BURGER KING® Suomi

BURGER KING® LAAJENTAA KOTIINKULJETUSTA JA JAKAA 100 ILMAISTA WHOPPERIA

Jaa

BURGER KING ®-hampurilaisravintolaketju laajentaa toukokuussa yhteistyötä ravintolaruoan tilaus- ja kuljetuspalvelu Woltin kanssa. Kotiinkuljetusalue kattaa jatkossa uusina paikkakuntina Vantaan Tikkurilan, Turun, Tampereen ja Oulun keskusta-alueet. Lisäksi Helsingin kuljetusaluetta laajennetaan. Laajennuksen kunniaksi ensimmäiset 100 tilaajaa saavat ilmaisen WHOPPER®-aterian.

BURGER KING® -ketju ja Wolt-kuljetuspalvelu laajentavat yhteistyötään tiistaina 29.5.2018 klo 16 alkaen. Alun perin vuoden 2018 tammikuussa lanseerattu yhteistyö kattaa jatkossa Helsingin lisäksi Vantaan, Turun, Tampereen ja Oulun kaupungit. Laajentuessaan BURGER KING® -ravintoloita on Wolt-kuljetuspalvelussa yhteensä kahdeksan. Helsingissä ravintolat ovat Meilahti, Ruoholahti, Mannerheimintie sekä uutena Itis. Muiden kotiinkuljetusravintoloiden sijainnit ovat: Tikkurilan Dixi, Tampereen Hämeenkatu, Turun kauppakeskus Hansa ja Oulun Rotuaari.


Tammikuussa BURGER KING® -ketjussa käyttöön otettu kotiinkuljetuspalvelu on toiminut erinomaisesti ja ketjujohto on sitoutunut myyntikanavan kehitykseen.

-Digitaalisten myyntikanavien käyttäminen on nykyaikaa ja palvelee tiettyjen asiakasryhmien tarpeita perinteistä palvelumallia paremmin. Osa asiakkaista tietysti haluaa edelleen perinteistä palvelua, mutta meidän tehtävämme on tarjota jokaiselle se paras kanava asioimiseen. Tämän vuoksi strategiamme keskiössä on digitaalisten myyntikanavien kehittäminen, kertoo ketjujohtaja Tomi Söderström.

Wolt on vuonna 2014 perustettu suomalainen teknologiayritys, jonka mobiilisovelluksen kautta voi tilata ravintolaruokaa ennakkoon joko noudettavaksi tai kotiinkuljetuksena. Wolt tarjoaa ruoan tilaus- ja kuljetuspalveluita Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Liettuassa, Latviassa, Unkarissa ja Georgiassa.

BURGER KING® -ketju on tänä vuonna panostanut moderneihin myyntikanaviin. Wolt-kuljetuspalvelun lisäksi ketjussa on otettu käyttöön itsepalvelukassat, joita on testattu kauppakeskus Sellossa, Espoossa.

-Olemme tämän vuoden aikana testanneet kotiinkuljetusta ja itsepalvelukassoja hyvällä menestyksellä. Asiakkailta saatu palaute on ollut erittäin positiivista ja uusille myyntikanaville asetetut tavoitteet ovat ylittyneet. Tulemme loppuvuoden aikana lisäämään myös itsepalvelukassojen määrää ravintoloissamme, kehityspäällikkö Olli Mäkäräinen linjaa.

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta. Ravintolaketju on laajentunut Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti; neljän ensimmäisen toimintavuotensa aikana ketju on avannut yhteensä 42 ravintolaa ja vuoden 2018 aikana ketjun tavoitteena on avata yli 15 uutta ravintolaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
Tomi Söderström, ketjujohtaja BURGER KING®, Restel Fast Food Oy,
+358 50 355 0242, tomi.soderstrom@restel.fi

Olli Mäkäräinen, kehityspäällikkö BURGER KING®, Restel Fast Food Oy,
+358 40 630 3140, olli.makarainen@restel.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

BURGER KING® Suomi
BURGER KING® Suomi
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

09 733 52http://www.restel.fi

BURGER KING®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju, jonka ravintoloissa syö maailmanlaajuisesti noin 11 miljoonaa herkuttelijaa päivittäin. Hampurilaisravintolat tunnetaan liekillä grillatuista hampurilaispihveistä ja herkuista, jotka valmistetaan aina tilauksesta. Klassikkotuote, WHOPPER®-hampurilainen, on valmistettu muuttumattomalla reseptillä jo vuodesta 1957. www.burgerking.fi

RESTEL OY

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen  yli 4000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Buffet-, Shell HelmiSimpukka-, Grilsson-, Martina-, O' Learys- Wanha Mestari- Hemingway's -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat.www.restel.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BURGER KING® Suomi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme