Logonet Oy

BugOff -vaatteilla lisäsuojaa punkkeja ja hyttysiä vastaan

Jaa

Lehdistötiedote 8.8.2018. Logonet lanseeraa hyönteisiltä ja niiden puremilta lisäsuojaa antavan Repeltech -karkotekäsittelyn ja BugOff® vaate- ja asustemalliston Pohjois-Eurooppaan. Repeltech käsitellyt vaatteet ja asusteet auttavat pitämään loitolla hyttyset, sääsket, punkit, kärpäset, täit, kirput ja antavat suojaa hyönteisten levittämiä tauteja vastaan.

BugOff lasten vaatteita.
BugOff lasten vaatteita.

Karkotekäsittelyn antama lisäsuoja on tehokas, kestävä, näkymätön, hypoallergeeninen, hajuton ja myrkytön. Tuotteet sopivat koko perheen käyttöön ja teho kestää vaatteen koko käyttöiän ajan. Tuote karkottaa yli 90 % hyönteisistä vaikuttaen hyönteisen hajuaistiin.

Repeltec -käsittely hyödyntää markkinoilla jo vuosikymmeniä käytössä ollutta IR3535-teknologiaa. IR3535 on synteettinen aminohappo (ethyl butylacetylaminopropionate), jonka on kehittänyt alun perin saksalainen lääkeyhtiö Merck jo 1970-luvulla. Hyönteiskarkotteita, joissa IR3535 on vaikuttavana aineena, on ollut markkinoilla jo yli 30 vuoden ajan ja kemikaali on tutkimuksissa todettu turvalliseksi ihmisille (myös pienille lapsille) sekä eläimille ja ympäristölle. Uusi innovaatio Repeltech -käsitellyssä on karkotteen kiinnittyminen pysyvästi tekstiilikuituun.

Repeltec-käsittely on liuotinaineeton, vesipohjainen ja ekologinen eikä käsittely rasita luontoa. Käsittely linkittyy kemiallisesti kankaan kuituihin eikä se liukene tuotteesta pesussa eikä kulu käytössä. Teknologia on WHO:n sekä US EPA:n (US Environmental Protection Agency) hyväksymä. Käsittely karkottaa hyönteiset vaikuttaen niiden hajuaistiin eikä se vahingoita hyönteisiä.

Logonet aloittaa käsittelyaineen myynnin vaate- ja asustevalmistajille ja -brandeille elokuun aikana. ”Potentiaalisimpia asiakkaita ovat brandit, jotka tekevät vaatteita luonnossa liikkujille, mutta asiakkaana voi yhtä lailla olla puolustusvoimat” kertoo Logonetin toimitusjohtaja Lauri Hulkko. Markkina-alue on Pohjoismaiden lisäksi Saksa, Hollanti, Belgia, Puola ja Baltian maat.

”Vaikka kesä on pitkällä, ötökkäkausi jatkuu vielä pitkään” jatkaa Hulkko. ”Repeltech käsiteltyjä vaatteita on tulossa ensi keväällä myyntiin useassa jakelukanavassa. Halusimme kuitenkin tuoda ensimmäiset tuotteet kuluttajien saataville jo tänä kesänä, joten tarjoamme suppean vaatemalliston suomalaisille kuluttajille BugOff -verkkokaupan kautta”

BugOff -tuotesarja on suunniteltu koko perheelle ja se soveltuu kaikkiin ulkoilma-aktiviteetteihin. BugOff-vaatteissa hyönteissuoja on pysyvästi ihon lähellä toistuvan voiteiden levittämisen sijasta.

Lisätietoja: www.bugoff.fi ja www.repeltechnology.com
sekä karkoteaineesta: https://www.merckgroup.com/en/brands/pm/ir3535.html

Yhteyshenkilöt

Yhteyshenkilö:

Lauri Hulkko, toimitusjohtaja
Logonet Oy Tel: 0500 646 456
lauri.hulkko@logonet.com

Kuvat

BugOff lasten vaatteita.
BugOff lasten vaatteita.
Lataa
BugOff miesten vaatteita.
BugOff miesten vaatteita.
Lataa
Punkki, kuvia testistä.
Punkki, kuvia testistä.
Lataa
BugOff poster kuva.
BugOff poster kuva.
Lataa
BugOff naisten huivi
BugOff naisten huivi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Logonet Oy
Logonet Oy
Itälahdenkatu 18 A
00210 HELSINKI

http://www.logonet.com/fi/

Logonet on suunnittelun ja tuotannon moniosaaja. Toiminta-alueisiimme kuuluu työvaatteiden ja muiden tekstiilien sopimussuunnittelu ja -valmistus.

Logonetillä on suunnittelu- ja myyntitoimistot Helsingissä, Los Angelesissa, Bangkokissa ja Shanghaissa ja tuotantotoimistot Shanghaissa, Hongkongissa, Bangladeshissa ja Bangkokissa. Logonet työllistää noin 150 henkilöä ja ryhmän liikevaihto vuonna 2017 oli noin 30 miljoonaa euroa.

Noudatamme toiminnassamme sertifioitua ISO 9001:2015 laadunhallintajärjestelmää ja ISO14001:2015 ympäristöjärjestelmää. Logonet-ryhmän Suomen toimistolla on käytössä WWF:n Green Office -ympäristöjärjestelmä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.