsynskonsult Timo Kanto, Rakennuttajatoimisto HTJ Oy, tfn 050512 5950

Bilder

Kiala broar i Borgå.
Kiala broar i Borgå.
Ladda ned bild
Kiala övergångsbro i Borgå.
Kiala övergångsbro i Borgå.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

NTM-centralerna är statliga myndigheter som främjar den regionala utvecklingen genom att sköta statsförvaltningens uppgifter och utveckling. NTM-centralerna sköter uppgifter i anslutning till näringar, arbetskraft, kunnande samt trafik och infrastruktur samt miljö och naturresurser. NTM-centralerna utvecklar och stöder ekonomiskt, socialt och ekologiskt hållbar välfärd.

Följ Uudenmaan ELY-keskus

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Uudenmaan ELY-keskus

Mestarintunneli stängd västerut natten mellan torsdag och fredag 19.–20.5 kl. 00.00–04.3013.5.2022 09:45:00 EEST | Tiedote

L-tunneln som leder västerut från Mestarintunneli i Alberga i Esbo på Ring I (landsväg 101) stängs natten mellan torsdag och fredag (19.–20.5) kl. 00.00–04.30 på grund av testning och underhåll av tunnelsystemet. Under denna tid leds trafiken på Ring I till en reservrutt via Åbovägen och Mäkkylä parkväg. Tunnelröret öppnas för trafik genast efter att testningen och underhållsåtgärderna har avslutats. Det finns en reservation för dåligt väder vid stängning av tunneln. Vid dålig väderprognos kan stängningen av tunneln annulleras med mycket kort varsel. För trafikarrangemangen under arbetstiden ansvarar: Destia Oy, Mikko Sepänmaa, mikko.sepanmaa@destia.fi tfn 040 630 8555

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum