BTJ Finland Oy

BTJ on lahjoittanut Aleksi-artikkelitietokannan Kansalliskirjastolle

Jaa

BTJ Finland Oy on lahjoittanut Aleksi-artikkelitietokannan Kansalliskirjastolle. BTJ:n tuottama artikkelitietokanta käsittää yli 900 000 artikkeliviitettä noin 300 kotimaisesta aikakauslehdestä vuosilta 1982–2017. Maksullinen palvelu on ollut muun muassa median ja kirjastojen käytössä.

”On hienoa, että Aleksi säilyy osana Kansalliskirjaston tietovarantoja”, kertoo BTJ:n toimitusjohtaja Katriina Jaakkola.

Kansalliskirjasto avaa tietokannan yleisille kirjastoille, joten aikaisemmat käyttäjät voivat edelleen hyödyntää tehtyjä luettelointitietueita.


Lisätiedot

BTJ Finland Oy, viestintäjohtaja vilja.perttola@btj.fi, puh. 040 755 3319

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

BTJ Finland Oy
BTJ Finland Oy
Väinö Tannerin tie 3
01510 Vantaa

09 5840 440http://www.btj.fi/

BTJ Finland Oy on yleisten kirjastojen aineistonvälityksen markkinajohtaja. Yritykseen kuuluvat myös kirjastokalusteita ja -tarvikkeita myyvä BTJ Pro sekä kirjakustantamo Avain. Lisäksi BTJ välittää koulukirjoja peruskouluille. Suomen Kirjastoseura omistaa yrityksestä 10 prosenttia. 

BTJ Finland Oy on osa Booky Groupia, johon kuuluu myös Booky.fi Oy ja Porvoon Kirjakeskus Oy.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BTJ Finland Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme