BURGER KING® Suomi

BURGER KING® AVAA RAVINTOLAT ESPOON ISOON OMENAAN JA VANTAAN DIXIIN – REKRYTOI ALKUVUONNA 100 UUTTA TYÖNTEKIJÄÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Jaa
BURGER KING® -hampurilaisketjun vuosi 2017 alkaa vauhdikkaissa merkeissä pääkaupunkiseudulla – huhtikuussa on edessä uusien ravintoloiden avaukset Espoon Isossa Omenassa sekä Vantaan kauppakeskus Dixissä. Uusien ravintola-avausten myötä hampurilaisketju rekrytoi parhaillaan sataa uutta työntekijää pelkästään pääkaupunkiseudulla.

BURGER KING® -ravintolaketju on laajentunut Suomessa vauhdilla ensimmäisten toimintavuosiensa aikana. ”Kolmen vuoden aikana olemme avanneet yhteensä 26 ravintolaa, ja BK:n Suomen valloitus jatkuu vahvana. Tänä vuonna avaamme lähes parikymmentä uutta ravintolaa, mikä tarkoittaa noin 500 uutta työpaikkaa Suomeen. Parhaillaan olemme rekrytoimassa 100 uutta työntekijää pelkästään pääkaupunkiseudulla – tarvitsemme henkilökuntaa sekä uusiin keväällä avattaviin että nykyisiin ravintoloihimme”, kertoo BURGER KING® -ketjun Suomen ketjujohtaja Mikko Mollberg.   

Espoon Isoon Omenaan avattava ravintola käsittää lähes 150 asiakaspaikkaa ja työllistää noin 25 työntekijää. Uusi ravintolaketju otetaan ilolla vastaan uudistuneeseen kauppakeskukseen, jonka laajentumisen toinen vaihe valmistuu keväällä. Laajenevaan Isoon Omenaan muodostuu ainutlaatuinen ravintolamaailma M.E.E.T, jossa on kaikkiaan noin 40 erilaista, eri kohderyhmille suunnattua kahvilaa ja ravintolaa. Burger King -ravintolaa ovat Isoon Omenaan toivoneet erityisesti lapsiperheet ja nuoret”, kertoo Ison Omenan kaupallinen johtaja Sanna Yliniemi Cityconilta. ”Ravintola sijoittuu keväällä avattavan lasten leikkialueen ja lastenhoitotilojen välittömään läheisyyteen sekä Finnkinon uuden elokuvateatterin lipunmyyntipisteen viereen”, Yliniemi jatkaa.

Myös Vantaan Tikkurilassa sijaitseva asemakeskus Dixi saa noin 100 asiakaspaikkaa sisältävän BURGER KING® -ravintolan huhtikuussa 2017. ”Dixin konsepti tarjoaa helppoa ja nopeaa arjen asiointia Suomen kolmanneksi vilkkaimman juna-aseman käyttäjille sekä alueella asuville, työskenteleville ja opiskeleville. Ravintolat ovat keskeisessä roolissa Dixin liikemixissä ja Burger King sopii konseptiimme loistavasti. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme Burger King -ketjun kaltaisen laadukkaan toimijan vahvistamaan ravintolatarjontaamme, kun Dixin toinen vaihe aukeaa”, kertoo Joonas Lemström NREP:iltä.

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta.

Espoon Ison Omenan ja Vantaan Dixin ravintolat työllistävät yhteensä noin 50 henkilöä, ja uusien työntekijöiden haku on parhaillaan käynnissä. Lisätietoja avoinna olevista työpaikoista:  https://www.restel.fi/fi/restel/toihin-meille?field_vacancy_brand_target_id_verf=21

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Mikko Mollberg, ketjujohtaja BURGER KING®, Restel Fast Food Oy
+358 40 485 4227, mikko.mollberg@restel.fi


Hanne-Mari Ahonen, Brand Manager BURGER KING®, Restel Fast Food Oy
+358 50 370 2423, hanne-mari.ahonen@restel.fi


Sanna Yliniemi, kaupallinen johtaja, Citycon
+358 207 664 489, sanna.yliniemi@citycon.com


Joonas Lemström, Asset Manager, NREP
+358 50 327 3493, joonas.lemstrom@nrep.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

BURGER KING® Suomi
BURGER KING® Suomi
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

BURGER KING®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju. Ketjuun kuuluu yli 14 000 ravintolaa noin 100 maassa eri puolilla maailmaa. Suurin osa (n. 97 %) BURGER KING® -ravintoloista on itsenäisesti franchise-sopimuksilla toimivien yrittäjien pyörittämiä ravintoloita, joista monet ovat vuosikymmeniä toimineita perheyrityksiä. BURGER KING® -ravintolat palvelevat n. 11 miljoonaa asiakasta päivittäin. Lisätietoja Facebookista ja osoitteesta www.burgerking.fi.

RESTEL OY

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 43 hotellia.  Liikevaihto vuonna 2015 oli 382,6 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. BURGER KING®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, O’Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway’s -ravintolat ja Tapahtumaravintolat. https://www.restel.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BURGER KING® Suomi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye