MessukeskusMessukeskus

Bruce Schneier on yksi Cyber Security Nordicin huippupuhujista

Jaa

Cyber Security Nordic -tapahtumassa Bruce Schneier puhuu turvallisuudesta ja yksityisyydestä hyperverkostoituneessa maailmassa. Schneier on yksi huippupuhujista, jotka avaavat kyberturvallisuutta politiikan, talouden, todellisuuden ja tulevaisuuden näkökulmista 2. – 3.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

Bruce Schneier on kansainvälisesti tunnettu turvallisuusteknologian asiantuntija. Hän on kirjoittanut 14 kirjaa sekä satoja lehtijuttuja ja akateemisia artikkeleita. Schneier on Harvardin yliopiston tutkija ja luennoitsija sekä hallituksen jäsen useissa kyberturvallisuusalan organisaatioissa. Cyber Security Nordic -tapahtumassa Schneier puhuu turvallisuudesta ja yksityisyydestä hyberverkottoituneessa maailmassa 3.10.2019 ja päättää tapahtuman puheenvuorollaan.  

Cyber Security Nordic –tapahtuman pääpuhujista on jo aikaisemmin julkaistu Rik Ferguson, Perttu Pölönen, Tom Van de Wiele ja Kim Zetter. Lisäksi nyt on vahvistunut, että tapahtumassa kuullaan muun muassa Accenture Securityn Roee Schreiberin ja Ofir Kamilin esitys sekä PWC:n Kauko Storbackan ja Microsoftin Diana Kellyn puheenvuorot.

Koko ohjelma julkaistaan kesäkuun aikana. Tapahtuman teemoja avataan sekä yritystalouden että julkishallinnon näkökulmista ja molemmille osa-alueille on oma ohjelmakokonaisuutensa. 

 Pääsymaksu elokuun loppuun asti edullisemmin

Cyber Security Nordic -tapahtuma on suunnattu kyberturvallisuusammattilaisille, yritysjohdolle ja asiantuntijoille. Tapahtumaan voi jo nyt rekisteröityä kävijäksi. Pääsymaksu on 31.8. asti 495 e ja tämän jälkeen 695 e. Hintoihin lisätään alv 24 %.  

Koko Cyber Security Nordic -ohjelma ja puhujien esittelyt osoitteessa www.cybersecuritynordic.com

Cyber Security Nordic järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä nyt jo kolmatta kertaa  Finnish Information Security Clusterin (FISC ry) toimeksiannosta. Strategisia kumppaneita ovat  Accenture Security, F-Secure, Microsoft, PWC ja Trend Micro.

Cyber Security Nordic 2.–3.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä on avoinna keskiviikkona 2.10. klo 9-17 ja torstaina 3.10. klo 9-16.

Lisätietoja: Messukeskuksen tiedottaja Teija Armanto, puh: 050 376 0804, etunimi.sukunimi@messukeskus.com

#cybersecuritynordic2019 Tiedotusvälineiden edustajat voivat akkreditoitua etukäteenosoitteesta www.messukeskus.com/newsroom/. Aiemmista tapahtumista on tarjolla kuvamateriaalia toimittajien käyttöön Messukeskuksen mediapankissa: http://mediabank.messukeskus.com.

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

FinnSec 2019 esittelee uudet innovaatiot ja pureutuu turvallisuusjohtamiseen14.6.2019 13:29:39 EESTTiedote

Joka toinen vuosi järjestettävä johtava turvallisuusteknologian ja -palvelujen foorumi FinnSec 2019 on julkaissut ohjelmansa. Tarjolla on tietoa muun muassa digitalisaatiosta, turvallisuusjohtamisesta ja kansainvälisen pelastustoiminnan resurssien hyödyntämisestä. Uudet turvallisuusalan innovaatiot esitellään lyhyissä esittelyissä ensimmäistä kertaa tapahtuman yhteydessä. Road Rescue -näytöksiä tieliikennepelastamisesta voi seurata messualueella molempina messupäivinä. FinnSec 2019 järjestetään 2. – 3.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

HIMSS & Health 2.0 European Conference kävijäennätykseen – ” Yhteistyön ja tulevaisuustekemisen riemuvoitto”13.6.2019 20:26:39 EESTTiedote

Suomessa ensimmäistä kertaa järjestetty digitaalisen terveydenhuollon huipputapahtuma HIMSS & Health 2.0 European Conference 2019 päättyi Messukeskuksessa torstaina. Tapahtuma kokosi 3 000 lääketieteen, teknologian ja digitalisaation huippuasiantuntijaa yli 50 eri maasta. Helsinki järjestämispaikkana ylitti kaikki odotukset, tuloksena suuri onnistuminen ja kävijäennätys.

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtumat Messukeskuksessa keväällä 202011.6.2019 14:58:54 EESTTiedote

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtumat PacTec, FoodTec ja PlastExpo Nordic kokoavat alojensa ammattilaiset keväällä 2020 Messukeskukseen Helsinkiin. Uuteen tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat ensimmäistä kertaa muovialan PlastExpo Nordic sekä graafisen alan Sign, Print & Pack. Tapahtumat järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 11.-12.3.2020 yhteistyössä Suomen Pakkausyhdistyksen, Elintarviketeollisuusliiton ja Muoviyhdistyksen kanssa. Pakkausalan tapahtuma PacTec tuo esille pakkausten merkityksen sekä pakkausteknologian uusimpia mahdollisuuksia ja innovaatioita teemallaan Pakkaus on hyvästä. Pakkaukset ovat keskeisessä roolissa kuluttamissamme tuotteissa, ja uusimman pakkausteknologian hyödyntäminen mahdollistaa myös pakkausten jatkuvuuden ja kestävyyden takaamisen. Osana tapahtumakokonaisuuden ohjelmaa julistetaan innovaatiokilpailun voittajat. Alan yrityksille suunnattu kilpailu käsittelee ajankohtaista teemaa – vastuullisuutta ja materiaalien uusiokäyttöä elintarvike-,

APCON on fysiikkalajien sulatusuuni - ExtremeRun ja APCON yhdistävät voimansa11.6.2019 07:42:21 EESTTiedote

ExtremeRun-kilpailu täydentää elokuussa järjestettävän fysiikkalajien suurtapahtuma APCONin lajivalikoimaa. Ensimmäinen sisätiloissa järjestettävä ExtremeRun tuo APCONin juoksukisan, jossa reitille rakennetut esteet vaativat juoksukunnon lisäksi ketteryyttä ja voimaa. Muut APCONissa kisattavat lajit ovat fitness ja kehonrakennus, painonnosto, kahvakuulaurheilu, voimanosto, strongman, street workout ja CF throw down. Pohjoismaiden monipuolisin fysiikkalajien tapahtuma APCON järjestetään 23.-25.8. Messukeskuksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme